Duygu olmadan seks zevk verir mi?
olur seks ile sevgi ve aşk duygusu farklı şeyler biri hissyat diğeri ise zevk yani bir şeyden zevk almak için illa ona aşık olmamız gerekmez hatta duygusuz ve sadece zevk için yapılan seksin daha keyifli olduğu da oluyor
Duygu kim onu da çağıralım :D
Cevap
28Cevap
illaki zevk veriyor meret ama sevdikçe aşık oldukça sevdiğin kadını doruklara ulaştırmak için bekliyorsun, kendine hakim oluyorsun. en sonunda daha beter ve dolmuş bir şekilde patladığın için aldığın zevk daha fazla oluyor.
duygu olmadan da oluyor ama bişeyler eksik oluyor.
Duygu olmadan da zevk alırsın tabiki mesele çiftin performansı ve şevkine bakar. Ama bir kişinin sana özel olması herşeyi onunla yaşamak da farklıdır. İkisinin yeri de ayrı tadları da farklı olur elbette.
Olur çokda şahane olur...İnsanın kafasında 50000 soru olmaz yapmak istedim yaptım der sonrasını da düşünmezsin.Sorumluluk hissetmezsin.Kafana göre takılır bağlı kalmazsın.Fuckbuddy candır anlıycan ;)
duygu olmuyan sekssin mutluka taraflardan bırının çıkarı varsa olur paralı seksdır ya da cok azmısdır bence seksde en onemlı detay duygudur sahsen ben sevısmeyı cok seven bırıyım duyguzda karsındakı kışı ıle sevısemessın
olmaz arkadaşım .hiç andan ,hiç bir temastan birleşmeden zevk alamassın
ya kardeşim sen sen ol sevmediğin biriyle yatma. inan bana son 2 aydır en iyi örnek verebilecek sekilde yasıyorum. sadece işin sonunda zevk alıyorsun. kızdan bıraz bıle hoşlanamadım ona yanıyorum
Şöyle yapabiliriz belki de; duygu varken sevişmek, yokken seks. Ben beğendim bunu.
sex ve duygu
insan sevdigiyle yaptigi seks farkli
incindeki hayvanin ortaya cikmasi ile yaptigi seks farkli
ikisininde zevki farkli
Seks duygusal değil hayvansal bir olgudur. İçgüdülerle halledilebilen nadir aktivitelerdendir.
kuru ekmek gibi belli bir zamandan sonra mideye çöker.Su lazım :)
olur ama tadı olmaz oyüzden duygulu seks daha iyi bence
Bende bende bende bende buradayim biri duygu mu dedi ? :-):-)
olur canım olur hemde seks gibi olur onun yeri ayrı onunki ayrı
Evet zevk verir ihtiyac meselesi gözüyle bakarim bn bu ise o yuzden duygunun yer almasina gerek yok
olur tabi. mast. yaparken eline şiirler mi okuyon sanki.
Sadece boşalana kadar tabi miğden kaldırırda başlarsan..
sex varken başka hiçbirşeyte gerek yoktur o zaman tek gecelik lişkiler için ne demeli
olur canım erkekler acısından
duygu 18 den büyük mü?
Olur tabi ama aynı hazzı vermez.
sizi bilmem ama ben yaparım... öküz gibi..
Bensiz seks mi olurmuş :D
Duygucum sende mi buradaydın:)
duygu olmadan seks olurmuymuş ya
çekici güzese ve hoşlanıyorsam olur
irina shayk olursa yemişim duygusunu ;)
Veriyor,neden vermesin ki?
verir ama duygulu olunca daha güzel
olur neden olmasın onun da adı şehvet olur...
vermezmi ya :)
aşksız olmaz
ben denedim oldu
off daha güzel oluyo
duygusuz zevk vermez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar