Selam KS ahalisi! Aslında şundan bahsediyorum, cinsellik esnasında partnerinizin yerinde çekici bulduğunuz bir ünlü ya da hayranı olduğunuz bir sinema oyuncusu olduğunu düşünmek heyecanınızı arttırır mı?

Selam KS ahalisi! Aslında şundan bahsediyorum, cinsellik esnasında partnerinizin yerinde çekici bulduğunuz bir ünlü ya da hayranı olduğunuz bir sinema oyuncusu olduğunu düşünmek heyecanınızı arttırır mı?

Heyecan mı, bu düpedüz aldatmak. Ben gözlerim kapalıyken aklımdan herhangi bir isim geçse bile hemen paniğe kapılıp onun gözlerine bakarım. Onun teninden alacağım sıcaklık ve mutluluk hissini bu şekilde katledemem.
Bazen çok sığ bakıyorsun olaylara.. Mesela ben Monica Bellucci'yi beğeniyorum, normalde onunla sevişme şansım yok değil mi? Ama olaya heyecan katmak adına sevgilimle sevişirken onu hayal ediyorum mesela.. İşin etik boyutunu göz ardı ederek düşünmeni istiyorum. Bir de ben şeyden bahsetmiyorum yani sevgilinle sevişirken eski sevgilimi hayal etmek gibi şeylerden bahsetmiyorum..
Eski sevgili değil de ünlü biri olması sorun teşkil etmez diyorsun. Olayın etik boyutundan çok, sevdiğim kişiye duyacağım heyecanı, sadakati göz önünde bulundurdum ben. Ondan alamayacağım hazzı, avuntularla geçiştirecek bir düşünce yapısına sahip değilim, ya da sizin tabirinizle sığ bakıyorum bu duruma, inan bu halimle daha özel ve iyi hissediyorum. Size iyi eğlenceler 🙂
Ne oldu? Şimdi de küstün gidiyor musun?
Küsmedim, biraz gerilmiş olabilirim..
Ben sadece insanların ezberlerini bozmaya çalışıyorum.. Soru detayı ya da diğer yorumlara yazdığım cevaplar benim kişisel görüşümü yansıtıyor diye bir kaide yok, olmamalı..
Diğer görüşlere bakılacak olursa ben ezberi yeteri kadar bozmuşum zaten. Tabulu biri değilim, toplumsal dayatmaların etkisinde kalan biri de değilim, bu sadece benim seçimim.
Herkesin seçimlerine saygım var elbette.. Ve ever kwndine özgü tarzınla ezberleri bozmuşsun bu soru özelinde.. Teşekkürler 🙏😇
Thanks 🙂
You're welcome 🙂
Evet yapıyorum bunu iki kat zevk aliyorum
Bazen cinsellik konuştuğum birini
Cevap
3Cevap
Ben ilişkiyi orada bitirir ayrılırım. :D
Evet evet çok artırır, meselâ ayrılmaya davetiyeyi artırır.
İstemsiz bile olsa arzuların aklına gelebiliyor
Evliyim eşimle iliskiye girerken eski sevgilimi hayal ediyorum o da başkasıyla evli ama unutamadim😢
Yarıyor gibi
Linç etmicekmisin 😂
bilmiyorum
En İyi Cevaplar