Güzel vs kokması için önerileriniz var mı? Kokulu duj jeli, aromatik yağ gibi gibi …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence bu tarz şeylere gerek yok yani temiz olsun yeterli. Genital bölgeye bu tarz duş jeli tarzı şeyler kullanılmaz enfeksiyon kapıyor hemen sadece su yeterli ter kokma yeter.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılSen mi yapacaksın o mu sana yapacak?
Öncesinde mutlaka bir duş almak gerekli
Ayrıca kılları da temizlemelisin
Fazlasına gerek yok bence
İlk defa mı yapacaksın bu arada?20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİki üç gün yediklerine dikkat et daha hafif baharatsız şeyler ye asla asla bir sey sürme sadece su
710 Yorumla
Soran1 yılBi kaç damla aromatik yağ sürsem olmaz mı. o kokuyla karışınca daha kötü de olabilir ama dimi
Cevap sahibi1 yılHiç orası enfeksiyon geçirmedi herhalde 😅 vajinanın doğal yapısıyla oynamak istemezsin. Kaldı ki dilleyecek kişi aromatik yağın tadını alınca mm nefis de demeyecek su ile normal bi şekilde yıka ve elini eteğini çek ordan
- 1 yıl
Neden sadece su?
Bence duş jeli gerekli
Cevap sahibi1 yıl@güçlüyüm83 bu konu hakkında fikrin olabileceğini düşünerek fena yanılmışsın
- 1 yıl
😄
- 1 yıl
Cidden soruyorum neden?
Duş alırken sadece vajinaya gelince sabun vs değdirmeden mi alıyorsun mesela?
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim ☺️💕
Soran1 yılPeki dış bölgesini de mi sadece su. Sabunlamıcak mıyız
Cevap sahibi1 yılAlt taraftan uzak kısımlara normal vücuduna davrandığın gibi davranabilirsin ama zaten tüm vücut şampuan duş jeli maske krem oraya akıyor o yüzden çok da florayı bozmaya gerek yok
Soran1 yılAnladım canım 🌸💗
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Pürüzsüz ya da az tüylü olabilir erkeğin nası sevdiği de önemli
normal temizlik yetiyorsa ekstra bir şeye gerek yok aslında
20 YorumlaTemiz olsun kendine has kokusu bu uygulayacağın kokulardan daha guzel ben sahsen kendi kokusunu seviyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal yıkama yeterli. Abartmayın, bikini bölgesine de abuk subuk şeyler sürmeyin.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç farketmez temizliğe önem vermiyorum oral seks vazgeçilmezim
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Temiz olmaması daha beni kudurtuyor ama vajina kokusu özellikle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPartnerle birlikte duş alınmalı duş jeli ile yikanmali ve bol su ile durulanmali ama bunu partner yapmalı ;)) insan yiyeceği şeyi iyice temiz yıkamalı sonuçta :))
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVajinanı sadece su ile yıka florasını bozma. Çamaşırının vajinaya gelmeyen yerine bir iki damla yağ damlatabilirsin.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi tras vetertemiz suyla yıkayın hafif kokuda iyi olur
10 YorumlaBen dalinle yıkıyorum mis gibi kokuyor oneririm
69 Yorumla
Soran1 yılBen duş jeliyle vs yıkayınca kuruluk oluyor ya çok az. sonra geçiyor ama olmasa daha iyi. dış bölgeyi iyice çitiliyorum 😂 biraz abartıyorum sanırım askdkkdj
Soran1 yılBi de aslında florasına zararlı diyorlar böyle şeyler için
Soran1 yılYa temiz olsun diye 😂sürekli değil ama arada aklıma eserse peeling yapıyorum sjsjdjfk yapmıyım en iyisi
Soran1 yılKimisi sabun bile sürmeyin sadece su diyor. ya öyle temiz mi olur. her dk değil ama duşta bi kez mutlaka köpüklüyorum ben. iç bacak kısımları bişey olmaz herhalde 😂ama o bölgenin de köpüklenmesi gerek bence ya. liflemek yanlış ama haklısın 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılVajina icine sabun jel surulmemesi gerekir. Vajina tuysuz prussuz kaymak gibi olsa yeterli. Çamasirda da temiz guzel bir tanga olduktan sonra kusursuz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBunları kullanmak genital bölgede ciddi sorun yaratır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce iç camasırından başla. Rahat iç çamaşırıyla başla. İlk mi olacak?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılFlorayı ve tad algısını bozabiliyor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDuşta iyice temizlenmesi yeterli.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDoğal kokusu kalsın. Temiz olsun yeter.
20 Yorumla Eğer kokuyorsa kimse yapmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKoku ve hijyen dışında her şey boş bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. güzel temizlik ve duj jeli yeter
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Ben parfüm sıkıyorum
20 YorumlaKıl falan olmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYikan yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce yaptın mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma yapma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı