Selammm 😈
Kadınlar libidosu tavan olan erkeklerden korkar mı¿

Selammm 😈
Kadınlar libidosu tavan olan erkeklerden korkar mı¿

Herhangi bir erkekse korkutmak değil ama sıkar başka bir erkeğe geçme eğilimi uyandırır ama bu benim gerçekten istediğim sevdiğim bir erkekse samanlık seyran olur diyebilirim seks güzel bir şey isteyerek yapınca
Korkutur bence. Hayvan gibi abanır sürekli ister. İşçiler anlatırdı. Bizim orada bir adam evlenmiş karısını nerede bulsa çökermiş dediler. Adam bir deri bir kemik kalmış Doktora götürmüşler doktor karısından uzak tutun demiş :D
Anası birde geline suç bulmuş bu kadar mı kudurdun diye. Oğluna söyle hiç rahat vermiyor nerede bulsa çöküyor demiş :D
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Korku değil aksine daha çekici gelir ama onunda sınırı yeri zamanı var yani ayı gibi saldırmaya gerek yok 🤣
Cevap
7Cevap
Korkan kadın da olacaktır elbet. Akıllı kadın korkmaz, bunun bir nimet olduğunu bilir.
Libidosu yüksek erkek diye bir şey yok arkadaşlar ya erkeklere aşık olunca alt tarafa vuruyor kahmıyor
korkutmaz
Biraz rahatsız eder sevgiliğin ilk zamanları olursa yanlış anlaşıla bilir, diğer türlü korkutmaz o benden korksun ayol ahshhs😄
O kadar da değil 😂
😅😂
Yeminle yazıp sildim ahhshzhs 🤣🤣🤣🤣
Ajhahs yapıyosunnn bu sporuu 😂 ahxh
Yüksek olması sorun değil kadınlar için ama hemen dibe iniyorsa sorun olabilir
Aksine daha çok severler.
Kadın beğendiyse, bu her zaman için avantajdır.
Ayyyy ben korkarım 🤣 🤣
Hıı hııı 🙈🙈🙈😂
Korkak biri değiliz neyse ki🤭
Genelleme yapamayız. Yapmamalıyız
Ee yani bir süre sonra bence evet
Benim libidom onu korkutur
Soruya göre dedim😂😂😂vitesi 5 e takar bitti der birdaha başlarım bitti der birdaha yorulur
Tabi ki ben öyleyim yani.
Biliyorum onun için genç kaldım yaşımı göstermem ruhum genç cinsellik insanı dinç tutar.
Karşınıza kadın gibi kadın çıkmadı icindir
Nasip o konuda ben cidden güvenirim kendime. Ulu orta atıp tutmam sevgilim ile tam aralıksız 1 saat 45 dakika ne kadar erekte o kadar gecikme olur haz dolu olur sürekli ıslak tutmak, bide bosalma sonrası spermleri yalayıp devam edince o erkek senindir. İstese de gidemez
Ruhunu da okşamak lazım hani istese gitmez derken ben o an demek istedim
Kadınlar kaçmak ister gibi geliyor 😂
Bitmek tükenmek bilmiyorsa korkutur
Evet sevse bile bikar
Yoooo korkmmaaaam
Korkutmaz ayol