Bi süre konuşurum zaten sıkılırım ya da cinsellik yaşar giderim böyle düşünüp sonradan mi fikir değişiyor?

Bi süre konuşurum zaten sıkılırım ya da cinsellik yaşar giderim böyle düşünüp sonradan mi fikir değişiyor?

Ben böyle başlayamadım hiçbir ilişkime.
İlişki evresine kadar bende doğru noktalara temas edip, hayatımda uzun süre kalabileceğini düşündüğüm kişilerle olabiliyorum genelde.
Bu bence içinde çok fazla sayıda değişken barındıran bir konu... İnsanın ilişkilere bakışı, ilişkinin başlangıcında yaşanan karşılıklı etkileşim, kişinin kendi karakteri, duygusal/cinsel açlık içinde olup olmaması gibi bir sürü etken olabilir bunu belirleyen. Tabii ki her ilişkiye "takılır geçerim", veya "verirse yatarım" diye başlamıyoruz.
Bir yorumunda "önce arkadaşlık, sonra sevgililik daha mantıklı" demişsin, aferin... İyi arkadaşlık kuramadığın biriyle zaten sevgili olmamalısın.
Aslında, üzerinde düşünmek isteyen için güzel soru... En büyük hatayı çok etkilendiğimiz biriyle paldır küldür, onu doğru düzgün tanımadan sevgili olarak yapıyoruz. Bu yanlışı ben de yaptım yıllar önce.
Bak, birisi "arkadaş olmakla vakit kaybetmeye gerek yok" demiş. Yanlış işte.
Aynen bende öyle düşünüyorum en baştan bi tanıyıp değer vermek lazım
Sevgili demek, "seni seviyorum" dediğin insan demek... Tanımadan birini sevemezsin ki...
Kesinlikle
Akıllı kadının hali başka işte...
insanına gore degısıyo o durum kımınle kafan uyuypo kımınle ten uyumn oluyo sonra ona saydı dudyoasun sevıyosun dusunuyosun sonra onemsemeye baslıyosun gıbı gıbı gıbı hepsını bır kısıye hıssedersen "takılır gecerım" mantıgı cop oluyo
Cevap
8Cevap
Takılırım geçerim diyeceğim insanla ben bir şey paylaşamam ki
Muhtemelen öyle.
yok , bazısı ömür geçiririm diye düşünür
Geneli öyle bence ama her birey öyle değil bence
Genelde öyledir
Geneli öyle
Bu seni ne oldu da ilgilendiriyor
Çoğu insan maalesef 🙃
Evet
Verirse devam vermezse yenisi iyi veriyorsa da manitacılık😂