Cinsel Yaşam Sevgilim arabada 1,5 saat kucakta öptü, normal mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 3 ay oldu ilk defa o kadar yakınlaştık Sevgilim arabada 1,5 saat kucakta öptü, normal mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Creptics Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olması gereken budur. Bu kadar uzun olmasa da en azından 30 dakika gerekli oluyor ön sevişme başlangıcı için. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yine seninki üç saat öpmüş😂 0 0 Yorumla
eagen_91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Sadece öptüyse saygı duymuş sana sanırım. yoksa devamında içine girmeyide isteyecektir. normal hemen seks yapıp eve bırakabilirdide :D 0 0 Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 3 ay için erken bence 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi ya🥲 Yorumla Leptin 1 yıl Evet ben 3 ayda izin vermezdim Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl O kadar saatte bilemedim 😁 0 3 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Sadece öptü mü Yorumla Soran 1 yıl Evet öptü Yorumla seçimkurbanı 1 yıl İyimiş Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. 1.5 saat mi? Çocuk iyi çıkarmış acısını 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İlk defa rahatça öptü de daha devam ediyordu otobüse geç kaldım Yorumla MarsRafinha 1 yıl Çocuk seni yemiş Yorumla Soran 1 yıl Birde sabah 7 de başladı Yorumla MarsRafinha 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
günes121212 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Neden izin verdin buna 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erken mi sence Yorumla günes121212 1 yıl Evlilikten öncesi olmaması lazım yoksa erkek çekip gider ki zaten genelde öyle yapıyorlar Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaç kere boşalttın o sürede sevgilini 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç Yorumla Rayan2 1 yıl Hayret. Nasıl erkek o. Yaşlarınız kaç. Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Rayan2 1 yıl O yaştaki erkek 1.5 saat öpüşüp boşalmıyorsa sorun var demektir Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Normal süre tuttuğun için anormal olan sensin 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden o kadar uzun sürdü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İşk defa rahatça öptü çünkü Yorumla peraaa16 1 yıl Arabada ne kadar rahat oldu Yorumla
Proko2 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Sadece öptüyse iyi gene 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öptü Yorumla Proko2 1 yıl Iyi o zaman Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sen öpmedin mi? 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal olmayan nedir 0 0 Yorumla
Atilla_Taş Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Allah kurtarsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Atilla_Taş 1 yıl Ne deyim alkışlayim mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Olması gereken budur. Bu kadar uzun olmasa da en azından 30 dakika gerekli oluyor ön sevişme başlangıcı için.
Yine seninki üç saat öpmüş😂
Sadece öptüyse saygı duymuş sana sanırım. yoksa devamında içine girmeyide isteyecektir. normal hemen seks yapıp eve bırakabilirdide :D
3 ay için erken bence
Cidden mi ya🥲
Evet ben 3 ayda izin vermezdim
O kadar saatte bilemedim 😁
Sadece öptü mü
Evet öptü
İyimiş
1.5 saat mi? Çocuk iyi çıkarmış acısını
İlk defa rahatça öptü de daha devam ediyordu otobüse geç kaldım
Çocuk seni yemiş
Birde sabah 7 de başladı
Afiyet olsun
Neden izin verdin buna
Erken mi sence
Evlilikten öncesi olmaması lazım yoksa erkek çekip gider ki zaten genelde öyle yapıyorlar
Kaç kere boşalttın o sürede sevgilini
Hiç
Hayret. Nasıl erkek o. Yaşlarınız kaç.
25
O yaştaki erkek 1.5 saat öpüşüp boşalmıyorsa sorun var demektir
Normal süre tuttuğun için anormal olan sensin
Neden o kadar uzun sürdü
İşk defa rahatça öptü çünkü
Arabada ne kadar rahat oldu
normal ama yavaş gidin
hoppalaaa bosuna yasiyor.
Niye
Peki boynunu optumu yoksa sadece dudak mi?
Sadece öptüyse iyi gene
Öptü
Iyi o zaman
Sen öpmedin mi?
Doymadın mı
Ne güzel olmuştur şimdi ☺️
Normal olmayan nedir
Allah kurtarsın
Niye
Ne deyim alkışlayim mi
Normal