Sevgiliniz sizi çok kıskandırdı diyelim o anki sinirle bir başkasıyla cinsellik yaşadınız mı intikam için
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliniz sizi çok kıskandırdı diyelim o anki sinirle bir başkasıyla cinsellik yaşadınız mı intikam için
İntikam güzel bir şey değil. Bende anlık sinirle yapmıştım bir şeyler eski sevgilim şu an topal yüzü dikiş izleriyle dolu güzelim çocuk ne hale gelmişti. Neyse kısacası ben aldım intikamıda siz almayın 😂
Naptın öyle ya hayatını kaydırmışsın
Aldatıldıysam bile gider birini bulurum onunla anlaşır bende onu aldatmışım bahanesiyle bırakır çeker giderim ama konu başka bir şeyde olsa iki konu içinde kendi bedenimi bi @pt@l beni aldattı diye kendi bedenimi bir başkasına kullandırtmam
Sevgilimin ilgisiz olduğunu hiç kıskanmadigini söylediğim için çok kavga ettik bende ispatladım amcamın oğlu var 16 yaşında sevglimle buluştum oda bizimle geldi ve Sevgiliimin yanında kucağına oturdum hopladım sürtündüm sertleşti.
Cevap
10Cevap
Ben sevdiğimi sinirlenince gidip başkasıyla yatarsam Bunun adı sevgi olmaz ki gerçekten seven insan eşini sevgilisini aldatmaz
Bu intikam değil kendini de değersiz göstermiş oluyorsun
ahahahah öyle saçmalık mı olur ya,
ya kendini kullandırmak istemişsindir ya da aldatmak içindir. intikam falan bunlar vicdan masalı hep
Benden böyle intikam alicak öbür dünyada bike karsisina cikmam
hayır kesinlikle olmaz tek eşlilik iyidir
Hırs insana herşeyi yaptırıyor
Çok saçma bir hamle olur
Oldu
Yok ya
Yaşamadım.
Evet bir kez arkadaşıyla