Selam KS ahalisi! Ergenlik dönemi, cinsellikle tanışılan ve bu konuda merakın en yüksek olduğu dönemdir malum.. Peki siz bu dönemde cinsel bilgileri nerden ve kimden öğrendiniz?

Selam KS ahalisi! Ergenlik dönemi, cinsellikle tanışılan ve bu konuda merakın en yüksek olduğu dönemdir malum.. Peki siz bu dönemde cinsel bilgileri nerden ve kimden öğrendiniz?

10 yasımda bir arkadasım bana 2 köpeğin birbiriyle sevistiğini söylemisti ve bana bunu dedikodu malzemesi olarak sattı ve o gün p*rno yu kesvettim. Ve regl olduğum zamanlardı.. Çok ciddiyim valla böyle öğrendim.
Evet değişik bir hikaye ne kadar çocukta olsam etkilendim videodan bu arada sonuçta regl olduğum dönemdeyim ve ergenliğe girmişim. Böyle bir hikaye tanısmama vesile oldu ben sevismenin ne demek olduğunu dahi bilmiyordum. Pen*si ilk gördüğümde bune falan dedim 🤣 ve sen izlediğim ilk videoyu görcektin birde çocuk halimle nasıl şoka uğradım.. Ama 10 yaş çok erken bence tanışmak için ya en azından 14 falan olmalı en az 10 çok çocuk..
14 tam liseden önce ya bence başlangıç 14 ama şimdi 8 yaşında dahi genetikten regl olan kız çocukları var mecbur tanışacak hastalığıyla e ben 10 yasımda oldum ilk kan geldiğinde çok soğukkanlı karsılamıstım. Ama çok ağladım sonra neyse konu dağılmasın 🤣
Keşke ben de okuyarak öğrenseydim. Ansiklopedi karıştırmayı çok severdim ama o kadar çok ayıp, günah diye beynimize işlendi ki oraları hep hızla geçerdim.
Sonra iş yerinde (17yaşımda) saftrik bir arkadaşım vardı. Aynı işi yapıyorduk. Mecburi arkadaşlık yani.
Bi tane flörtünün telefonunu almış. Heyecanla yanıma geldi. Bak ne buldum, diye gösterdi. Bulduğu şey p*rno vidyoydu😬
Çok kızdım. Bunu bana niye gösterdin g*ri zekalı diye ama iş işten geçmişti.
Hatta aynı arkadaşım beni sigaraya alıştırmaya da çalışmıştı..
Tv'de filmlerden öğrendim, oral seksi görünce aşırı derecede şaşırmıştım, sonra telefon alınca ordan araştırmaya başladım.
Teşekkür ediyorum 😌
Cevap
5Cevap
kendim öğrendim.
Google dan araştırarak bi site vardı ismini tam hatırlamıyorum o sitede yazan her şeyi okuyup baya bı şey öğrenmiştim skskksks
Bizim zamanımızda ansiklopediler vardı oradan öğrendik
Bikeresinde kütüphanede kahkaha atmıştık kovulmuştuk awk. Kadın anlamıştı o şeylere baktığımızı.
Bide ozaman CD ler vardı kanka benim arkadaş almıştı. Onun evinde açıp izlemiştik ilk ozaman gördüm.
Eee napacaktık kanka anamızın babamızın yanında mı açıp izleyecektik 😂😂😂
Aga bu son nesil çok sıkıntı bakma sen onlara.
bızım zmaanımzıda kıtaplar ansıklopedıler ve ablalar vardı :D
Posta gazetesinden dermişim 😂
Ben de okuyordum Haydar Dümen köşesini.. Bir de Teoman Kadıoğlu vardı sjsj
Dergiler ve videolardan...
Konuşarak bide araştırdım ben.
Anne babamdan öğrendim saolsunlar
Annenle babanla bu konuları konuşabilmek çok değerli.. Takdir ettim ikisini de..
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍
Googleden😂
Ane babami dikizleyerek