ben rahatsız oluyorum çok detaya girmeden sadece kadın ve erkekler üzerinden konusurken birden abartmaya başladı. konusunu bile açmıyorum normal sohbette yine oraya vuruyor konuyu. konuşmayı da keseceğim ama nasıl keseceğimi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNe demek bilmiyorum nasıl keseceğimi seni rahatsız eden bir durum varsa ben rahatsız oluyorum diyeceksin kontrolsüz şekilde sürekli cinselliğe konuyu getiren kişi seni zaten arzuladığını bilemezsin sırf kadın olduğun için azgınlıktan da seni seçmiş olabilri bu arzu abazalıktan mı sevgiden mi emin olamazsın en doğrusu bu kontrolsüz kişiden uzaklaşmandır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDeminden bir yorumda da belirttim. Cinsellik konuşulur ama bir yere kadar. Rahatsız oluyorsan sana ve sınırlarına saygı göstermesi gerekir. Seks yapmak için bir kadınla sevgili olunmaz. Sana saygılı davranacak birisini bul...
00 Yorumla
s 1 yılÇok berbat bir durum ya. Bundan rahatsız olduğunu söyledin mi bilmiyorum ama ilk önce bunu söyle anlamıyorsa direkt konuşmayı kes yani herhangi bir bahane üretmene gerek yok.
02 Yorumla
Soran1 yılsöylemiştim ama sonra "bunu ilerleyen zamanlatda ciddi olursak onun için söylemiştim" dedi sonra sabah yine saçma şekilde "detayını anlatmıcam yoksa yanlış izlenim bırakırjm" dedi yani bilmiyorum ahını almaktan da korkuyorum direkt konusmayi kesersem
- 1 yıl
Hiç Ah edilecek bir durum yok bence için rahat olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka cinsellik düşünmeyen konuşmayan bir erkek istiyorsan gay bir erkek bulacaksın kendine mecbur çünkü her erkek ister gay hariç
04 Yorumla
Soran1 yılkanka cinsellik istemek normal bişi ama çok erken değil mi ya evlenmeden önce. hadi ilişki uzun sürerse neyse dicem ama çoğunlukla artık 3-4 gün ya da en geç 2 hafta sonra açıyor bu konuyu
Cevap sahibi1 yılHaklısın ama karşı taraf da hakli boşuna oyalanmaya gerek yok birbirimizi meşgul etmeye gerek yok istiyor biliyorsun artık sevgililik bedava seks yapmak için kullanılan bir yöntem kadınlar FB ilişkisine karşı oluyorlar illa sevgili olup erkeğe veriyorlar o yüzden erkeklerde mecburiyetten sevgili oluyor bu yüzden de oyalanmaya gerek yok hemen olsun istiyorlar haklı olarak çünkü maddi manevi yük biniyor çocuğa boşuna niye kürek çekeyim diyor haklı
- 1 yıl
Yanlış düşünüyorsun bence. İlla kadınları seks için mi kullanmak gerekiyor? Seven adam sevdiği kızı evlenmeden kullanmak istemez. Eğer saygısı varsa. Saygısı olmayan hovarda adam sevgilisini skip atar. Böyle benim gibi düşünen erkeklerde gay değil bu arada. Herkesi kendiniz gibi sanmayın
Cevap sahibi1 yılBen evlilik düşünmeyenlerden bahsediyorum üzerine alınacak ne vardıki onu anlamadım😆 sıkıntı yok zaten insanlar hep yanlış anlar herşeyi seninde yanlış anlaman normal 😅
Bu artik normal
Cinsellik yoksa zaten bi iliski yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu iyi hoş ta belli bir konuşmadan sonra konuşacak bir şey kalmıyor demekki
02 Yorumla
Soran1 yılya ama ben zaten konudan konuya atlıyorum gayet konusuyor alakasız şekilde yine oraya bağlıyor
Cevap sahibi1 yılValla bacım erkek beyni üstte değil altta ben sana söylüyim.🙃
Gizli Üye(30-35)1 yılDevam etmene gerek yok belli bu sapik hala niye konuşuyorsun
00 Yorumla
1 yılAmacı sana takılatmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCunku aklimiz fikrimiz bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Rahatsız oluyorum diyip kesersin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. abaza olduğundan
00 Yorumla
1 yılNe zaman konuşulacak
00 YorumlaYeni nesil hemen konuşmayı bırak hemen yapıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yazma bana sapık de
00 Yorumla
1 yılTest edilir
00 Yorumlaf*ck olun ozamn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı