Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen istekli olabiliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınlar da bazen istekli olabiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl cinsel istej sadece erkeklere verilmistir. kadınlar sadece cocuk yapmak icin kullanir zevk almaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sanmiyorum. ben daha once hic istekli olmadim 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Doğru söyle 😀 Yorumla BalalarBabası 1 yıl Hahahaha Yorumla Canlımumya 1 yıl Hiç istek duymamak da normal değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Herhalde Biz robot muyuz 1 28 Yorumla Soran 1 yıl Nadiren mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazıları öyle bazıları sürekli istekli Kişiden kişiye göre değişir bu Her kadın aynı değil Yorumla Soran 1 yıl Sen kendinden mesela örnek verir misin peli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben maalesef istekliyim baya İçten gelen bir şey bu değiştiremiyorum Yorumla Soran 1 yıl Hangi burçsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkizlerim neden sordunuz Yorumla Soran 1 yıl Hangi burç daha istekli diye araştırıyorum 😀 Yorumla Soran 1 yıl Başka soru hakkım var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur Ama burçlar değilki bu kişiden kişiye göre değişir Libido ya da istek her neyse İçten gelen bir şey sonuçta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçek değil ki* Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon da kesin yapıyorsun dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tabiki ya da bazen yapmıyorum bastırıyorum isteğimi bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Kız olmak şanslı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alaka Bastıran erkeklerde vardır illaki Yorumla Soran 1 yıl Hayır yani siz istediğiniz zaman seks yapabilirsiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alaka Yapmak isteyen yapar her türlü cinsiyet fark etmez benceAma tabi herkesin kendi tercihi ben evliliği bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Hiç evlenemezsen ne olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir nasip ya Ben kendi kendime yetebiliyorum sıkıntı yok Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon mastürbasyon nereye kadar 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee herkesin kucağına da atlanmazDuygu olmadan olmaz kesinlikle bana göre Yorumla Soran 1 yıl Çok istesen bile mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee herhalde benim için duygu önemli Herkesle yapılmaz özel biri olmalıAbazan sapık değilim hoş Yorumla Soran 1 yıl Ne biliyim aeks hayatı olanları kıskanmıyor musun mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya benim çevremde yok ama olsa da kıskanmam herkes kendi hayatına BaksınBen nasibimi beklerim bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Peki son sorum fotoğrafımı atsam yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim olduğunu tahmin edebiliyorum Ama beni hala tanımamana şaşırdım ne yalan söyleyeyim kgjk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet benim Sende bay browniesinNereye kayboldunBaktım hesabın kapanmış mesaj atamadım Yorumla Soran 1 yıl Buradayım dur atayım 😀 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Oluyor tabii. Onlar da insan. 0 0 Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Oluyor 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hep mi Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Bazen Yorumla Soran 1 yıl Regliden önce Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Bazen mi :) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sürekli de olan olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
cinsel istej sadece erkeklere verilmistir. kadınlar sadece cocuk yapmak icin kullanir zevk almaz
sanmiyorum. ben daha once hic istekli olmadim
Doğru söyle 😀
Hahahaha
Hiç istek duymamak da normal değil
Herhalde
Biz robot muyuz
Nadiren mi
Bazıları öyle bazıları sürekli istekli
Kişiden kişiye göre değişir bu
Her kadın aynı değil
Sen kendinden mesela örnek verir misin peli
Ben maalesef istekliyim baya