Eşim cinsel ilişkiye yanaşmıyor ya başı ağrıyor ya g. tü bebeğimiz var ona rağmen istiyorum bakımlıyım kıl tüy yoktur eski kiloma döndüm yok istemiyor adam ilişki yaşarken de bişey anlamıyorum kadınım ve kadınlığımı hissetmek istiyorum en güzel yaşlarım boşuna gidiyor bitkisel öneriniz var mı eşim için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBitkisel birşeyler sorduğuna göre eşinde istek var ama güç veya icraat yok diye anlaşılıyor. Ama bence isteği de yok gibi, yani pil azalmış veya bitmiş. Aktarlarda buna iyi gelecek bazı malzemeler bulabilirsin. İlaç vb olayı riskli, bünyenin işleyişini olumsuz etkileyebilir, kaş yaparken göz çıkabilir.
04 Yorumla
Soran1 yılDoktora mı gitsek
- 1 yıl
Aslında en güzeli, eğer seninki gurur falan yapmayacaksa.
Soran1 yılHiç bilmiyorum denemek lazım
- 1 yıl
Bir öner bunu, bir şey kaybetmezsin. Ama incitmeden söyle, senin pilin bitmiş doktora gidelim de şarj etsin modunda söyleme :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkekler Nereden buluyorsunuz diye biz kadına hasretiz kadın vermiyoruz adamın yatağında kadın var istiyor resmen Hani öyle adamların evine geleceksin Döveceksin önce sonrasında oturtup karşısında birlikte olacaksın var ya madem yapamıyorsun diye
04 Yorumla
Soran1 yılDövülmeyi hak ediyor bazen
- 1 yıl
Hayır dövülmekten ziyade Döveceksin dövdükten sonra karşısında Hani yanlış anlama da yani eşiyle bir erkek gibi bir erkek bulup eşeği ilişkiye gireceğini Hani bir kadın nasıl mutlu edilirmiş gözlerinin önünde kadının birisine mutlu ettireceksin o zaman erkekliği yerine gelir de ondan sonra da sen onu kabul eder misin bilmiyorum yani yapamıyorsa konum versin Ben sana seve seve eşlik edebilirim
Soran1 yılSaçma sapan şeyler söylemeyin sapkın zihniyetinizi kendinize saklayın
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sertleşme mi tam olmuyor yoksa isteği mi yok
Doğumdan öncede böyle miydi
Onun dokunmadığı zamanlarda kıskandırmayı dene başka erkeklerin vücuduna bakmasını sağla ve tepkisini ölç
Belki o zaman pişman olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer bulabiliyorsan el yapımı kuşburnu marmelati ver ama marketten falan değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMl o ml bu kadın benim olacak yermisin yemez misin kütür kütür bağırta bağırta hemde
00 Yorumla Onun kafası dolu! Bir adam, malûm şeyi yapmak istemiyorsa. Bil ki, bir derdi vardır! 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBitkisel ya da ilaçlı olacağını zannetmiyorum psikolojik bir sorun var orada
Sonra da mı böyle oldu en başından beri mi böyleydi?022 Yorumla
Soran1 yılBaşından beri böyle canı isterse olur
Cevap sahibi1 yılMaalesef herkes için aynı şeyi ifade etmiyor cinsel arzular,
Bir taraf pasif kalınca diğer taraf hep eksik kalıyor
Seni çok iyi anlıyorum
siz bu konuda uyumsuzsunuz demekki.
Umarım diğer tüm konularda iyi bir çiftsinizdir
Soran1 yılİdare ediyoruz ama seks iyi olsun bari
Cevap sahibi1 yılYani nebiliym, erkekliğini sık sık hatırlat, etkilendiği bi fantezisi varsa o zaaflarını kullan, bi şekilde seninle ilgilenmesini sağla
Genel olarak iyi bir çift değilseniz sekste kötü olması aranızı çok soğutur, ve seni ister istemez psikolojik nefrete sürükler
Cevap sahibi1 yılYa da tamamen beklentiyi kesip bu ihtiyacını kendi imkanlarımla doyurmaya çalışacaksın
Soran1 yılEşim var kendim yapmak istemiyorum zevkli değil o şekil
Cevap sahibi1 yılE haklısın tabi doğal olarak..
Eşinle açık açık konuştun mu hiç bu durumun senin için ciddi bir ihtiyaçolduğunu çok istediğini falan?
Soran1 yılFarkında kaç sefer güzelce konuştum dalga geçiyor
Cevap sahibi1 yılYazık ya
Kaç yaşındaki bu adam bu kadar soğuk bir kadına karşı?
Cevap sahibi1 yılSağlıklı bir erkeği kadınının kokusu bile tahrik eder
Soran1 yılEşim 40 yaşında ben 26
Cevap sahibi1 yıl🤦♂️
Neyse
Moralini bozmim şimdi
Cevap sahibi1 yılAdam madem tatmin edemicek niye hayalleriyle oynadı kendisinden o kadar küçük kadının?
Soran1 yılBozuk zaten
Cevap sahibi1 yıl30 35 arası cinsel arzularının pik yaptığı noktada eşin tamamen bitmiş olacak öyleyse
Cevap sahibi1 yılYanlış anlamazsan biraz muhabbet etmek istermisin?
Soran1 yılŞimdi de bitmiş fark eden bir şey yok yeni evli değilim önceden cinselliği bilmiyordum fazla yaş büyüdükçe istek oldu eşimde tık yok
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm ama 30 lu yaşlarında ve hatta 40 lı yaşlarında çok daha fazla hissedeceksin kadınlığını, cinsellik vazgiçlmezin olacak
Ama partnersizlik te tüm bu hislerini mahvedecek
Soran1 yılHarika morel verdiniz teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl😒
Hoşunuza gidecek şeylerde söyleyebilirim
İhtiyacınız olan güzel cümlelerle sizi çok mutlu da edebilirim şu an.
Ama sizi ciddiye alıp dostça cevap vermek istedim, ve bilirsiniz dost acı konuşur.
İstersen biraz muhabbet edebiliriz müsayirsen, sana daha iyi hissettirmek isterim.
Bu mesafeden ancak bu kadarını yapabiliyorum
Soran1 yılYok sağolun özelden konuşmuyorum
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum
Dilerim her şey gönlünüzce olur
Gizli Üye(25-29)1 yılKahvaltıya keçiboynuzu pekmezi koy.
Hiç o sebeple koymamışsın gibi.
Reçel, bal falan da koy ki işi çakozlamasın.😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeçi boynuzu pekmezi içir. Soğuk algınlığına iyi geliyormuş dersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılYa gay ya aldatiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAğız bakımı özelliklede sevişmeden önce ağız gargara suyu parfüm iç çaçaşırı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKeçi boynuzu özü içir adama
00 Yorumla Yeni doğum yaptıysan ondan olabilir
00 Yorumla
1 yılistemek
en doğal hakkın01 Yorumla- 1 yıl
e-susma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇayına azdırıcı damla at 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarımsak acı bol yedir cevizli sucuk cezerye yesin
00 Yorumla
1 yılVajina sarkması var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılIllaki bir taraf böyle isteksiz oluyor galiba 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYeni bir partner önerim var sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSustun
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Açık ve net konuş
00 Yorumla