Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen çok ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar da bazen çok ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayır istemeyiz bizim organimiz sadece ve sadece çiş yapmak içindir 5 2 Yorumla Nicknameyokk 1 yıl İstersiniz belli etmezsiniz Yorumla Soran 1 yıl Kızların bazıları iğrenç diyor seks için Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Evet isteyen kadın çok 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yok kadınlar peluş oyuncak onlar istemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tabiki Bizimde libidomuz var hoş 0 41 Yorumla Soran 1 yıl Hangi burçsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burçlar ne alaka gerçek değil ki İkizlerim Yorumla Soran 1 yıl İkizler çok istekli olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama gerçek değil inanmamak lazım Ben en isteksiz burçta olsaydım bile yine yüksek libidolu olurdum muhtemelen çünkü içimden geliyor bu isteğim..Bu kişiye bağlı bence Yorumla Soran 1 yıl Bir kaç soru hakkım daha var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki olur Yorumla Soran 1 yıl https://voca.ro/13TSXI02BUy4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben aylık yapıyorum haftalık değil Bu arada ses atmayın müsait değilim Yorumla Soran 1 yıl Hadi be 🤦♂️ Sesim kötü mü Yorumla Soran 1 yıl Sesim kötü mü peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır normal Yorumla Soran 1 yıl Şey soracaktım başka düşünüyorum hehAylık derken mesela aylık yaptın bir hafta sonra canın istedi diğer ayı beklemiyorsundur herhalde 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayda 2-3 kez yapıyorum işte O anlamda demek istedim Yorumla Soran 1 yıl Peki gerçekten en çok azgınlık döneminiz reglden önce mi oluyor sayın gizli kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ben hatta o şekilde yaklaştığını hissediyorum Bazense reglden sonrada devam ediyor Yorumla Soran 1 yıl Demek ki vücut döllenmek istiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle Yorumla Soran 1 yıl Bir şeyler daha sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben şimdi çıkıyorum sonra olur 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur mu Yorumla Soran 1 yıl Olur tamam buradan yazarsın olur mu istersen nickini ver diyeyim ama vermezsin gelince yaz buradan ok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur gelince yazarım Yorumla Soran 1 yıl ♥️♥️ Ok aşk ♥️♥️ Öpüyorum en güzel yerinden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geldim İyi geceler diliyorum 🌜 Yani saçlarımdan teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Kaçırdım seni 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun ya sıkıntı yok şu an buradayım sorabilirsiniz Yorumla Soran 1 yıl Ne haber can Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiyim siz Yorumla Soran 1 yıl İyiyim teşekkürler rahatsız etmeyeceğim artık başka sorum yok 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki iyi günler diliyorum 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Aa dur kendi fotoğrafımı atsam yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dış görünüşünüz mü? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur buraya normal selfienizi atın Ben görüşümü söyleyeyim sonra kaldırırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya yine mi siz oha jghj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben dün görüşümü demiştim zaten Yorumla Soran 1 yıl Aa 😀 Yakışıklı mıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He öyle demiştimİyisiniz iyi demiştim Yorumla Soran 1 yıl Seks hayatım olur yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl ♥️♥️ Can Dost Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. istér 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Asya senin mesaj kutun önceden açıktı Yorumla Asya_2275 1 yıl hep kapaliydi Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya ben sana yazabilmiştim hep kapalı değilsi Yorumla Asya_2275 1 yıl kapalıydı. seni takipten çıkardıysam yazamazsn ama Yorumla Soran 1 yıl Ben seni takip etmiyordum sende beni etmiyordun ama yazabildim Yorumla Asya_2275 1 yıl yanlış hatırlıyorsun. mesaj kutum her zaman kapalı ve sadece takip ettiklerim bana mesaj gönderebiliyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İsterim ama kızları 2 19 Yorumla Soran 1 yıl Sende olanı ne yapacaksın 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Halediyoruz biz😉 Yorumla Soran 1 yıl Strapon mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok abi ben onlardan nefret ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonuçta lezim onu nabim Yorumla Soran 1 yıl İyide içinize bir şey almıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dil ya da parmak bazen Yorumla Soran 1 yıl Parmak zevk veriyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Asıl olay kilitoriste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En güzeli seksi bı kadının dili Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek istemem ya da penis Yorumla Soran 1 yıl Klitorise dokunmak zevkli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet asıl zevk o Yorumla Soran 1 yıl Kadınlar da istekli yani baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Çok mu Yorumla Ali3335 1 yıl Yaşlı lez peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ali3335 hayır aq Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet kızlara çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır istemeyiz bizim organimiz sadece ve sadece çiş yapmak içindir
İstersiniz belli etmezsiniz
Kızların bazıları iğrenç diyor seks için
Evet isteyen kadın çok
İsterler tabi hem de çok
Yok kadınlar peluş oyuncak onlar istemez
Tabiki
Bizimde libidomuz var hoş
Hangi burçsun
Burçlar ne alaka gerçek değil ki
İkizlerim
İkizler çok istekli olur
Ama gerçek değil inanmamak lazım
Ben en isteksiz burçta olsaydım bile yine yüksek libidolu olurdum muhtemelen çünkü içimden geliyor bu isteğim..
Bu kişiye bağlı bence
Bir kaç soru hakkım daha var mı
Peki olur
https://voca.ro/13TSXI02BUy4
Ben aylık yapıyorum haftalık değil
Bu arada ses atmayın müsait değilim
Hadi be 🤦♂️
Sesim kötü mü
Sesim kötü mü peki?
Hayır normal
Şey soracaktım başka düşünüyorum heh
Aylık derken mesela aylık yaptın bir hafta sonra canın istedi diğer ayı beklemiyorsundur herhalde 😀
Ayda 2-3 kez yapıyorum işte
O anlamda demek istedim
Peki gerçekten en çok azgınlık döneminiz reglden önce mi oluyor sayın gizli kız
Evet ben hatta o şekilde yaklaştığını hissediyorum
Bazense reglden sonrada devam ediyor
Demek ki vücut döllenmek istiyor
Evet öyle
Bir şeyler daha sorabilir miyim
Ama ben şimdi çıkıyorum sonra olur 3
Olur mu
Olur tamam buradan yazarsın olur mu istersen nickini ver diyeyim ama vermezsin gelince yaz buradan ok
Olur gelince yazarım
♥️♥️ Ok aşk ♥️♥️ Öpüyorum en güzel yerinden
Geldim
İyi geceler diliyorum 🌜
Yani saçlarımdan teşekkür ederim
Kaçırdım seni 😀
Olsun ya sıkıntı yok
şu an buradayım sorabilirsiniz
Ne haber can
İyiyim siz
İyiyim teşekkürler rahatsız etmeyeceğim artık başka sorum yok 😀
Peki iyi günler diliyorum 🤗
Aa dur kendi fotoğrafımı atsam yorumlar mısın
Dış görünüşünüz mü?
Evet
Olur buraya normal selfienizi atın
Ben görüşümü söyleyeyim sonra kaldırırım
Ya yine mi siz oha jghj
Ben dün görüşümü demiştim zaten
Aa 😀 Yakışıklı mıyım
He öyle demiştim
İyisiniz iyi demiştim
Seks hayatım olur yani
Evet
♥️♥️ Can Dost
istér
Asya senin mesaj kutun önceden açıktı
hep kapaliydi
Hayır ya ben sana yazabilmiştim hep kapalı değilsi
kapalıydı. seni takipten çıkardıysam yazamazsn ama
Ben seni takip etmiyordum sende beni etmiyordun ama yazabildim
yanlış hatırlıyorsun. mesaj kutum her zaman kapalı ve sadece takip ettiklerim bana mesaj gönderebiliyor
İsterim ama kızları
Sende olanı ne yapacaksın 😀
Halediyoruz biz😉
Strapon mu
Yok abi ben onlardan nefret ediyorum
Sonuçta lezim onu nabim
İyide içinize bir şey almıyor musunuz
Dil ya da parmak bazen
Parmak zevk veriyor mu
Asıl olay kilitoriste
En güzeli seksi bı kadının dili
Erkek istemem ya da penis