Bir erkekle severek evlendiniz ikinizde kamuda çalışıyorsunuz maaşınız iyi. Siz kumral renkli gözlü çok güzel tesettürlü edepli bir kizsiniz. Eşinizde 183 boyunda normal tipli çok romantik çok değer veren hayatın her anında size yardımcı olan size asla yük bindirmeyen herşeyi eşit yapan birisi. Ayriyeten evi var arabası var. Sizi çok seviyor ara sıra yeterince şımartıyor çok güzel bir ilişki yaşatıyor yani namazında niyazinda asla aldatmayan başka kızlarla tek kelime etmeyen birisi. Ama evlendiniz eşinizin penisi çok küçük 13 cm 1 dakika bile surmuyor performansida ne yapardınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır sevdiğimle olayım da ben kendimi istediğim şekilde yaptırırım düzeltirim onu hiç sorun değil
13 cm bahsettiniz oran kucuk sayilmaz ve cinsel iliski icin oldukca yeterlidir kadin zevk alir
Eyvallah kral
Severek evlendiğim kocamın penisi gayet makul benim için. Ama kilolu olduğu için git gel i beni tatmin etmiyor. Ama ayrılamam da. Hayırlısı.
S.. kilmeyen kadında aşkta kalmaz, duyguda. S.. keni bulurlar.
İmanlı edepli bir kadındami böyle yapar yoksa boşanır mi
Bilemezsin
Belli olmaz onlar için
Bende de isteksizlik var zaten 😂 Sorun etmezdim
25 yaşındaki bir kadın isteksiz olabilir mi ki olsa bile nereye kadar devam edecek
Ben her yaşta öyleydim. A*zgın değilse sorun olmaz yalarsın sen de.
Evet doğru dedin
Ya zaten bu sorun halledilirde yani kadın için şok etkisi yapar mı onu merak ediyorum zaten yeni evlenen ilk kez seks yapan erkekler erken boşalır sonra düzelir
Bu arada damat estetiği diye bişey var. Yağ enjekte edip büyütüyorlar. Tıp çok ilerledi bunu dert edip boşa üzülme.
Hiçbir şey yapmam ne olacak
Boşanmazmiydin veya eşinden nefret etme soğuma felan olmazmiydi
Olmazdı. Eşim olmasını istediysem iyisiyle kötüsüyle olmak beraber oluruz. Cinsellik çokta önemli değil bana sadık olsun, hayat arkadaşım olsun yeter
Vay be helal olsun
Cinsel performansı iyi olanı bulmak kolay, zor olan sadık birini bulmak bu devirde. Bulduysam bırakmam
şöyle sorular sormayın ya
Hayal kırıklığı olur
Boşanır misin hakaret eder misin assagilar misin , tiksinir misin veya hissizlesir misin
Sorun etmezdim