Duygu olmadan seks olur olmasına da tatmin edici bir deneyim olur mu orası işte muamma.
Çünkü Nirvana'ya yani zevkin en zirvesine ulaşmak için duygu gerekli. Bu işi profesyonel olarak yapan kime sorsanız asla o noktalara çıkamadıklarıni söylerler.
Sevmeden, saygı duymadan, güvenmeden, hayran olmadan, tutku ve şehvet olmadan sadece içgüdüsel olarak ve rahatlamak amaçlı yapılan seks tatmin edip doyuma ulaştıramaz.
Sadece yapanı geçici süre rahatlatır ama aslında açlığı devam eder. Çünkü duygusuz seks onu doyuramaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu sorunun konusu olan, "Duygu olmadan cinsellik yaşama" uzun süre, kadınların erkekler için hep sorguladığı bir olguydu.
Kadın, "Duygu olmadan cinsellik olamayacağını" savunur ve "Kabarık listeleriyle" övünen erkekleri hep suçlarlardı.
Ancak günümüzde, X, Y, Z ve hatta birkaç yıl içinde de Alfa kuşağı kadınları, erkeklerin ellerinde silah olarak tuttukları "Kabarık liste mücadelesinde ben de varım" diyerek, masaya yumruğunu vurdu ve şimdi de onlar da duygu olmadan cinsellik yaşamaya başladılar. Elbette burada başı 40 ve üzeri olan, 'her şeyin elinden kaçıp gitme kaygısı' taşımaya başlayan kadınlar, sosyal medya araçları sayesinde başlattı ve diğer kuşaklar da zaten böyle bir ortama 'dijital yerliler' olarak doğdukları için, onların yolunda gitmeye devam ettiler.
Bu elbette genellenecek bir şey değil, ama şu an görünür şekli budur. İnsanları buna ve daha vahim birliktelikleri, bilinçaltını işleyerek güdüleyen ve arzulamaya iten p*rno etkisini hesaba katmadan, izlenimlerimi ve bilidiklerimi paylaştım.
25 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar duygusuz ilişkiyi cinsel ilişki olarak görmez cubki cogu zaten duygusuz ilişki içerinde anlamı yok yani. Evli çoğu kadın mutsuz eşlerini sevmiyor ama mecburen cinsel ilişkiye giriyor o basi ağrıyan kadınlar işte. maalesef üzücü. Ama erkek duygudan yoksun sadece azmisligi ile cinsel. iliskiye girermi girer. Kadınlarda da var bu misal evli kadınların çoğu ve pkerhanede çalışan kadınlar. Hiç zevk almadan mi cinsel ilişkiye giriyorlar sanıyorsunuz. Sadece kadın zaten normaldede orgazm olmakta zorlanan taraf ve bunu yalarken sadece daha önemli olmsini paylaşılabilir olmasını değerli görüyor. Erkekler ise bunu pas geçiyor ihanetler hep buyuzdendir kadınlar eşlerini hep ihanet ettikten sonra sevmez sonrada kendileri için yaşar
- 1 yıl
"Daha vahim birliktelikleri " haricî hepsine katılıyorum.
- 1 yıl
@Papatyaadası ne yazdığınız anlaşılıyor ne çizdiğiniz.
- 1 yıl
@Papatyaadası Duygu olmadan derken, birini sevmeden, aradan belli bir süre geçip, ona alışıp uyum sağlamadan demek istedim. Yoksa kadınlar da, erkekler gibi ilişkiyi güzel sözler duyup, ruhen ve bedenen haz alıp tatmin olmak için yaşıyor. Kadının zevk almadan yaptığını söylemiyorum, yapmak için birini sevmeyi beklemediğini söylüyorum. Sonuçta erkek tarafından yarım bırakılmış, sadece kendi gereksinimlerini karşılayıp kadının arzu ve isteklerini dikkate almayan ve üstüne üstlük, kadınını aldatan erkeklerin eşlerinin hem yarım kalma hem de ihanete uğrama sonucu arayışa girmelerini çok normal karşılıyorum.
Siz de haklısınız, geçmişte de günümüzde de kadınlar çoğunlukla sevdiklerine değil, ailelerin istediklerine veriliyor. Hal böyle olunca kadınlar zaten 1-0 geride başlamış oluyor.
Ülkede cinsel eğitim verilmediği gibi cinsel tabu olarak da görülüp konuşulması yadırganıyor. Erkek egemen toplum ve dini baskılar nedeniyle birbirlerinden ayrıştırılan kadın ve erkeklerde eşcinsel eğilimler de artıyor. Buna hormonlu yiyecekleri de eklediğimizde bambaşka bir tablo ortaya çıkıyor. Biz yapbozun sadece bir köşesine bakıyoruz, oysa resim çok büyük ve vahim sonuçları olacak. - 1 yıl
@düşünmektükenmektir Bilinç altına işlenen ve "Daha vahim birliktelikler" diye üstü kapalı değindiğim nokta, üretilen cinsel içerikli filmlerde son 10 yılı aşkın süredir, step yani üvey kavramıyla ensest ilişkinin öncelenmiş olmasıdır.
Kısacası deniliyor ki, dışarıda arama evin içinden başla. Mom, dady, son, sister, uncle, aunt, sonra da eve giren çıkan uzak akraba ve komşular. Sonra iş arkadaşları ve eşleri. Yani hep halkanın içinde kal mesajı sürekli veriliyor.
Para karşılığı yapılan duygusuz seks en zevksiz olanıdır..
Ama hiç bir karşılık beklemeden yapılan duygusuz seks en zevklisidir..
Çünkü aşk sevgi varsa, şöyle yapmak istiyorum böyle yapmak istiyorum dediğimde ne tepki verir ya da bana bakışı değişirmi gibi bişey düşünmezsin.. rahat olursun içinden geldiği gibi takılırsın hem erkek hem kadın açısından bence en iyisi duygu olmadan para pul menfaat gibi bi beklenti olmadan yapılandır00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılDuggusuz seks olmaz ancak duygu demek illa sevgi veya aşk demek değildir. Arzu bir duygudur, ilgi bir duygudur, çekim bir duygudur, şehvet bir duygudur, güven bir duygudur. Bu duygular varsa seks yapmak için gerekli duygusal zemin var demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılOlur ama olmasa daha iyi olur şöyle düşün makarna yiyorsun ama içinde sos yok bir şey yok sadece kaynamış onun güzel soslusunu yemek varken😌😌
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılduygusuz olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy şu duygusuz olur diyenler neyi yaşıyor. Sonra niye erken boşalma yaşıyorum niye orgzm olamıyorum. Arzulamak da sevginin göstergesidir. Duygu hissetmediğin birine arzulamak abazaliktir. Duygusuz yapılan cinsellik ise ihtiyaçtır.. sonra da gelsin güven problemi yok bütün erkekler aynı yok bütün kadınlar aynı. Olan düzgün yaşamaya çalışan insanlara oluyor. Şöyle ki duygu aşk Sevgi varsa cinsellikte. her şey çok başkadır. Bir kere karşılık beklemezsin beklenti içine girmezsin. O anı yaşamak herşeyden önemlidir. Kadın için orgzm olmak erkek için de boşalmak önemli değildir. Kusuru gözüne batmaz. her şey ile başkadır. Tabi bu Duygu ile hiç ilişki yaşamamış birine bunu inandıramazsin. O kadar yapay ilişkiler yaşamış ki. Gerçeğini tatsa geçmişte ben ne saçma sapan ilişkiler yaşamışim diyecek. Bizi hayvanlardan üstüne yapan duygu ve aklımızdir. Maalesef bunu kullanmayan çok kişi var.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aklını kullanmayan hormonların esiri olan insanlarda kriter olmayacağı için onlar duygusuz yaşar
aklını kullanan insanın kriteri olur. önüne gelenle midesi kaldırmaz ve olmaz
insan sevdiği yemeği canı çeker ve iştah ile zevk alarak yer
sevmediği yemeği burun kıvırır yemez.
ama obez olanlar ne olursa yer umurunda olmaz. onlar sadece karnını şiririr damak zevki yoktur00 Yorumla
1 yılBence olur seks bir duygu değildir sadece yapılan bir eylemdir ve kişiden kişiye değişiklik gösterir başkasına haz ve mutluluk veren başkasına vermeye bilir burdan anladığımız duygu değil bir eylem olduğu bastırılmış cinsellik bu dediğine örnek her şey bitmiş ama çıkar için yapılan birliktelik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Biz erkek için zaten hep öyle ama siz kadınlar bunu bilmiyorsunuz.. :)) Biz seks sıradında tek gördüğümüz şey seksi yapma şeklimiz ve sizin aldığınız zevk.. Düşündüğümüz tek şey ise nasıl daha iyi olur... O anda seviyorum yok bitince aşkım var :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur. Seks yapmak için gereken şey karşılıklı cinsel arzudur. Birini arzuladığında "ama ona karşı duygularım yok, ona aşık değilim" demen gereksiz. Duyguların olduğunda beklentiye girersin, beklentiler de hayal kırıklığı yaratır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılOlur. Seks özünde duygusuzdur. Milyon insanın duygusuz oluşu da burdan ileri gelir.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yaşamak için yapmaktansa duygusal yakınlık hissedilmeli , duygu olduğu zaman karşılıklı tatmin daha etkili
10 Yorumla İşiniz gücünüz orada bazen sizin kız olduğunuzu bile düşünmüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDuygu olmadan seks olmaz ama burada Duygu nedir Onu tartışmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklere göre nefes alsa yetiyor yavrum. Kadınların biraz etkilenmesi lazım. Aura, enerji, çok önemli. Ben frekansa çok inanırım. Bir erkekten o frekansı alıyorsam tamamdır.
00 Yorumla
1 yılDuygusuz kesinlikle seks olmaz, aşksız ve güvensiz cinsellik olmaz, olmamalı hiç bir zaman..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOluyor ama duygu etkisini daha da arttırıyor.
00 Yorumla
1 yılOlmaz. Ama o duygu her zaman aşk olmak zorunda değil
00 Yorumlaolur bakınız with seks işçisi
with f*ck
with yenge vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılcıks asla olmaz uzatmasın (ısrar etmesin :D ) yeter
00 Yorumla
1 yılSevgi Duygu Arzu olmadan seks olmazzzzzzzzzzzz. Hepsini çağırın grup yapalım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılOlur ikisi farkli bir ihtiyac. Biri fiziksel bi ihtiyac digeri adi ustunde duygu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDuygu olmadan seks olmaz degil our ama istek arzu duyulmasi şart
00 Yorumla
1 yılOlur daha sert geçer
101 Yorumla- 1 yıl
Yaptin mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur bazen tensel çekim de yeterli seks yapmaya veya beğenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEe duygu da gelsin o zaman 😂
Arzulamakta bir duygudur10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha bam bam güm bam olduğuna dair rivayetler vardır..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlmamalı hayvan bile günlerce takip ediyor çiftleşmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla duyguya sormak lazım. Bana kalırsa katılabilir duygu da.
00 Yorumla
1 yılElbette. Fuc. kbodylik bu yüzden var 🌺
61 Yorumla- 1 yıl
Senin oldu mu
1 yılolmaz bence öpüştüğün kişiyle bile bu gerekiyor yoksa hiçbir zevki yol
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duygusuz hic bir sey olmaz
10 Yorumla
1 yılOluyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTamam duyguda gelsin ozman
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hem de öyle bir olur ki anlatamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBi çekim olmalı bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılolur ama tuzsuz çekirdek gibi olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olur ama sadece boşalmak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılTadı tuzu olmayan yemek gibi olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur eskortlwrla yapılan duygusuz iliskidir
00 YorumlaBenim için olamıyor maalisef 🤷🏻♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlur diyenler fb yapıyor
00 Yorumla Olur ama az zevk olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Duygularım olmadığı için duygu aramam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOluyor da tadı olmuyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Olur ama tutku eksik olur
00 Yorumla
1 yılOlmaz bnce
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsende cekınce var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu duyguyu bi bulmadık yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılolur
83 Yorumla- 1 yıl
Deneyelim
Cevap sahibi1 yıl@atesliboy1 hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek için evet kadın duygu arar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet olur niye olmasın
21 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle mi yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılDuygusuz seks olmaz.
10 Yorumla
1 yılOlmaz
10 YorumlaZor olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Çok iyi olur
10 YorumlaOlur ateşli ve sert geçer
10 Yorumla
1 yılHayır
10 Yorumla
1 yılBence olmamalı öylesine yapılan bişey değil bence
00 Yorumla
1 yılOlur da ben yapamm
00 Yorumla
1 yılOlmaz.
00 YorumlaEğer çok yükseldiysem bende oluyor.
00 YorumlaOlur evet
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar