erkek gücü ve sertliğini hissetmek istediğiniz hard seks istediğinizde ne yaparsınız?
a) önceden bunu böyle istediğini söyleyip bu konuda uzlaşmak
b) erkeği domine etmeye çalışmak. Bunu yapınca erkekler zaten illa sert moda girip canımıza okuyor
erkek gücü ve sertliğini hissetmek istediğiniz hard seks istediğinizde ne yaparsınız?
a) önceden bunu böyle istediğini söyleyip bu konuda uzlaşmak
b) erkeği domine etmeye çalışmak. Bunu yapınca erkekler zaten illa sert moda girip canımıza okuyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hiçbir şey söyleme seks yaparken daha sert vs gibi şeyler söyle ya da mesela kendini daha sert bir şekilde çarptırmaya çalış o anlar eğer istediğinizi söylemeden gösterebilecek seçeneğiniz varsa onu yapın
ben sert seks sevdiğimi B ile kşfettim de o yüzden soruyorum... ben domin ederim diye düşünmüştüm benden küçüktü de... sonu çok fena oldu ve maalesef bundan zevk aldığımı da keşfettirdi bana velet
ilişkiye girerken dersin "sert davranırsan daha iyi olur" diye
ben sert seks sevdiğimi B ile kşfettim de o yüzden soruyorum... ben domin ederim diye düşünmüştüm benden küçüktü de...
yaparken daha sert tarzi seyler soyleyebilirsin ya da bu kadar mi yapabiliyorsun falan
ben sert seks sevdiğimi B ile kşfettim de o yüzden soruyorum... ben domin ederim diye düşünmüştüm benden küçüktü de... sonu çok fena oldu ve maalesef bundan zevk aldığımı da keşfettirdi bana velet
ayni kisiyse zaten onceki cok iyiydi desen anlar ama farkliysa yine ayni seyi ya da dediklerimi deneyebilirsin
Başka türlü yapmaz ki zaten benimki çok fena... kılımı kımıldatamam... velet çok sert... ben diye sordum
Sert istedigini soylersin
Herkese ayni seyi kopyalamasan..🙄
Olay aynı neden farklı bir şey anlatayım :)
Hangi olay ayni
Yazdığım olay işte
Benim yaptigim yorum ne peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?