Cinsel Yaşam Cinselliği nasıl ve kaç yaşınızda öğrendiniz? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Windows’in olduğu zamanlardı :) Güncellemeler+1 yıl Yeni çıktığı zamanlarda* Cinselliği nasıl ve kaç yaşınızda öğrendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. 14 yaşlarında öğrendim. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. internet pc turkiyeye yeni yeni geldigi zamanlara dogru duyduk sonra yanlis bildiklerimi ogrene ogrene arastira arastira devam ettim etmeyede devam ediyorum 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 15 yaşlarında falan lisedeki arkadaşlardan ve kaça olarak okula getirdikleri p*rno dergilerden. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. o ne be? 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 12 yaşımda elim aracılığıyla tanışmış oldum. 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Benim öğrendiğimde evlerde sabit hatlı telefon yoktu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Okulun penceresine dayanıp bahçedeki kızlara bakarken ani bir zevk ve ıslaklık hissettiğim zaman :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem pazara gitmişti 2 tekli koltuğun arasından sallandırdım bızt bızt bi baktım parkeler renk değiştirmiş 0 0 Yorumla
Cesur075 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 13 okulda mastürbasyon yaparak hocamı hayel ederek 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Windows hala var bu arada 😆 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. p*rno cinsellik öğrenilmez, cinsellik kaybedilir 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl 19 yasına kadar sadece çiş içinfir diye biliyordum 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl İlk bam bami 14 de yaptim... 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Kahrolası bi açık filmden 😅 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl önemi var mı yaşın bakirelik gittiyse:p 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl windows hala var bu nasıl bilgi 🤣 0 15 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yeni çıktığı zamanlar yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç yaşındasın abi Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl 23ㅤㅤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inanılmaz abi windows 3.1 1992 yılında bile vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl windows 7 falan mı demek istiyorsun Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Of ben ne biliyim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inanılmaz 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benden büyüksün ayıp Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Ben o zamanlar 9-10 yailarındaydım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 yaşımda kırtlar vadisi izliyordum Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl O zamanlar Kurtlar vadisi mi vardi? Kac yasindasin ki simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kara cahil 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2003 ocakta başladı kurtlar vadisi Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl erkek miyim nerden bileyim ki -_-Galiba beyninin %0 ını kullanıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğru valla anca bu kadar oluyor Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 17 yasında ögrendım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
14 yaşlarında öğrendim.
internet pc turkiyeye yeni yeni geldigi zamanlara dogru duyduk sonra yanlis bildiklerimi ogrene ogrene arastira arastira devam ettim etmeyede devam ediyorum
15 yaşlarında falan lisedeki arkadaşlardan ve kaça olarak okula getirdikleri p*rno dergilerden.
12 yaşımda elim aracılığıyla tanışmış oldum.
Benim öğrendiğimde evlerde sabit hatlı telefon yoktu
Okulun penceresine dayanıp bahçedeki kızlara bakarken ani bir zevk ve ıslaklık hissettiğim zaman :)
Annem pazara gitmişti 2 tekli koltuğun arasından sallandırdım bızt bızt bi baktım parkeler renk değiştirmiş
13 okulda mastürbasyon yaparak hocamı hayel ederek
Windows hala var bu arada 😆
p*rno cinsellik öğrenilmez, cinsellik kaybedilir
19 yasına kadar sadece çiş içinfir diye biliyordum
Bu Nasıl Soru Ya Tvb Tvb 😠
İlk bam bami 14 de yaptim...
Kahrolası bi açık filmden 😅
önemi var mı yaşın bakirelik gittiyse:p
Xp nin olduğu zaman 😁😁
windows hala var bu nasıl bilgi 🤣
Yeni çıktığı zamanlar yani
kaç yaşındasın abi