Çünkü gözüme estetik olarak çok güzel geliyor (özellikle damarlıysa , gerçi yeterki kalın olsun çamurdan olsun fark etmez jgjk) Birde mantıken daha çok içimi dolduracağını ve öyle zevk alacağımı düşünüyorum o yüzden
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Beni genel olarak bu televizyonda çıkan Hint dizilerindeki aktörlere benzetiyorlar. Baş röldeki. Aklıma gelince moralim bozuluyor. 😅
Hahahaha bence sende çok güzelsin. Öyle deme. Ben esmerim ama tenim açık biraz daha yani kara esmerlerden değilim. Yani genel olarak çok hintlileri sevmiyorum ondan kaynaklı. 😅
Anladım. Sohbetin çok güzel her ne kadar ben işim gereği arada biraz geç cevap versem de. Dilersen gizliden çıkarsan seni ekleyebilirim. Daha sonra kendini tekrar gizliye alabilirsin veya görüşünü silebilirim. Medeni bir şekilde sohbet ederiz. Senin için de uygunsa tabi ki. 😊
Estağfurullah bende öyle aslında kimseyle sohbet etmiyorum. Lakin frekans mi derler kanım isindigi için konuşmak istemiştim sadece. Kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum. Siz nasıl uygun görüyorsanız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelleme yapmamak gerek
Bu kişiden kişiye göre değişir
Ben uzun penisten ziyade kalın penis tercihim
Neden özellikle kalın peki
Çünkü gözüme estetik olarak çok güzel geliyor (özellikle damarlıysa , gerçi yeterki kalın olsun çamurdan olsun fark etmez jgjk)
Birde mantıken daha çok içimi dolduracağını ve öyle zevk alacağımı düşünüyorum o yüzden
Anladım. Peki diyelim bir erkek yakışıklı güzel giyiniyor boyu kilosu yerinde ama penisi 13 cm civariysa normalse o kişiyle beraber olur musun.
Ya onu sevmem lazım birde evlenmememiz lazım ancak o şekilde
Penis olarak sıkıntı olmaz sadece favorim o şekilde o kadar
Erkeklerin pembe şey sevmesi gibi işte
Anladım yani bu engel değil biriyle tanışmak için değil mi?
Tabiki değil
Takıntılı değilim hoş
Ki saçma olurdu öyle olsa
Biri sırf penisi iyi diye sevilmez
Başka özellikler var hoş
Öyle olsaydı herkes p*rno aşık olsun kgjk
Baya saçma olurdu
p*rno*
Po rnoculara*
Doğru söylüyorsun kesinlikle mantıklı. Özel değilse yaşın kaçtı.
23 neden sordunuz
Düzgün medeni bir şekilde yazıyorsun çünkü. Karşı cinste kriterlerin nelerdir fiziksel olarak.
Teşekkürler sağ olun
Sarışın ya da kumral 170-177 arası
Kalıplı biri olabilir
(Kalıplıdan kastım biraz kaslı ya da biraz balık etli, büyük bedenli de olabilir)
Anladım. Bende balık etli seviyorum. Boyu çok kısa olmasın beyaz tenli olsun. Böyle birisini de bulmak çok zor maalesef. ☺️
Ya vardır Türkiye'de illahaki
Zor değil
Hem aşk bu belli mi olur illa favori özellikleri bulmak zorunda değiliz nasip işte
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Beni genel olarak bu televizyonda çıkan Hint dizilerindeki aktörlere benzetiyorlar. Baş röldeki. Aklıma gelince moralim bozuluyor. 😅
Hangi aktör merak ettim jgjk
Ya esmer biri de yakışıklı olabilir neden öyle dediniz
Misal Burak Deniz gibi
Bu arada beni hiç bir ünlüye benzetmediler jgjk
Hahahaha bence sende çok güzelsin. Öyle deme. Ben esmerim ama tenim açık biraz daha yani kara esmerlerden değilim. Yani genel olarak çok hintlileri sevmiyorum ondan kaynaklı. 😅
Ya teşekkürler jgjk
Ama ben esmer değilim
Anladım ablam gibi
Hee ondan anladım
Ben pek ilgilenmiyorum Hintlilerle ama Amir khan çok iyi aktör seviyorum filmlerini falan bu kadar
Anladım. Sohbetin çok güzel her ne kadar ben işim gereği arada biraz geç cevap versem de. Dilersen gizliden çıkarsan seni ekleyebilirim. Daha sonra kendini tekrar gizliye alabilirsin veya görüşünü silebilirim. Medeni bir şekilde sohbet ederiz. Senin için de uygunsa tabi ki. 😊
Ya çok teşekkürler ama ben siteye sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Estağfurullah bende öyle aslında kimseyle sohbet etmiyorum. Lakin frekans mi derler kanım isindigi için konuşmak istemiştim sadece. Kararınıza sonuna kadar saygı duyuyorum. Siz nasıl uygun görüyorsanız.
Anlayışınız için teşekkürler 🤗
İyi günler diliyorum
Olabilir sorun değil
Rica ederim iyi günler dilerim kibar hanım efendi :)
Uzunluk bi yere kadar önemlidir fakat asıl mesele kalınlık
19-22 güzel oluyor 😅
Oha çok uzun değil mi
Dolduluyor iyice 🤣
Çok büyük ama canını yakmaz mı
Büyük penis görmek beni de heyecanlandırıyor. Ama hiç deneyimlemedim
Bazilari evet amasyada
Aşk icin sevmeli aşk o zaman aşk
evet
Gercekten zevk veriyor mu buyuk penis
evet