Eski sevgilimin dardı , uzun süre anal yapmama rağmen genişletemedim bu arada penisim kalındır. 18 santim de bir uzunluğu var kafası falan baya koca öyle düşün. Uzun yıllar eski sevgilimle birlikte olduk genişleme de doktor bile gitmiştik Anıl ve vajina kısmı genetik olarak darmış kaşarla ilgili bir durum demişti doğumda sezeryan olması gerektiğini falan tavsiye etti. Cinsel esnada aparat bile sokardık anal kısmına kendisi bile rahat havuza girebilmek için anal yapardı benimle anca o şekilde biraz rahatla biliyordu
Eski sevgilimin vajina ve anal kısmı dardı doktora gittim doktor genetik olduğunu söylemişti kızı yıllarca anal yaptım önden yaptım genişleme de bırakıyorsun geri daralıyor yani kast sistemi ile ilgili bir şey demişti doktor hatta doğumda falan sezaryen olmasını tavsiye etti hatta kesinlikle sezaryen olsun demişti Kız rahat tuvaletini yapabilmek için sürekli anal kısmına bir şeyler sokuyordu benim penisimde ince değildir öyle kalındır hani 18 santim falan hani ona rağmen genişletmedim orayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunun kalıtımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Eski sevgilimin dardı , uzun süre anal yapmama rağmen genişletemedim bu arada penisim kalındır. 18 santim de bir uzunluğu var kafası falan baya koca öyle düşün.
Uzun yıllar eski sevgilimle birlikte olduk genişleme de doktor bile gitmiştik Anıl ve vajina kısmı genetik olarak darmış kaşarla ilgili bir durum demişti doğumda sezeryan olması gerektiğini falan tavsiye etti.
Cinsel esnada aparat bile sokardık anal kısmına kendisi bile rahat havuza girebilmek için anal yapardı benimle anca o şekilde biraz rahatla biliyordu
Ama şimdiki de geniş yani genetik olduğunu söylüyor ben böyle olduğunu düşünmüyorum bir şey de diyemiyorum
Öyle değil bazı vaj8nadan kan gelmez bu kadinin bakire olmadığı anlamına gelmez genelde kilolu bayanlarda olur vajina dar olur
Evet
doğrudur
Eski sevgilimin dördü zor giriyordum fakat şimdiki geniş genetik olduğunu söylüyor
Evet genetik olarak olabiliyor
Eski sevgilimin baya dardı ama şimdiki biraz geniş. Genetik diyor?
Genellikle genetik ama fazla iş görmüş ise o da genişleme yapabilir
Bilmiyorum yok diyor.
Analda olmaz ama vajinalda cok az olabilir
Analda da var
O zaman iliski yasamis olabilir knk
Ya ilişki zaten olmuş ama baba 100 kişinin altına yatmış insan da olmasın yani
Knk detayini ayri konusalim istersen gizliden cikiyim. Cunku bunu en iyni sevgilin anlatir sana ben sana soylerim detayi burada yazamiyorum
Olur
burada misn
Evet
Yzdn mi
Yok gizlidesin
Açık tut 22: den 23 e kadar.
Burfayim tamamsan aciyorum
Gizleyebilirsin
Doğru
Eski sevgilimin vajina ve anal kısmı dardı doktora gittim doktor genetik olduğunu söylemişti kızı yıllarca anal yaptım önden yaptım genişleme de bırakıyorsun geri daralıyor yani kast sistemi ile ilgili bir şey demişti doktor hatta doğumda falan sezaryen olmasını tavsiye etti hatta kesinlikle sezaryen olsun demişti
Kız rahat tuvaletini yapabilmek için sürekli anal kısmına bir şeyler sokuyordu benim penisimde ince değildir öyle kalındır hani 18 santim falan hani ona rağmen genişletmedim orayı
Ama ne bileyim dar olduğunu biliyorum araştırdım da bunu ama geniş olduğunu hiç duymadım genetik olarak