- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılHer evlilikte olmuyor sen ona karşı sogmusun ne yaptı sadeni sogutu bukadar
125 Yorumla
Soran1 yılailesine cok ezdirdi ya
- 1 yıl
Aile işi içine girdimi evlilik biter bu konu hakkında kitap yazabilirim
Soran1 yılBen ailemi sokmam. Sınırları hemen çizerim eşimi anlatsam annem şeytan olarak gorurdu ama anlatmam. Bu nedenle Ailem eşimi çok sever zaten aileme uzagız başka şehirdeler. Kardeşlerim eşime hot dese ben direk sen hayırdır moduna giriyorum. Ama eşim asla beni savunmadı. Cimri pis bir ailesi var. Cahil ama hep susar haklsn bpsver der dururdu. Şimdide gösteririm gecmişte az çektirmediler. Odetirim vs diyorda bende yorgunluk var ya
- 1 yıl
Eşin baştan beri müsade ettiği için bunları yapabildiler simdide eşinden soğdun bi anlamı yok diyorsun bence senlik bi durum yok bırak düzeltmek istiyorsa izle belki iyi gelir sana baktın yok hiç bir şey düzelmiorsa bu evliliği tekrar düşün derim yorar seni
Soran1 yılYordu zaten bir bulaşık yıkamak işkence gelir hale geldim oysa evimde toz bırakmayan kadındım ben bu ev icin bişey yapaş m gelmiyor
- 1 yıl
Tükenmişlik ve sevgin bitmiş ona karşı herşeyden sogudun yeniden kalkmalısın ya onunla ya onsuz kendin için birşeyler yapmalısın sağlın da gider
Soran1 yılOnsuz olamaz 3çocuk nasıl bakarım meslegimde yok
- 1 yıl
Of kilitlenip kalıyorsun çocuklara da yansır senin mutsuz olman kolay olmaz ama hiç bir şey hissetmiyorsan gerçekten bu düşün
Soran1 yılEvet sürekli sinirli , yorgun bir hal önceden ele avuca sığmaz biriydim enerjim dillere dolanmıştı. Nazar mı ne bilmiyorum
- 1 yıl
Hem yaşadıkların hemde çocuklar kolay olmuyor belirli zaman sonra farkına varıyorsun ki benliğinin gittiğini bence silkelenip kalkıp yeni bi başlangıç yapmalısın yeni başlangıç tan kastım tamam ayrılık bir seçenek değil senin için bundan sonra kendine bakıp zaman yaratmalısın günlük hayatında yarım saat bir saat olsada kendine zaman ayırmak iyi gelir
Soran1 yılHerşeyi dert ediyorum ya yerinde cevap veremediğim kendimi savunamadığım. Geçen gün eşim napmışsın ki lafını gene kullandı. Artık dengem şaştı ne bulduysam fırlstmışım o sinirle gece yarılarına kadar kahvelerde gezen adam 3evladını kendi öz annesinden bile destek almadan yalnız büyüten bana kusur arıyor nefesim kesildi yere yığılmışım. Ben doğum yaptım hastanede bile yatmadım kalkıp bebeğe baktım dikişlerle. Kardeşim halen der boşuna geldim sana vefakatciye gerek yoktu diye. Taburcu oldum kendi annesi torununu yıkamaya aciz doğumdan çıktım geldim evimi temizledim yemeğimi yaptım bebeğimi yıkadım. Diyeceklerim bu kadar. Her gozlerine baktığımda bu anlar aklıma geliyor asla sahip çıkmaz destek olmaz gece eve gelir napmışsın sen kadınmısın. Midem bulanıyor artık ne kadar ben ufaktım cahildim desede. Bende ufaktım ama bu adama ragmen sorumluluklarım vardı. Terk etmedim sahip çıktım evlatlarıma
Soran1 yılNeyse hakkını helal et baya dolmuşum yazdımda yazdım 😄😄
- 1 yıl
Eve geliyor bilerek öyle söylüyor amacı seni küçümsemek yaptığını küçümsüyor bana sorarsan kendisi boş biri ya bunun farkında bilerek öyle yapıyor sana ya da farkında değil sanırım çocukların herseyile evle sen tek başına ilgileniorsin oda Klassik Türk erkeği kahve ne dir ya bana göre çok boş bi yer o bilerek senin enerjini düşürüyor onun boşluğunu görmemen için bence yaptığına saygı duyması lazım sanırım oda ailesi öyle birşeyi öğretmemiştir
Soran1 yılAnnesi cok cahil düşün çocuk hasta olmuş. Düşündğğü ilaca giden paralar. Duygu yok bunlarda kadına değer yok Narin olayında onların köydeki cahil aileler gibi bunlarda Diyarbakır lı bunlarda erkek değerli. Oğulları tembel bir halta yaramaz gelinleri Çalışkan ogularını idare eder. Ayıplarını örter. Ama her halükarda gelin küçümsenir erkek tepende taşı değişik bir aile. Diyarbakır lılar asla kadına saygı duymuyor hic sevmedim
- 1 yıl
Aileden ögrendigini devam ettiriyor erkekcil bi aile yapısı varsa hiç değişmezler ondan şimdi anlıyorum sana neden öyle davrandığını bunun kişiliği böyle böyle yetişmiş neyapsan da değişmez öyle kabullenmek gerekiyor kadın evde otursun evde çocuklara baksın otur otur kalk kalk konuş konuş ya da asagliorlar en sevmediğim insanlar cimri insanlardır ama olsun kaderine razı gelme sana saygı duymayı öğrensinler
Soran1 yılEvet artık razı gelmiyorum. şu an bomba gibiyim kaynanamn ağzını açıp gelinlerden birini aşağılamasını dört gözle bekliyorum. O zaman diycem senin oğlanlar kahveden çıkmaz gelinleri başın üstünde taşı kimse senin büyğtüğün adama tahamul edemez diye. Gecen gelmiş gene tasarruf yap ev al diyor. Bizi çulsuz sokaga attı. Utanmadan markette gitmişiz diye dedikodu yaptı. Evini ayırdı markette koştu ne acele diye. Marketten kahvaltılık bardak almıştık. sabah iş var kahvaltı yapacak adam. Kettlda yumurta haşladım ben tupum yoktu sonra yıkadım çay yaptım caydanlığım yoktu. Oğluna açmısın tokmusjn oyle evden attık ne haldesin demedi birde markette gitmis diye dedikodu yapmış. Hala gelmiş bana tasaruf diyor. Seneler gecti üstünden hala kahve makınası son model supurge ya da airfrey yahut bulaşık makinası diye zırlayan bir kadın olmadım almadım da. Alda demedim. Akşama kadar bulaşık çamaşır. Eşimin dediği laf yıkama yarın yıkarsın demez bulaşık makinası alaym bencil çunku
- 1 yıl
Sustugun için bunları yapıyorlar susup içine atma tama tersine o öyle söylediğinde sende ağzına geleni sayki zamanla bırakır bu huylarini belki para konusu ruh hastalık haline gelmişse söylenir söylenir durur sende bugüne kadar düşünceli davrandın yaranamadın ya niye hiç birşeyden geri kalcan git evine ne gerekiyorsa onu al oda izlesin çatlaksın karsids en büyük sorun şunu seziyorum kadın çok bilgisi var evden herşeyi biliyor senin yaptığın herşeyden haberi var Buda ister istemez konuşmaya yol acıyor
Soran1 yılAsosyalim gidip gelmem çunku pskolojimi bozuyor cahil lafları. Çağırır gider evini temizler gelirim. Yaşlı diye. Gecen 2evi olan maddi durumu cok iyi olan eltim için ah vah yapıyor. Bende orada eşime nişanda yiğenleri saygı duymadı banada Düğüne göndermiyor eşim dedim. Ordam kaynanam sen elin kızısın ne merhamet edeceksin diye bir laf dedi midem bulanıyor artık bunlardan ben o çocukları kardeşimden ayırmadım benim babam da kaynımda vefat etti kardeşim bildim. Asla tek acı söz söylemedim anneleri rahat durmadı elti işte kskandı durdu sataştı. Hala kaynanam onu kayırır bana el kızı dedi çok ağrıma gitti o günden beri 2kere geldi ben gidemedim ayağım gitmiyor
- 1 yıl
Sen bide bakıyorsun yani senin 3 çocuğun var üstüne ona bakıyorsun bide bukadar hakaret işitiyorsun bence den benligini çoktan onalar teslim etmişin yani hiç biyerde karşı gelmedin şimdi de farkına varıyorsun ve ağır geliyor nekadar cahil bu annesi var ki sana o lafı söylüyor bide okadar bakıyorsun ya
Soran1 yılNeyse her lafları ayrı olay ya gerildim gene ne kadar sa.. lakmşm diye diye ömrüm gitti hala aynı hakaretler. Anlık tepki veriyorlar diyecek bir şey bulamayınca eve gelince kendimi yiyorum. Bilmiyorum bunlar insan değil ya boş ver stres oldum.
- 1 yıl
İçine atma hiç birşeyi içine artıkça stres olursun onlar hayatında bi gerçek ama her günde onları düşünme biraz kendini çocuklarını düşünmeye çalış kafan dagilsin
Soran1 yılZaten öyle yapıyorum gidip te gelmiyorum ama evdeki de aynı halt ondardan uzak dursam da bu onları yansıtıyor zaten. Cahil hareketler eve gelmiş. Yemek , pilav, cacık 3ünü yap koştur koşturum bana kahveeee. Yemek yapıyorum pilav yanacak yapsan beraber içsek içmiyom bir kahve istedik. İş elbisemi yıkadın mı gpturup suya basmış insan bir haber verir. Genelde elde yıkarım. Akşam üzeri gordum suda makınaya koydum sıktırdım el mahkum yetişsin kurusun. İstekleri bitmiyor. Oturur telefonla gece yarısına kadar. Bende ha bire eteafında geziyorum. Çayına şeker atmaya aciz adam.
- 1 yıl
Sen akşama kadar onun etrafında çocukların etrafında bide annesinin işlerini yapıyorsun nerde senin kisiligiin nerde sevgi nerde saygı hiç biri kalmamış seni çok iyi anliyorum tükenmen gayet normal kendine hiç bir şey yapma fırsatın yok kendini bırak onun sana yaptığı hiç bir şey kalmamış annesinin evinden gelmiş sen onun annesiymisin gibi hayatını devam ettiriyor onun mantığı da şu 3 çoçuk var bana muhtaç hiç biyere gidemez bensiz hiç bir şey yapamaz bana muhtaç ondan böyle rahat davranıyor sana karşı
Soran1 yılEvet aynen durum bu
- 1 yıl
Üzücü bi durum kaderin geleceğin bi başkasının elinde olması özgürlüğün olmaması
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılNe yaptiki sana
130 Yorumla- 1 yıl
Oyle okuzlere senin gibi biri denk gelmesi kotu olmus
Soran1 yılSağol evet kotu oldu. Bendede canım çocuk yapmamış olsam şu an kurtulmuştm
- 1 yıl
Yaş kac
Soran1 yıl31
- 1 yıl
Daha cok gencsin de kac cocuk var
Soran1 yılBendede sal... aklık demek istedim KS kelimeler değişiyor hakaret içerikli cümleler biliyorsun belki
- 1 yıl
Ozelede gelebilirsin istersen ordan da dertlesebiliriz
- 1 yıl
Sen kendinde nie oyle birsey dusundunki
Soran1 yılÇocuğu hak etmeyen adama 3tane verdim
- 1 yıl
3 tanemi cogu kadinin yaptigi hata bu aslinda
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
İnsan karisini el ustunde tutmali ki mutlu olabilsin
Soran1 yılAblası kocasından kıskanıyor. Bu salağın eniştesi de tepemizde duruyor du sohbet ediyor konuşuyor hehe diyorum ne diyim adama. Adam cıvık. Eve geldik ablası kıskanıyor kocasını benden diye bu canım bana laf sayıyor canım enisten tepeme dikilen vır vır konuşan o. Kskanıp gene kocasının tepesine dikilen ablan. Git ailene hesap sor dedim sanki ben yabancıyım karısının namusunu koruyacağına sucsuz otobüste oturuyorum adam geldi tepemize dikildi ki esim yanmda oturuyor. Gorumcemde kıskanıp gelip tepemize dikildi. Bana laf sayıyor ablam kıskanıyor uzak dur sanki ben adamn tepesine gittim. Cahil bunlar bunlarda hep kadın suclu
- 1 yıl
Oyle bir zihniyeti olan insanlarin icide pistir ablasi oyle birsey dediginde ablasina cevabi veremeyen kocada güzel kardeşim net yani hayirdir yani
Soran1 yılAbla bişey demiyor. Enişteyi takip ediyor kuyruk gibi. Enişte te cıvık. Geldi tepemize dikildi insan icinde. Karısıda kalktı yerine baskasını oturtu neden kalktın demiyelim diyede kadın hasta yazık dedi kadında genc dinc. Neyse tepemize dikildi ler adam gozümün içine baka baka vır vır eve geldik dedim ablan enisten ne dikildi oyle. Ordan başladı kskanıyor kadın vs eee ben napim uslu uslu oturuyorum hehe diyorum ne yapaym. Yok suclu benim
- 1 yıl
Eniste güzel kardeşim burada senin sucun ney senin kocan gercekten herseyi hakediyor
Soran1 yılEvet adama gram bişey hissetsem bakışlarımdan anlaşılır.14senelik kocam daha bakışımı bilmiyor. Bu canım gene çenesi dustu ne tepemize dikildi diye geriliyorum orada
- 1 yıl
Valla akrabada olsa uzak durmak lazim sonra boyle mallar sana suc buluyor
Soran1 yılAdam saf maf bişey çözemedim dimdik gözlerime bakıyor lak lak lak ama normali Boyle çenesi düşük işte insana odaklanmasa mahrem çünkü
- 1 yıl
Bunu dusunmesi lazim onun senin kocanin da anlamasi lazim karisinin sucunun olmamasi
Soran1 yılEzik işte kadın haksız hep erkek değerli onlarda. Cahil boş ver değişik bunlar narsist
- 1 yıl
Oyle essekler oldugu surece kadinin degerini anlayan da olmaz
Soran1 yılNeyse ya gecmişe gittim asabm bozuldu gene
- 1 yıl
Bozma morelini cocuklarina odaklan o adam seni haketmiyor zaten seni haketmeyen biriylede iliski dusunulemez zaten
Soran1 yılEvet önceden hep ona yetmek için çabalardım anladım ki baştan beri ben bu aileye fazlayım
- 1 yıl
Onlar sana yetmek için caabalasin kocan zaten kör elindeki hazineyi degerlendirmiyor
Soran1 yılTeşekür ederim. Hakkını helal et gece gece başını şişirdim
- 1 yıl
Estağfurullah
Soran1 yıl🥰🥰
- 1 yıl
Dert ortagin olmayi sevdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkeste oluyor emin ol ilk günkü ateşli aşktan eser kalmıyor bi 3 4 sene sonra sıradan kari kocaya dönüyor mevzu
11 Yorumla
Soran1 yılİlk ateş aşk istemiyorum saygı olsun yeter.
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki baska birini arzuluyor musun yoksa aseksuel mi oldun
111 Yorumla
Soran1 yılAseksuel ne demek
Cevap sahibi1 yılHiz kimseyi arzulamamak cinsel olarak. Seks isteginin bitmesi
Soran1 yılHayır oyle bisey yok
Cevap sahibi1 yılEsinden baska birini arzuluyor musun o halde
Soran1 yılSon zamanlar olmadı. Şöyle ufak çaplı etkilenme oldu komşu vs gozgoze gelme vs bu tarz olaylara karşıyım ben ellimden geldiğince tekrarı olmaması icin çabalarım başım önümde gezerim. Anlık etkilenme
Cevap sahibi1 yılO yuzden diye sormadm aslinda ama bu tarz bi sey de olmuyorsa aseksuel oluyorsun o anlamda sordum. Ote yandan iliskiyi keyifli hale getirip onu tekrar cekici yapacak seyler olabilir bunu deneyebiltisin yoksa yaşin kac bilmiyorum ama bu konuda yalnizlasirsin sonu ya ayrilik olur ya aldatma. Bende aldatmaya karsiyim onu soylryim ama cinsellikte olmadna olmuyor
Soran1 yılCinsellik var ama duygu yok öpesim yok adamı
Cevap sahibi1 yılKisisel olarak bakimija ozen gostermiyor mu? Onun sana karsi istegi var mi?
Soran1 yılBakımına özen gösteriyor. Baştan beri hep odundu ben bulaşırdım. şu an ben uzaklaşınca o kurcalıyor nedenini vs soruyor
Cevap sahibi1 yılKaçan kovalanir bundan kaynakli. Ote yandan biraz aslinda yalniz kalsan daha iyi belli olur biliyor musun? Kac yasindaydiniz bu arada
Soran1 yıl31 kalamam baba rahat çocukları napcam ona emanet edersem bakamaz
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Soğuma işi çok farklı bişey burada kişilerin etkisi büyük
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oylesirunlar sizi soğukmuş oysaki her geçen gün sizi birbirinize baglamalidir
03 Yorumla
Soran1 yılSoğumayayım ne yapayım şu an buz gibi havada balkonda uyuyor. Yemek yer direk balkona gece yarısına kadar orada uyakalır sabah iş Boyle koca mı olur
Soran1 yılBel altı fıkra derken Allah icin profilimi terk edermisn
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaptıkları soğutmuş olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılGaliba
İlk günü arama
12 Yorumla
Soran1 yılAramıyorum zaten fazla soguma bu
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılToksitleşmiş evliliğiniz yeni şeyler deneseniz
12 Yorumla
Soran1 yılNe gibi şeyler
- 1 yıl
Yeni yeni fanteziler mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsana kötü davrandıysa soğutmuştur kendinden
13 Yorumla
Soran1 yılEvet aşırı kotu şeyler yaşattı asla korumadı ailesi cok ezdi beni
- 1 yıl
önce bu sorunları çözün o zaman
Soran1 yılŞimdi olgunlaştı artık yaşatmam bunları diyorda bende değişim olmuyor duvara dondum yorgunluk var
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal değil tabiki.. Ne yaptı ki sana
15 Yorumla
Soran1 yılAilesine vs cok ezdirdi ya
Cevap sahibi1 yılHadi ya çok üzüldüm sizin adınıza. İlla ki o sebeplerden ötürü
Cevap sahibi1 yılİçinde birikmişlikler var belli ki anlatmak istersen derdine ortak olurum çıkar yol da varsa buluruz belki
Soran1 yılBunları ona anlattım. Kendini toplamaya çalışıyor ama gene ben duvar duzelme yok
Cevap sahibi1 yılKonuşalım ister misin
Gizli Üye(36-45)1 yılBen eşimden aynı nedenden boşandım
137 Yorumla
Soran1 yılBoşanamam zaten baba sorumsuz boşarsam çocuklarıda atar az ilgileniyorsa onuda yapmaz
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılBilmiyorum çıkmaz yol
Cevap sahibi1 yılDiyorsun ki mutsuzluğa devam
Soran1 yılYa şimdi toparladı biraz da ama ona bakınca geçmişi goruyorum. İyimser olmaya çalışacağım.
Cevap sahibi1 yılÇocuk kaç yaşında
Soran1 yılEn buyuk 13 en ufak 6
Cevap sahibi1 yılArtık çocuklar büyümüş sayılır iş bulup çalışma şansınız var mı
Soran1 yılİş bulup çalışsam boşansam nasıl hem kira öder hem çocuklara bakarım. Dunya çok kotu nasıl koruyacağım kendimi küçük bir ilçe bura hastalık var saglık var. Cocuklarıma kendimi feda edeceğim elden gelen bsy ypk
Cevap sahibi1 yılAilen Arkanda olmaz mı peki destek olmaz mı sana
Soran1 yılÇocukları alıp anneme gitsem 2güne annem bana kazık çakar bir işe sokar. Dullluk mu ne maaas baglar bana. Ben çalışırım kardeşlerim yer içer yaşar. Çocuklarımada bakmazlar 2güne annem başlar lokmalarını saymaya. Allah kimseyi kimseye düşürmesin
Cevap sahibi1 yılKıyamam ya böyle de hayat geçmez ki ama
Soran1 yılElden gelen bişey yok çocuklarım bana Allah tan hediye onlar icin herşeye katlanırım
Cevap sahibi1 yılEvet ama sen mutlu sağlıklı olamazsan çocuklar da bunu görür hisseder mutlu olamaz
Soran1 yılElden gelen bişey yok
Cevap sahibi1 yılHayata bir daha gelmeyeceksin bu kadar boş verme herşeyden ö
Soran1 yılBakalım belki canlarım buyuyunce hep birlikte kurtuluruz.🥲Ümidim evlatlarm onlar buyuyunce katlanmak zorunda kalmayacagm. şu an tek amacm dikkat etmek bir daha dogurmamak bunlara mahkum kalmamak
Cevap sahibi1 yılAllah yardımcın olsun
Soran1 yılCümlemizin inşAllah 🤲
Cevap sahibi1 yılAmin amin sağolasın çok temiz kalpli bir insansın
Soran1 yılTeşekür ederim ☺️☺️
Cevap sahibi1 yılGerçekler
Soran1 yıl❤️❤️
Cevap sahibi1 yılSosyal hayatınızi bırakmayın sakin evde ki mutsuzluk hayatınıza yansımasin
Soran1 yılYa açıktan okuyacağım bugün yarın diye diye 30 u gördüm. Ehliyet almak istiyorum tembel adam ben daha almadım diye kendini öne sürüyor. Bir motor almak istiyorum Ordan Daha kiradayız diyor. Küçücük ilce zaten bunlar da canımı sıkıyor ne yapmak istesem yoluma taş döşüyor
Cevap sahibi1 yılSen ona bakarsan zaten öküz alıp tarla sürelim der boş ver kafanda ne varsa uygula
Soran1 yılİşte maddi olarak destek olmuyor. Var parası ama kira kira biriktirmek lazım diyor duruyor
Cevap sahibi1 yılYalı da mı oturuyorsunuz ne kirası böyle. Sen bahane ile para iste
Soran1 yılHayır kirada çok az ama işte ev almak için biriktircez diye bahane ediyor işte
Cevap sahibi1 yılOzguvensiz ya hayata bakış açısı fakir adamın nereden buldun:)
Soran1 yılboş ver oda bela işte geldi buldu beni
Cevap sahibi1 yılAdabiyla sohbet edecek bir arkadaş eksikliğin varsa seve seve dinlemek isterim.
Cevap sahibi1 yılNapiosun yalnız insan
Soran1 yılUycam bırazdan
Cevap sahibi1 yılKendini yalnız hissetme diye yazdım
Cevap sahibi1 yılŞimdiden tatlı rüyalar
Soran1 yılTesekürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhep evlılıkte duydugum sözler normal bence
10 Yorumla
1 yılNormal olabilir
17 Yorumla- 1 yıl
Sen zaten sogumsmissin seni sogutmus tek açıklaması bu
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
O yüzden sende yapman gereken öncelikli kendini düşün soğuma cinsellikten
Soran1 yılCinsellikten değil kocadan soğudum
- 1 yıl
O olabilir ona bişey demiyorum haklısın çünkü yaşadığım bildiğim şeyler var anlıyorum
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Sende kendini yet artık yapacak bir şey yok
Canın yenilik istiyor
11 Yorumla
Soran1 yılHayır
Başka birini arzuluyor ya da beğeniyor musun peki?
02 Yorumla
Soran1 yılYani oluyor da anlık etkilenme geciyor hemen
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte ondan sonra erkekler hep aldatır dersiniz. 😒
04 Yorumla
Soran1 yılO erkek dediğin erkek olsa Boyle soğutmaz dı..
Soran1 yıl14
Gizli Üye(36-45)1 yılBizde aynı durumdayız
19 Yorumla
Soran1 yılNeden soğudunuz
Cevap sahibi1 yılAilevi problemler stres
Soran1 yılAynen bendede durum bu
Cevap sahibi1 yılO cok istekliydi başta ben yetisemiyodum simdi isler tam tersine döndü ben ustune düştüm o heri çekti kendini
Soran1 yılKaçan kovalanıyor desene
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılHiçmi olmuyo şimdi sizde
Soran1 yılOff sende
Cevap sahibi1 yılArt niyetle sormadm
Gizli Üye(30-35)1 yılBiliyor zmn hiss kalmiyor değişiklik yapsana
11 Yorumla
Soran1 yılDerken
1 yılNe zamandır böyle
12 Yorumla
Soran1 yıl5 sene oldu
- 1 yıl