+1 yılyani üst kısımları önemli değil ama dudakların yanları felan temiz olmalı ki ağızın içine kıl gelmesin kıl geldiği zaman isteğim kaçıyor benim yemekte görünen kıl gibi düşün ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari haftada 2 banyo yapan bir bayansa sıkıntı olmuyor. Ya da 1 banyo yapıp sık külot değiştiriyorsa. Kışın 1 yetebiliyor mesela. Gerçi külotlu çorap işi karıştırabiliyor. Anlıyacağın abartılı bir şeye gerek yok. Genel olarak temiz olmalı, parfüm, deodorant vs sürülmemeli. Naturele yakın olmalı. Kıl farketmez ama kılsız daha iyi olur. Ha illa detaylı temizleyeceğim diyorsan tsktik verebilirim sağlıkçıyım.
121 Yorumla- +1 yıl
Tabiki taktik verebilirsin vajinanın yikanmayacagini pek bilen yok @uomoitaliano dışında 🤗 yani profesyonel kişiden bilgi almayı isteriz
- +1 yıl
çıta yükseltmeye gerek yok ya normal duş ile yıkanması yeterli sadece ilişkiden en kısa sürede yapılmasını öneriyorum aksi taktirde partner ben isem direk duşa sokuyorum :)
- +1 yıl
@uomoitaliano o da olur birlikte duş ya da öncesi de zaman verip duş almak ve ondan da rica etmek. Sevgi, saygı aynen.
- +1 yıl
evet genital bölgeler havasız kaldı mı çok kokuyor bende istemem partnerimin kokudan rahatsız olmasını o yüzden beraber duş şart
- +1 yıl
- +1 yıl
😀 Normal klasik beyaz veya yeşil sabun/duş jeli yeterli genelde ama bazen enfeksiyon durumları olabiliyor. Oksijenli su idealdir 1/3 su 3/2 oksijenli su ile dış kısımlar temizlenebilir, iç kısımlar da temizlenebilir oksijenli su ile iç kısımlar mukozal yapıda. Oksijenli su sulandırılarak ağız içinde de kullanılabiliyor o da mukozal yapıda. Ama sabunka iç kısımlar temizlenmez, dıştan yıkanır için uç kısımlatına zaten değer biraz.
- +1 yıl
Eczaneden alacağız herhalde oksiyenli suyu. Bu arada kararma ile ilgili bildiğin doğal yöntem var mı?
- +1 yıl
@adrenalin64 teşekkur ederim.
- +1 yıl
Evet eczaneden alınacak. Kararma kompleks bir durum çoğu kadın, erkek yaşıyor. Kaliteli pamuklu külot giyilmeli, hirudoid forte merhem var o denenebilir bir de bepanthene plus çok iyi gelir.
- +1 yıl
adam kadınlardan daha bilgili aw neyseki google var
- +1 yıl
@Cekirdekhatun bir şey değil, kusura bakma yavsş yazdım tekefon küçük ve biraz bozuldu.
- +1 yıl
@uomoitaliano google de bulamazsın kolay kolay bunları ben 2012'den beri üyeyim ve bu dediklerimi defalarca yazdım burada
- +1 yıl
bende 17 yaşından beri üyeyim ama asla böyle bişeyi okumadım :)
- +1 yıl
@uomoitaliano Vajinal kararmaları nasıl yok edebiliriz? ↗ şu baya eski mesela orada yazmışım.
- +1 yıl
@uomoitaliano şu da var Vajinam neden esmer acaba? ↗
- +1 yıl
adam işi biliyor ya ama böyle düşmez
- +1 yıl
@uomoitaliano hiç bir zaman düşürme niyetim olmadı bu sitede.
- +1 yıl
zaten olmasın karşınıza hüseyin amcalar çıkabilir
- +1 yıl
@uomoitaliano yani 😀 neyse ben yatıyorum iyi geceler herkese.
- +1 yıl
ig
- +1 yıl
Yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılTemiz olmali oraldan once yikanilmali tuysuz olmali ya da cok hafif de olabilir... hatta vajina losyonuyla yikanirsa daha guzel olur...
14 Yorumla- +1 yıl
Baskasini bilmem ama ben her hafta temizlerim
- +1 yıl
🤫
- +1 yıl
Bunda utanacak bi durum yok herkes muhakkak ki yapiyordur uzun zaman da dahi olsa.. bilinmmedik bisey degil :)))
- +1 yıl
Peki 🙃🙃
+1 yıltemiz olmalı kıl olmamalı en mantıklısı sevişmeden önce duş almaktır bu iki taraf içinde en iyisidir bence
10 Yorumla
+1 yılO beyaz kokan Bi akıntı oluyorya, o iğrenç oluyor. İçini de yıkanmalı kadın oral öncesi. Hijyen çok önemli
14 Yorumla- +1 yıl
İçi yıkanmaz florası bozulur. Bulasik yikamiyorsun herhalde.
- +1 yıl
@uomoitaliano sağolasın ya içimden geçenleri dedin.
- +1 yıl
@uomoitaliano çok biliyon kaç vajınan var
- +1 yıl
Bunun için sahip olması gerekmez biraz anatomi bilgisi lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkılsız ve az kokulu veya ne sürüldüyse onun kokusu olsun hafiften vajina kokusu olması iyi ağırlaşmadığı sürece ne yaladığımızı biliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltüysüz olması ve ilişkiden önce güzelce yıkanıptemizlenmesi yeterli olacagını düşünüyorum sonuçta iç kısımları sabun vs ile yıkayamazsın dış kısımları belkide ama sabun kokusu ve tadı pek hoş olmaz
10 Yorumla
+1 yılkılları alınmış ve yeni yıkanmış yani temiz işte.
10 Yorumla
+1 yılTemiz olsun kıllı olmazz 😂
05 Yorumla- +1 yıl
4 günde 1 keserim ter temizz
- +1 yıl
🤫
- +1 yıl
Şs utanılacak bir şey yok :)
- +1 yıl
Ne bileyim 🙃
- +1 yıl
Güncel de temiz istiyorsunuz sizinde öyle mi acaba dedin bende yazdım temiz 😎
Gizli Üye(30-35)11 ayBence ağda ya da lazer olabilir tüysüz bence on numara bi yalama oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Temiz olmalı ilk önce :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kılsız, duş almış tamamdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok kıllarını da yalayacaz 😒soru mu bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdıgım olduktan sonra onemı yok
20 Yorumlayok olmasın :d
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. dudakları kılsız üst taraf kıllı
00 Yorumla
+1 yılsıfır kıl olması lazım
00 Yorumla
+1 yılTemiz kokusuz tüysüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoku olmasın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği