Flört ederken cinsellik konuşmak şart mıdır? Yoksa beklenmeli mi sevgili olmayı?
#tutku
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yürür ama maalesef üzülerek söylüyorum ki artık içinde cinsellik olmayan Bir ilişki flört olsa bile yürümüyor
Ama şöyle olabilir zibilyon tane kişiyle konuşmak yerine gözüne birini kestirirsin seni etkileyen sana iyi gelen biriyle flört edersin o kişiyle konuşursun hiç sorun olmaz. Hatta sanal bile yapılabilir
Ama bu kişi sürekli gidip gidip herkesle konuşursa flört ediyorum diye sadece kendi kendisini kullandırır
Flört tek seferlik ilişki demek fkfkffk fenomenlerin bile bu kadar cahil olması sitenin seviyesini ve eskiye göre neden bu halde olfuğunun göstergesi işte.
flört tek sefer yapılan ilişki demek bir insanın bir ila 8 milyar arasında flörtü olabilir.
flört süreklilik arz ederse buddylik oluşur.
batının dili kadar kültürünü de öğrenin acıccık:)
Flörtün tek seferlik ilişki olduğu yazan bir kaynak varsa paylaş öğrenelim bizde.
Flörtün hiç tek seferlik ilişki anlamına geldiğini duymadım.
Yoda yapma yoda 😂😂😂
Tek seferlik olduğu kısmı nerede geçiyor?
Buradan da tek seferlik anlamı çıkmıyor.
Hahahajaj hala anlayamadı mı tutku😂😂😂 yazılar eski türçke iyicene okusana 😂😂😂
Konuşmadan yürütülür.
Cinsellik özel bir mevzudur. Kimseyle gerçek bir birliktelik yaşamadıkça, konuşma taraftarı değilim.
Karşımdaki insana tanımak için vakit ayıracakken, cinsellilkle daralmaya gerek yok.
Dediğim gibi özel bir mevzu ve spontane gelişen bir olay. Bana göre bu böyle doğru bulmuyorum.
Çok iyidi👍😂😂😂😂😂
Özel sonuçta reklam olmaya gerek yok 👍😅
Yani okdar hahhaha 😂😂😂
Haklısın, bu arada sorumun yaratıcısı olaraktan da teşekkür ederim 😂
Ricalar.
Hahaha dostum Sabırlar diliyorym sana 😂😂
Hangi konuda
@spawellness @saklıtutkular benim yakın arkadaşım manyak mısın ölüm😅
Bu paylaşamı yapan arkadal bşka bir yorumda engrllemil bni 😂😂 olayı anlatmaya çalışıyor birisi bizde anla gari diyr aöylğyız nedenlerini ama o kızdı galiba😂😂😂 daha zeki olanlarla takıl flörtleş doattum. Ulu orta sana zarf atanla değil 👍👍😂😂😂😂
Ya dostum olabilir ama 😂😂😂😂 neysr pardon bari diyimm artık 🤭😂
Yok olum arkadaşım kız saçmalama. Ayıp. Yakın arkadaş o kadar.
Pardon dostum özür dilerim. ✌
@Spawellness biraz adam olun da saçma sapan yorum yapmayın insanlar hakkında bilip bilmeden.
Özür dilerim.
Ama öteki yorumlarda bi anlamadın gitti olayı he 😂😂😂😂
Teşekkürler
Rica ederim
Eğer beklentiler ve kriterler arasında cinsellik de varsa, dile getirilmeli en azından..
Sexting yapmak zorunda değiller..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
23Cevap
Yürütülür. Kişilerin samimiyetine bağlı bence. İki taraf konuşmak isterse konuşur, istemezse konuşmaz. Konuşmayıp, sevgili olunca abuk subuklaşan ilişkiler de olabilir, konuşup sevgili olunca gayet güzel bir ilişkide olabilir. Tam tersi de olabilir. Kişilerin hislerine samimiyetine bağlı.
Yürütülür tabi ki ama bir yerden sonra o cinsellik ve seks muhabbeti olacaktır.
14-15 yaşların da değiliz ki :D
sevgili işte aşamalarımı var flört vs.
level yapmişsiniz.
bir araç alırken bile ozellıkllerı arastırıyor piyasa fıyatlarını karsılastırıyor sonrası ıse bayiye gidip test sürüsü yapıp sonra karar verıyoruz.
Şart denemez tabiki. Bu iki tarafın beklentisine göre şekillenmeli. Bazı insanlar flört aşamasında el ele tutuşmayı uygunsuz bulurken bazıları cinsellik yaşamayı normal karşılayabilir
Yürütülür o kadar istekli olmasınlar bi zahmet zaten flört dedikleri de 3 gün şey, 3 ay sonra da aşkından ölüp ayrılıyolar
yani daha gerek yok bence. açıkçası bır sorgularımda nıyetını. birbirimizi daha iyi tanıdıktan sonra ne istersen konuşursun
Bunda nabız ölçmeyi bilmek lazım. Partnerinizin durumuna göre hareket etmek akıllıca olur. Birde niyet önemli. Maksat sevgimi cinsellik mi❗
İnsan sevdiği için beklemeli.
Ben bekleme taraftarıyım. İki kişi için de cinsel doyumdan sonra ayrılık yaşanabilir. Bu da günümüz ilişkilerine döner.
Bunun bir zamanı yok ki ne zaman isteniyorsa o an yapılmalı
Cinsellik için sevgili olmayı beklemek mi? Evlenmeden olmaması gereken bir şey o...
Flörtte cinsellik ne alaka
adam ya da kadin hicbisey iken...
Mümkündür arkadaşım. Eğer flörtüm memnun olmuyorsa söz etmem.
Bir çekim varsa zaten beklenmiyor. Her ilişkinin dinamikleri farklı
Bence yurutulmez. Birbirini tanima asamasina cinsellikte dahildir ve konusarak bir nebze ogrenilebilir.
Yürütülür. Bu insandan insana değişiyor.
Her an konuşulmalı 😂
Olsa iyi olur ama olmayadabilir
Yürütülebilir ama çok etkili olmaz.
Yürürmüş. Öyleymiş, öyle derlermiş djdjdjdjdj
Elbette yürütülür ki olması gereken de öyle zaten.
Yürütülebilir neden olmasın.
flörttte cinsellik konuşanın amacı f*ck
yok.
Beklenmeli
Yürütülür
Bal gibide yürür
Yürütülür
Spontane olabilir
Evet yurutulur
Zina günah
Olmalı
kişiye göre değişir