Bütün kızlarda penis boyunun uzun olması merakı var mıdır ?
Büyük olması sizler için avantaj mıdır ?
20 cm olan birisini ister miydiniz ? Mesela ben :)
Büyük olması sizler için avantaj mıdır ?
20 cm olan birisini ister miydiniz ? Mesela ben :)
Bütün kızlar mı ? Daha öpüşmemiş hatunun penis boyuunun ne işe yaradığından haberi olduğunu sanmıyorum.İlşki yaşayan hatun bile bunun ehemmiyetini bilmezken ya da önemsemezken bide bunu mu merak edicekler.
doğru teşhis.. :))
gözlerimle görmediğime inanmam.. ben 20 cm e inanmıyorum taşaklarının altından mı ölçtün canım ben ce seninki 14 cm i geçmez mralini bozmak gibi olmasın ama..
Vallahi moralim bozulmaz taşak altından penis mi ölçülür ? Net 20 cm taşşak hariç :))
taşak mı taşşak mı bide daşşak diyen var hangisi doğru :))
kast ettiğimiz şey aynısı nasıl olsa sorun yok :)
seninkilerin büyüklüğü nasıl.. öteki 20 santim olduğuna göre taşaklarında kesin patates kadardır
valla öyle ne yalan söyleyim :)
yaşı kaç
yaşım 32
18 canım ınanman bazında solıyeyım dedım
hep 3-5in hesabını yapmayan kadın isteriz ...asdasdad :D neyse yaparlarsa üstünü öderiz, espri yaptık diye alttan alamam :D
dikkat et site reklam parası istemesin senden :))))
:))))
Cevap
6Cevap
onu bunu bilmemde,yeni evli bir çift boşanıyormuş,hatun kişi eşi hakkında sağda solda konuşmuş malüm konu,adamın kulağına gitmiş şimdi boşanıyorlar, erkek olmaz zor sanki..
sorundan anladığım kadarıyla sende var bu sorun. 20 cm penis olmaz demiyorum 21 cm olan arkadaşım var ama gerçekten 20 cm olsa bu kadar öz güvensiz burda kendini pazarlamazdın. Bunu genelde yetersiz olanlar yapar.
uzun olması demiyekte genel olarak merak vardır :))
ne gibi?
uzun olması merakı deıl ama umarım cok kucuk degıldır merakı vardır bence
Biz kiz vardi sevgirin penisi hep 19 18 cm idi soru sormustu yeni sevgilisininki 10 cm diye ahaghhsjzjd
Tuaufzxigohcvojohcjc kotu yoldasin hot
hayır o bişey değilde
bende de başı hariç 45 cm
şahitlerim var .
profilini neden gizliyosun o zaman rahat ol :)
şu an hiç olmadığım rahatım :)
benimki 17 cm ama kalınlığı bayaa kalın iki penis kalınlığı kalında kalınnnn ve birde kadınnn
Evet. Benimki en uzunu olmalı.
Şimdi bir şey yazacaktımda neyse:)
türklerde o kadar olmaz.
O erkeklerde var.Kadınlar da takıntı yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar