Yuzde kac daha mutlu olur? Mesela sevgilisi yok diyelim 2 senedir falan ve sadece ara sira eskortlarla gorusmus f*ck budy bulduğunda ne kdar mutlu olur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Mutluluk yüzdelik şeklinde ifade edilen bir şey değildir
Fb mutlu edebilir ama anlık yani sadece testesteronu dindiriyo çok beğendiği birisi olsa mutlu eder mutlu oluyosa fazlasını ister işte neyse oku soru sorma beğen geç
Böyle bir işe kalkışmamanı tavsiye ederim. Sevgiliden çok kullanılıp atılacak biri olarak akıllarda kalırsın.
f*ck budy istedigime gore sevgili olarak aklinda kalmak istemiyorum demek ki bu belli degil mi
Ayrica niye oyle olsun sohbet de ediyorum belki asik oluruz neden olmasin ikimizde birbirimize saygiliyiz ve karsimizdakinin insan oldugunun bilincindeyiz
Öyle ancak, senden ayrıldıktan sonra seni anlatmayacağı ne malum? İfşa siteleri erkeklerin sevişip, ayrıldıktan sonra attıkları videolar ile dolu. Arkadaş ortamından bir bahsederse yayılıp gider. Sonra başka gözle bakılmayan bir kadın olursun. İleride ciddi düşünürsen bu hallerine pişman olursun. Dini olarak ise nikahınız olmayan bir ilişki haramdır. Toplumunda bu işlerin çoğalması onu normal yapmaz. İnsan yarın farklı düşüneceğini bilerek hareket etmeli ki gelecekte pişmanlığı olmasın.
E belki ilerde neden daha fazla erkekle birlikte olmadim diye pisman olacagim tam olarak gelecekte pisman olmamam icin nasil hareket etmeliyim. Hic hareket etmesem yaptiklarimdan pisman olmam sanirim gagahahahah
Ayrica anlatsa ne olcak ki bir kisiyle yatmisim arkadaslari kimseyle yatmamis mi sanki ne fark var
Cok sacma
Benim gibi gecmisinde birkac karsi cinsle iliskisi olmus biriyle evlenirim
Ben olmam sevmek sevilmek daha çok mutlu eder sevismek değil
Benim var 2 kız arkadaş haftada 2 sefer bı ordayım bı diğerinde ama sorarsan duygusallık yok gerçekten duygusallık yaşadığım biriyle ayda bir bile olsa beni mutlu ederdi
kendini değilde erkeğin uçkurunu düşünüyosun pes doğrusu
Mutlu edebiliyorsa tabiki olunur 1 buçuk sene f*ck iliskisi yasadim gayet başarılı bir ilişkiydi karsindaki kisiye bagli ya bu
Şeyi kalktıgında ohh be kullanacak biri var diye mutlu olur
Niye kullanmak olsun biz sevisiyoruz karsilikli memnun oluyoruz sen kadinlarin cinsel organini ne saniyorsun acaba? Kadinlar da zevk aliyor cinsellikten
Hep böyle cahil cahil konuşurlar feminist agzıyla. Kadın daha fazla zevk alır bunuda biliyorum. Ama işin sonunda kadın üzülür erkek kullandım der bu gerceği sizin feminist yaklaşımınız değiştirmez
Her erkek demez bir cok erkek der belki ama derse desin ne yapayim yani o sacma sapan dusunuyor diye varlik icinde yokluk mu surecegim 😀😀
Oooo her erkegin istedigi sey bu..
Kim mutlu olmaz buna
Kendini havali hisseder mi? Haha
Ego yapar mi yani
Kesinlikle totosu kalkar. Heleki kadin fiziken daha on planda ise
Valla arıyorum ama bulamıyorum, bulsam şöyle uyumlu olacağım birini, çok mutlu olacağım.
Fb ilişkisi mi arıyorsun
Çok mutlu olurum da bunu isteyen kadın yok
Bedava olduğu için çok sevinir 😂
fb si mi olmak istiyorsun
Hayat enerjim yerine gelmişti bulduğumda.
Ne kadar surdu niye bitti
3 sene filan sürdü, aetık istemediğini söyledi
Oha neden evlenmediniz 3 yil ne hhahah
Evlenilecek karakterde biri değildi
Neden ki nasil biriydi
Aile yapısı, geçmişi vs vs uygun değildi.
Neyi vardi gecmisinde ailesi nasil ki merak ettim benimde gecmisim kotu o yuzden
Bakire olmadığını herkes duymuş filan, bekareti takmam ama yani başkalarının bilmesi olmaz.
Nasil duymuslar ki. Kucuk yerde mi yasiyorsunuz
İlkini yaşadığıyla kaçmış filan işte sonrada almamış bunu duyulmuş.
Bn baya mutluydum
Ne kadar surdu niye bitti
Eglendik tatile gittik Sonra asiri kiskanma yalanlar yalanlar
11 ay olucak guzel dakikalar gibisini İstanbul da bulamadim. Arac sag on koltuk bos kaldi
Olur
Olurlar amasyada
Çoook
Tabii
Vuvvv
Olur evet.
İyi hisseder
cokk