Sevgililer flortler vs herkes cinselligi normal buluyor mu yaşamayan var mı bunu ya da cinsellik olmadan yürüyebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCinsellik tüm canlı yaşamının olmazsa olmazı. İlişki dediğimiz şey de en temelinde zaten buna evrilmek zorunda. Öyle ya da böyle bu noktaya varmayan ilişkiler ister istemez son bulacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sevgilinin arkadaştan farkı olmalı? 😅
Bence hayır, sevgiliye karşıyım! 😅00 Yorumla
1 yılYaşamış birini asla istemem şahsen
02 Yorumla
Soran1 yılSen yaşamadın mj
- 1 yıl
Yaşamadım sen?
1 yılBen yürütemem kolay kolay
00 YorumlaYürür ama bir yere kadar
00 Yorumla
1 yılYürür
011 Yorumla
Soran1 yılSeven yapmak istemiyorsan da ayrılmaz yani demi
- 1 yıl
Şimdi şöyle seven sevilen diye ayırmak yanlış olur bu kişilerle alakalı senin hoşuna giden birine nasıl olsa bunu değiştiririm diye sevgili olursan bu kişi cinsellikte ister başka şeyler de ama değiştirmeyi düşünmeden birine yaklaşırsan o zaman zaten istediğin gibi biridir o kişi
Soran1 yılBen şu an ki sevgilimle ikimiz de ilkimizi yaşadik ama bunun devamını istemiyorum yani evlenince falan olur gibi böyle içimde öyle bel altı düşünce yok ona karşı yapmak istemiyorum şu an da uzak mesafe yürütüyoruz zaten ayda bir yanıma gelecek yani yanlış anlar mı diye misal o ister yakinlasir ben geri çekilirim üzülür vs
- 1 yıl
İlk başta yapmicaktin uzak mesafe demek bana göre saçmalık demektir zaten de ama sen bi kere bazı şeyler yapıp sonrasında ben istemiyorum dersen bu ilişki bitmiştir fermanını imzaladin demektir
Soran1 yılNeden bir kere olunca devamı hep gelir gibi mi yani uzak mesafe ama planımız onun buraya gelmesi kalıcı şekilde
Soran1 yılO bir kere heyecana kapıldık yaptık bu benim için önemsiz ama yani ilişkin varsa illa olur ben böyle düşünüyorum
- 1 yıl
Evet gelir
Soran1 yılAma bunu istemedigimi belirttiğim zaman önemli değil diyor kabul. ediyor tabi senin isteğin dışında olmaz diyor
- 1 yıl
O zaman seviyor tabi bunu geldiği zaman beli eder
Soran1 yılEvet bence de mesela direkt öyle muhabbetini açarsa ben istemezsem o da onaylarsa seviyordur
- 1 yıl
Evet o zaman seviyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yürür tabi
02 Yorumla
Soran1 yılNasil
Yuruye bilir
00 YorumlaYürümez
00 Yorumla
1 yılYürümez
00 Yorumla
1 yılMümkündür değil
00 Yorumla
1 yılYürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaş önemli
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi