Cinsel Yaşam Flörtümle arabada öpüştük, etkilenmiş midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Flörtümle gece deniz kenarında arabada öpüştük, yakınlaştık. çok ds ileri gitmeden. etkilenmiş midir? Flörtümle arabada öpüştük, etkilenmiş midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sessizliğindehşeti Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Arkadaşım her öpüşmenin sonu yatağa mı gidiyor?Kaldı ki arabanın içinde öpüşmek de çok doğru bir yere.Ben eğitim kurumunda öğretmenler odasının yanında öpüşen deli bile gördüm öyle söyliyeyim sana :D 0 0 Yorumla
gulleak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öpüştükten sonra burnu karanlıkta yeşil parladıysa etkilenmiştir. Parlamadıysa imkanı yok. İnsan biyolojisinden anlayan herkes bunu bilir. 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl O anki tepkilerine bakarak bunu anlayabilirsin aslında 0 0 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok etkilenmedi senden prova yaptı kızım tabiki etkilemişsin onu 0 0 Yorumla
Yasamsızım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Hayırlı olsun ilerisi aetık çok yakın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl değil Yorumla Yasamsızım +1 yıl Barut ateşi aldı daha da sönmez hatırlarsın beni Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Tekrarını ve fazlasını arzuluyordur şimdi. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Etkilenmese öpüşmezdi 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl doğru Yorumla
BabyStark34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Bundan sonra hep isteyecekse bilki etkinlemiş. 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl muamele de yaptın mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla
Etox523554 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Neler yaptığınıza bağlı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl göğsüme dokundu bacaklsrımı okşadı boynumu emdi öptü Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl gitti Yorumla Soran +1 yıl ilk kez öpüştük Yorumla Etox523554 +1 yıl Anladım ne güzel peki neden devam etmediniz Yorumla Soran +1 yıl gerek yok Yorumla Etox523554 +1 yıl Anladıım Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Etkilenmese öpüşmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendi öptü zaten Yorumla Mustres +1 yıl Tamam o zaman hayırlı olsun Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evett 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler KARANLIKKRALI +1 yıl rc
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ıslandınmı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl felaket şekilde hemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha ileri gitse istermiydin Yorumla Soran +1 yıl evet ama izin vermedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vermemen gerekirdi ön sevişmeyle durumu idare edin Yorumla Soran +1 yıl vermedim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onunla nişanlanırsan ver Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl yani ne yaptınız tam olarak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sarıldık el ele tutuştuk öpüşürken göğüslerime dokundu bacaklsrımı okşadı boynumu emdi öptü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkilenmemesi elde değil hatta boşalmıştır daha ileri gitmek istemedi mi Yorumla Soran +1 yıl istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee yapmadınız mı Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanmam 0 8 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar ne yapsın ki Yorumla Soran +1 yıl göğsüme falan dokdunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dışardan mi içerden mi Yorumla Soran +1 yıl ikisi de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucu büyüdü ise etkilenmiştir Yorumla Soran +1 yıl evet kalçama falan da dokundu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Arkadaşım her öpüşmenin sonu yatağa mı gidiyor?
Kaldı ki arabanın içinde öpüşmek de çok doğru bir yere.
Ben eğitim kurumunda öğretmenler odasının yanında öpüşen deli bile gördüm öyle söyliyeyim sana :D
Öpüştükten sonra burnu karanlıkta yeşil parladıysa etkilenmiştir. Parlamadıysa imkanı yok. İnsan biyolojisinden anlayan herkes bunu bilir.
O anki tepkilerine bakarak bunu anlayabilirsin aslında
Yok etkilenmedi senden prova yaptı kızım tabiki etkilemişsin onu
Hayırlı olsun ilerisi aetık çok yakın
değil
Barut ateşi aldı daha da sönmez hatırlarsın beni
Tekrarını ve fazlasını arzuluyordur şimdi.
Etkilenmese öpüşmezdi 🤔
doğru
Bundan sonra hep isteyecekse bilki etkinlemiş.
seksi ve ateşliysen evet
sen nediyon şu an mars'a kadar uçmuştur
Etkilenmek daha farklı bişi
muamele de yaptın mı
nasıl
Neler yaptığınıza bağlı
göğsüme dokundu bacaklsrımı okşadı boynumu emdi öptü
hayır
gitti
ilk kez öpüştük
Anladım ne güzel peki neden devam etmediniz
gerek yok
Anladıım
Etkilenmese öpüşmez
kendi öptü zaten
Tamam o zaman hayırlı olsun
evett
teşekkürler
rc
ıslandınmı
felaket şekilde hemde
daha ileri gitse istermiydin
evet ama izin vermedim
vermemen gerekirdi ön sevişmeyle durumu idare edin
vermedim zaten
onunla nişanlanırsan ver
Nasıl yani ne yaptınız tam olarak
sarıldık el ele tutuştuk öpüşürken göğüslerime dokundu bacaklsrımı okşadı boynumu emdi öptü
Etkilenmemesi elde değil hatta boşalmıştır daha ileri gitmek istemedi mi
istedi
Eee yapmadınız mı
hayır
Sanmam
neden
O kadar ne yapsın ki
göğsüme falan dokdunu
Dışardan mi içerden mi
ikisi de
Ucu büyüdü ise etkilenmiştir
evet kalçama falan da dokundu