Ya şöyle bazen partnerini idare edersin zevk almasanda onun zevk alması için uğraşırsın ama bu bi süre devwn eder ve dersinli bu sefer ben haz almak istiyorum
Evet birlikte olduğun kişite saygısızlıktır bide bunu daha çok kadınlar yapar erkeklere göre çünkü biz basiy insanlarız kolay şekilde tatmin oluyoruz ama kadınlar mesela exi oralda iyi ben değilim mesela her oralda onu ister ben daha sert yaparım ama exi yavaştır işte hep bi yerden eksik bulur tecrübelendindikçe o yüzden dolayı zaten insanlar kendilerini eşlerine saklıyor ki böyle durumlar olmasın diye saklamayanlarda aldatmalar boşanmalar görüyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İlk postada değil de işi eğlenceye dönüştürdüğüm 3 veya 4. üncü postada hayal gücümü kullanabilirim
Genelde gözlerim açık olduğu için pek düşünmem.
Evet çok kez bunu yaptım ve haddinden fazla zevk aldım.
Evet oldu kocam beni her sktigginde onu hayal ediyorum onun beni öptüğünü yaladığını kendisi bu sitede onu seviyorum hala arzuluyorum..
O kim la dhhs
@yargan35 😃
Ne gülüyon gjgg
Biri varken başkası ni düşünme mi
Evet maalesef
Evet oldu
Neden
İsteyenler oldu bir de etkileyenler olmuştu
Bahsettiğim biriyle birlikte olurken başkasını düşünüp düşünmemen ama
Tamam düşündüm diyorum. Düşünmemi istediler düşündüm. Ayrıca etkilendiğim de olmuştu o zaman da düşünmüştüm.
Bunu senden mi istediler? Kimi düşündün peki?
Evet benden isteyenler oldu. Düşündük işte ulu ortada demeyelim 😂
Eski sevgililerini falan mı düşündün 😅
Yok hayır
Neyse anladım sayılır 😅
Artık bilemiyorum onu 😅
😂😂 en son ne zaman yaptın böyle?
Bugün
Değişikmiş
Neden
Biriyle birlikte olup başkasını düşünmek de sürekli birileriyle birlikte olmak da bana ters şeyler sanırım😅
Yani zevk meselesi diyelim 😂
Bu kadarı aşırı ama öyle diyelim😂
Bilemiyorum artık 😂
Evet oldu
Niye ki
Bunu yapmamak için doğru kişilerle flört ediyorum
Evet oldu sürekli yapıyorum
Neden
Ayrıntılı ya bunu sana açiklamak isterim ama burada değil
Tek cümle aslında😃
Yo nedenini açiklamak isterim öyle tek kelime ile olmaz
Çok oldu oluyor
Niye
Brdn bu kadar yeter
Hayırr
Evet, maalesef.
Olmadı
Evet oldu
Olmadı
evet 1 kerecik
Neden ki🥺
Yurt dışında işine gitmişti aklımda kalmıştı
Sevgilin mi?
Hayır
Biriyle olurken başka birini dünerek mi
Evet
Olmadi olmaz da
Hayır
Evett
Neden ki
Ya şöyle bazen partnerini idare edersin zevk almasanda onun zevk alması için uğraşırsın ama bu bi süre devwn eder ve dersinli bu sefer ben haz almak istiyorum
Anladimm
Bu yüzden dolayı da partnerin yetersiz olduğun için eski tecrübelerinden ya da hayranı oldığun insanları düşünürsün
Neden onlarla tekrar yapmazsın ki mesela
Bu birlikte oldugun kisiye saygısızlık değil mi bir yandan da
Eski sevgilindir falan o yüzden tekrar barışamazsın
Evet birlikte olduğun kişite saygısızlıktır bide bunu daha çok kadınlar yapar erkeklere göre çünkü biz basiy insanlarız kolay şekilde tatmin oluyoruz ama kadınlar mesela exi oralda iyi ben değilim mesela her oralda onu ister ben daha sert yaparım ama exi yavaştır işte hep bi yerden eksik bulur tecrübelendindikçe o yüzden dolayı zaten insanlar kendilerini eşlerine saklıyor ki böyle durumlar olmasın diye saklamayanlarda aldatmalar boşanmalar görüyoruz
Anladim
😊
Son zamanlar oluyor
Hayır
Coook