Evliyim su an regl dönemımde eşime sadece oral yapabılıyorum şartlar geregı acaba mutlu olamıyorsa ve ılerde bunu bana döylerse sogurmuyuz? Eksık kalmaması ıcın ne yapabılırım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen hastalıktan geberirken bile yap o adam seni şu an bile aldatıyodur 😂😂 bu derece sabırsız aşırı istekli olan sadece seninle mi yetinir sanıyorsun. Bir de ne kadar eziksin ya gtmesin diye düştüğün durumlara bak. Başına bir hastalık ameliyat gelse napacan Ya da anne evine bir kaç günlüğüne gittiğinde bosicak mi seni
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama yahu o dönemde oral yapıyorsan elinle tatmin etmeye çalışıyorsan daha ne istesin. Ben eşimin isteksizliği ve ilgisizliği yüzünden 3 regl dönemini seks yapmadan geçirmiş bir adamım. Seninki yatsın kalksın şükretsin...
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 3 ya da 5 gün sürüyordur. O kadar süre sabredemeyen kişi seni sadece tansel temas için seviyordur. Ortak olarak kişisel zevk bulamayıp, vakit geçirmekten hoşlanmıyordur. Sen onun için oyuncaksın hatta obje 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunda bir sey yok regl döneminde bir sey olmaz onda da kendine hakim olsun yani böyle durumlarda sorun olmaz kafaya takma bunu
12 Yorumla
Soran+1 yıluzun suruyor regl dönemım bend e 8gun falan kzııyor sonra
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok bu senlik bir sey degil
+1 yılYok artık böyle bir durum için soğuyorsa defolsun , sanki bilerek uzak duruyormuşsun ondan gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnca yıl evli kaldım, regl döneminde hiç böyle bir endişem olmadı; çünkü en fazla bı hafta uzak kalınca seni özlemiş olur, ayrıca sevisirsiniz yani öpmek emmek yalamak serbest, sadece belden aşağısi olmayacak.
Ama o bölgeyi temizleyip. distan sürtünerek olurduk bazen eşimle, bosalirdi öyle de.
Bı de yasak olunca bı istekli sevişiliyor ki.
Emin ol sorun etmen yersiz, düzen bu şekilde cunku ekstra çabaya endişeye gerek yok.
00 YorumlaBu ir haftalık süreç biraz sürterek birazda oral falan boşaltıp rahatlar 3 gün sonra ilişkiye başlarsın olmazmi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu kadar cahil olmayın Allah aşkına. İzin ver istersen senin regl döneminde başka kadınlara gitsin
10 Yorumla Oral yapıyorsan daha ne istiyor mus. Aldatan aldatır 3 5 gün için değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen oral yapıyorsun kimse onuda yapmıyor... agzına alınca boşalsın en azından
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 gün için aldatacak falansa bilemiyorum 🌝
10 Yorumla Mutlu etmek için birçok imkanın var onlaran birini kullan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sen hayat yoldaşısın seks kölesi değil. erkek de o dönemde sabretmesini bilecek.
10 Yorumla
+1 yılBirkaç gün de idare etsin yahu zaten elinden geleni yapıyormuşsun
10 Yorumla
+1 yılBence yapma senden soğuyacak değil az birbirinizi özleyin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde 1 hafta beklesin bahane aramasn aldatmaya
10 Yorumla Yok ya anlayışla karşılaması lazım. Hem oral yapyosun daha nolsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. oral yap ellerinle oyna mutlu olur merak etme
10 YorumlaYeter daha ne olsun ellede yap arada
11 Yorumla
Soran+1 yılEl agız yapıyorum elımdne geldıgınce
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılTers ilişkiye girebiliyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla
- +1 yıl
Oralın bir üst seviyesi tampon + anal başka yapacak bişey yokki
Bir hafta sabretmeyi bilsin ne olacak
12 Yorumla
Soran+1 yıl8gun suruyor
Ya sen o dönemde bile onun zevkine önem beriyorsun bunun kıymetini anlamıyorss zaten sallama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer 1 hafta sabredemiyorsa işin zor
22 Yorumla
Soran+1 yıletmıyor oral ve elımle bıseyler yapıyorum onu begenmese de ıdare edıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKuma al ya da eskort bul
12 Yorumla
Soran+1 yılyuh dogulu muyum ben
Cevap sahibi+1 yılDoğu ile ne alakası var! Bak batılı olmuşsun böyle bir soru sorabiliyorsun!
+1 yılyo o donemle sevismek en guzeli zaten
10 Yorumla
+1 yılRegl ken seks yapilmaz
10 Yorumla
+1 yılregl yıllarca surmuyor ya
10 Yorumlareglsin sonucta sacmalama
10 Yorumla
+1 yılYapılacak çok şey var aslında
10 YorumlaHelal olsun böyle kadınlar kaldım ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne yapacaksin regl doneminde...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mutlu edebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfarklı şeyler dene ona 😉
10 YorumlaEtrafı kirletmeden yapabilirsiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Regl döneminde eşimi, mutlu edemezsem ne olur? Benden soğur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat