Cinsel Yaşam Kendine dokunmayı özleyen var mı? Bir haftadır mastürbasyon yapmıyordum. Ara girince heyecanlı oluyor öyle değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kendine dokunmayı özleyen var mı? Bir haftadır mastürbasyon yapmıyordum. Ara girince heyecanlı oluyor öyle değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
gizliveeglenceli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende 1 haftadır yapmıyorum çok fenayım öyle böyle değil inmiyor 😅 0 6 Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl Bing bang olur gibi Yorumla Soran 1 yıl O nasıll Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl Çok fazla fışkırır Yorumla Soran 1 yıl Hııı Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl Çıkıyorum gzlden gel sen Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl ? Yorumla
DüşünenOdun---0-0--- Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 56% 1 yıl Değişik oluyo evet erkek daha fazla patlıyor aradan sonra 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğruuu Yorumla DüşünenOdun---0-0--- 1 yıl Ara verip sonra yaptıysan ne kadar istekli birisin bilmiyorum ama 1 2 ile doymazsın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hissetmiyorum pek iyi gelmedi Yorumla DüşünenOdun---0-0--- 1 yıl Yapamadın mı yani anlamadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl evet bir ara verince libido yükseliyor ve spermler de birikiyor.boşalırken de daha şiddetli boşalıyorsun ve zevki de ona göre hayli yüksek oluyor :) 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evett 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl soruyu sorduğuna göre sanırım bugün parti var :D Yorumla Soran 1 yıl Evet 😬 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl en güzel hazlar seninle olsun, sanırım senin yüzünden ben de birşeyler yapacağım :) Yorumla Soran 1 yıl Pardon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl önemli değil kötü bir şey yapmayacağım sonuçta hahaha Yorumla Soran 1 yıl 😬😬 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Yapamıyorum beceremiyorum 2 2 Yorumla bilal035 1 yıl Yardım edeyim Yorumla MasumBey0 1 yıl Neyii başaramadınn a.. Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Giderdin mi heyecanını ? :)) 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Devam ediyorum ara ara Yorumla Mr_Potter 1 yıl Bitmedi yani henüz:) Yorumla Soran 1 yıl Evet bitmedi Yorumla Mr_Potter 1 yıl Hmmm.. devam o zamannn ;) Yorumla Soran 1 yıl Hııııhı Yorumla Mr_Potter 1 yıl 😊 skoru kaç? Yorumla Soran 1 yıl 😑 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Sıfır mı cidden? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mr_Potter 1 yıl Şaka yapiyosun.. odaklanamiyo musun? Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ok Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet zaman girince zevki daha çok oluyor 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hergun dokunuyoruz 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Ben en fazla iki gün dayana bilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Niye o kadar ara verdin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Heyecan olsun diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor olur hem ara hem de sonrası Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardımcı olabilirim Yorumla
Dinendal Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl allah başka dert vermesin kuzi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Amin kuzi Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl şu an yapmak istiyor musun peki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla 1berkay34 1 yıl Bekliyorumm Yorumla 1berkay34 1 yıl Gelmedin gizlidende çıkmadın Yorumla
gerçekzevkler97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Evli kişiler mastürbasyon yapınca ayıplıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ya bende öyleyim şu an dimdik 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntıı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden desem Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel konuşuruz Yorumla Soran 1 yıl Adın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tuncay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizleden çıksam eklesen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran 1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelecen mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende 1 haftadır yapmıyorum çok fenayım öyle böyle değil inmiyor 😅
Bing bang olur gibi
O nasıll
Çok fazla fışkırır
Hııı
Çıkıyorum gzlden gel sen
?
Değişik oluyo evet erkek daha fazla patlıyor aradan sonra 😂
Doğruuu
Ara verip sonra yaptıysan ne kadar istekli birisin bilmiyorum ama 1 2 ile doymazsın 😂
Hissetmiyorum pek iyi gelmedi
Yapamadın mı yani anlamadım
evet bir ara verince libido yükseliyor ve spermler de birikiyor.
boşalırken de daha şiddetli boşalıyorsun ve zevki de ona göre hayli yüksek oluyor :)
Evett 😅
soruyu sorduğuna göre sanırım bugün parti var :D
Evet 😬
en güzel hazlar seninle olsun, sanırım senin yüzünden ben de birşeyler yapacağım :)
Pardon
önemli değil kötü bir şey yapmayacağım sonuçta hahaha
😬😬
Yapamıyorum beceremiyorum
Yardım edeyim
Neyii başaramadınn a..
Giderdin mi heyecanını ? :))
Devam ediyorum ara ara
Bitmedi yani henüz:)
Evet bitmedi
Hmmm.. devam o zamannn ;)
Hııııhı