Cinsel Yaşam Göğüs uçlarım çapraz bakıyor, mesela sağdaki sağa soldaki sola, sizce estetik açısından nasıldır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 erkekler böyle bişi eşinizde olsa sorun teşkil eder mi Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl böyle gördüğünüz oldu mu hiç Göğüs uçlarım çapraz bakıyor, mesela sağdaki sağa soldaki sola, sizce estetik açısından nasıldır? Cevapla Estetik Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Görmek lazım ama memeler ayrıksa uçlarının dışa dönük olması normaldir. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Normal işte Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl O zaman sorun yoktur Yorumla Soran 1 yıl evet bencede sorun yok :D Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Yer çekimi sebebiyle oluyor o. Biraz fizik bilen adam zaten anlayış gösterir. 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal yani hepsi kuzeyi gösterecek diye bir kural yok 1 11 Yorumla BenBasri 1 yıl Yorumlara dahil olmaktan nefret ederim ama kusura bakma buna çok güldüm itiraf etmeden yapamayacağım 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl @BenBasri 4 yön var diye mi :D haha Yorumla BenBasri 1 yıl Dört yönden birisini göstermek zorunda olmadığı hoşuma gitti 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl @BenBasri e bi yere bakacak bu Yorumla BenBasri 1 yıl E öyle canım tabi bişey demedik 😄 Yorumla Soran 1 yıl @BenBasri hahaha Yorumla BenBasri 1 yıl HahahaNe yaGülüyormusun dalga mı geçtin anlayamadım 😂 Yorumla Soran 1 yıl @BenBasri guldummm Yorumla BenBasri 1 yıl İyi bariRahatladımm 😂🧘🥰 Yorumla Soran 1 yıl @BenBasri hehehe Yorumla BenBasri 1 yıl 🤪🤪🤪 Yorumla
Astragan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Emsem düzelir bence 😅 hem eğlenceli olurdu. Teninin kokusunu merak ettim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl aga beee :d Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güzelim o büyük, dolgun memelerini emeyimde kendine gelsinler😊 erkeğe hasret kalmışlar o yüzden öyle onlar😊 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya sevgilim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzdün :( Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlarla ilgilendirsen iyiydi😊 Yorumla Soran 1 yıl Bilemezsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence ilgilendirirsin❤️ Yorumla Soran 1 yıl hyr tabıkı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzüyorsun ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emdir şu göğüslerini artık güzelim❤️ Yorumla Soran 1 yıl sacmalama lütfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Off ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende görcem ama göğüslerini atmıyosun Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ayrık diyoruz biz ona. :D Çapraz bakıyor ne ya şaşı der gibi 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bi gözü sağa diğer gözü sola bakan hoca geldi aklıma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır niye sorun teşkil etsin.Sıkı olması yeterli ama o da illa olacak diye bişey yok 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Görmek lazım yorumlamak için 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla muhen_diss 1 yıl Atarsan yorumlarım Yorumla Soran 1 yıl anlıyon mu ki Yorumla muhen_diss 1 yıl Evet anlarım Yorumla muhen_diss 1 yıl Tecrübeliyim bu konuda Yorumla muhen_diss 1 yıl Atacak mısın Yorumla Soran 1 yıl tecrubelisin derken? Yorumla muhen_diss 1 yıl Çok meme gördüm canlı, nasıl iyi nasıl kötü bilirim Yorumla Soran 1 yıl vay arkadaş krkuluır senden Yorumla muhen_diss 1 yıl Neden korkuyorsun 😀 Yorumla Soran 1 yıl bu kdr tecrube skıntı Yorumla muhen_diss 1 yıl Tecrübe iyidir 😉 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sorun teskil etmez ya. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl helall Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz ya bu kadar kafaya takma bence 0 3 Yorumla Mutluadam00 1 yıl Bana hiç denk gelmedi Yorumla Soran 1 yıl hiç mi görmedz insan Yorumla Mutluadam00 1 yıl Görmedim ama cok sorun yapma. merak ettim ama Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Görmeden bir şey diyemedim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl haklısın hocam Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Gorsel oneemli anya konya ise sart 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne şart Yorumla Maaniac 1 yıl Goruntu sarr Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Çok yakında olduğum için fark etmem sanırım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl meme olsunda dyon yani :D Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Öyle de demiyorum Yorumla Soran 1 yıl e ne dyon Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. öyle olması estetik olarak daha iyi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl yaa Yorumla Hipnotix 1 yıl evet ama görünüşüde önemli Yorumla Soran 1 yıl nasıl mesela Yorumla Hipnotix 1 yıl yuvarlar ve dik olmalı mesela sarkık olmamalı senin tam olarak nasıl Yorumla Soran 1 yıl tarif ettigingibi sanıorsam Yorumla Hipnotix 1 yıl öyleyse çok iyi on numaradır rengide iyiyse ten rengiyle uyumluysa Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla Hipnotix 1 yıl evet Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok sorun degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayrık yani kaç beden peki 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Büyük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Offf çok fena oldum Yorumla Soran 1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük olumca dayanamıyorum ben çok hoşuma gidiyor Yorumla Soran 1 yıl byük olanla evlenirsin o zman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke olsa böyle 90d falan Yorumla Soran 1 yıl masallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle denk gelemiyoruzki Yorumla Soran 1 yıl niye gelelim ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bakarım 😂 Yorumla Soran 1 yıl avcunu :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yok emzirirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küçük değilse sıkıntı olmaz 0 10 Yorumla Soran 1 yıl degıl yaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Avuca geliyor mu yani Yorumla Soran 1 yıl buyuk be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohoo büyükse süper. İleri doğru baksa daha estetik görünür tabi ama. Büyük olması durumunda dışarı da baksa sorun olmaz ellerken güzel çünkü Yorumla Soran 1 yıl hmmmmmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle. Daha önce göğüslerin ile ilgili yorum yapan sevgilin arkadaşın falan oldu mu? Yorumla Soran 1 yıl Muhakkak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne gibi Yorumla Soran 1 yıl olumlu hep:D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Büyük ve dolgunlar mı 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmek isterdim onları Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten :) Yorumla Soran 1 yıl Hayaller o daHayatlar öyle değil 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni mutlu ediver yaa nolur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hala görmeyi istiyorum :) Yorumla Soran 1 yıl hala hayaldesin :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçek olmasını sağlayabilirsin :) Yorumla Soran 1 yıl yokk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim olmalarını çok isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmedim ve görmeyi çok istiyorum :) Yorumla Soran 1 yıl yalancı hiç mi görmez insan meemmemee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninkiler bambaşkadır Yorumla Soran 1 yıl biliyom onu da işin olmaz :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oldurmanı istiyorum Yorumla Soran 1 yıl maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de sana bir şey gösterebilirim hem Yorumla Soran 1 yıl ney Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelden konuşalım işte Yorumla Soran 1 yıl yok korktum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya hayır, gerçekten korkacak bir şey yok :/ Yorumla Soran 1 yıl kaldr bkim ki prıfilii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım Yorumla Soran 1 yıl kapa vazgeçtm :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsan da konuşsak Yorumla Soran 1 yıl vazgectım Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Etmem düzeltirdim 0 20 Yorumla Soran 1 yıl nasıl düzelcek ki Yorumla _Thanos_ 1 yıl Çekiştirerek emdiğinde düzelir zamanla Yorumla Soran 1 yıl ben mi emcem :D haha Yorumla _Thanos_ 1 yıl Yok sen değil ben 😁 Yorumla Soran 1 yıl haha Yorumla _Thanos_ 1 yıl Sen yapamazsın onu bana bırak 😂 Yorumla Soran 1 yıl San kalmaz canım 😀 Yorumla _Thanos_ 1 yıl niye :D Yorumla Soran 1 yıl Sahibi var diyelim Yorumla _Thanos_ 1 yıl vaaayyy tüh olmadı :D Yorumla Soran 1 yıl Haha ya Yorumla _Thanos_ 1 yıl Üzdü😔 Yorumla Soran 1 yıl Kısmet 😀😀 Yorumla _Thanos_ 1 yıl Ne zaman kısmet 😂 Yorumla Soran 1 yıl sana olmaz kısmet :D Yorumla _Thanos_ 1 yıl Yaşıyonmu sen? Yorumla Soran 1 yıl tabısııı Yorumla _Thanos_ 1 yıl Demek yalnız kaldın ve dedin şuna biraz daha takılayım😂 Yorumla Soran 1 yıl yooo Yorumla _Thanos_ 1 yıl belli :D Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Buna takılmaz knk erkekler sorun yapmayın bunları 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Görmek lazım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl haklısın hocm Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sarkmadan dolayı mı 0 23 Yorumla Soran 1 yıl yoo Yorumla gacar4886 1 yıl Kaç bedenler Yorumla Soran 1 yıl byuyk Yorumla gacar4886 1 yıl Ne kadar büyük Yorumla Soran 1 yıl var bıraz Yorumla gacar4886 1 yıl Evli misin ya da hiç emzirdin mi Yorumla gacar4886 1 yıl Ne kadar biraz yani Yorumla Soran 1 yıl eski evli :D Yorumla gacar4886 1 yıl Dul musun Yorumla Soran 1 yıl e yanıı Yorumla gacar4886 1 yıl Çok mu emdi ex enişte 😄 Yorumla gacar4886 1 yıl Büyükse güzeldir 85 var mı Yorumla Soran 1 yıl he cok Yorumla gacar4886 1 yıl Güzelse kimse karşı koyamaz arasında boğulmak bile ister Yorumla Soran 1 yıl evet tt Yorumla gacar4886 1 yıl Seninkiler o kadar güzel mi 🙃 Yorumla Soran 1 yıl bence Yorumla gacar4886 1 yıl Masaj yapıyor musun onlara Yorumla Soran 1 yıl yookk Yorumla gacar4886 1 yıl Yapayım mı 🙃🙄 Yorumla Soran 1 yıl yokkkk Yorumla gacar4886 1 yıl Uuuffff tamam beee 😒 Yorumla gacar4886 1 yıl Göster de görelim 😒 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Pala mı la bu 😅😅 0 3 Yorumla Soran 1 yıl neyyy Yorumla ckgizlihesap 1 yıl Pala vardır kap de. Onun gözleri de öyleydi. Aç bak istersen 😁 Yorumla Soran 1 yıl anlamadım ki :D Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Çoğu öyledir zaten. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl sanmam Yorumla Heliosphere 1 yıl Simetrik olanını görmedim daha hiç. Yorumla Soran 1 yıl hmmm Yorumla Heliosphere 1 yıl Oldu evet. Yorumla Soran 1 yıl iyi mi duruyor kötü mü ki sence Yorumla Heliosphere 1 yıl Bence güzel görünüyorlar. Yorumla Soran 1 yıl yaa Yorumla Heliosphere 1 yıl Olsa da yesek :) Yorumla Soran 1 yıl abi yaşın dogruysa evli değl misin Yorumla Heliosphere 1 yıl Boşandık heralde. Evli olsam burada ne işim var? Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Önemsiz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence bu daha estetik benim için 0 8 Yorumla Soran 1 yıl hahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha 😂 neden güldük Yorumla Soran 1 yıl blmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahaha bu daha komik bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 nokta nedir? Yorumla Soran 1 yıl hiççç :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl görsel gelir miiiğ nasıl görünüyor merak ettim şu an :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fotoğraf gelmedi? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sevmem 0 28 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes önüne baksın🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl derken? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin meme uçları farklı yöne bakmasın Yorumla Soran 1 yıl nasıl olcak o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alıştır Yorumla Soran 1 yıl nasıl işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elinle bük uçlarını Yorumla Soran 1 yıl abartmaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin methodun ne Yorumla Soran 1 yıl karı cins Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne? Yorumla Soran 1 yıl karşı cins Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşı cins ne yapacak Yorumla Soran 1 yıl emiyonuz ya işte :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5dak emince düzelmez ki Yorumla Soran 1 yıl sen 5sen onu bilemem :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emnekten bahsetmiyor muyuz Yorumla Soran 1 yıl canım 5 dk ney yahuı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç dakika emicez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Süt geliyor mu bari🤣2 de bisküvit getireyim katık olur😂 Yorumla Soran 1 yıl bu kafayla işin zor :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanmıyorum, hiç eksikliğini hissetmedim🤣 Yorumla Soran 1 yıl neyınn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence🤣 Yorumla Soran 1 yıl bılmemm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben biliyorum, dert etme🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oldu tabi çok da önemli bir sorun değil bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Altı üstü meme Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Hangi yamuk 0 6 Yorumla Soran 1 yıl neyyy Yorumla 1berkay34 1 yıl Farklı yöne bakan hangisi Yorumla Soran 1 yıl ucu yahuikiside Yorumla 1berkay34 1 yıl Hee üstlerine çok mu yattın büyüme yaşlarında Yorumla Soran 1 yıl blmem Yorumla 1berkay34 1 yıl Büyüme yıllarında üstüne çok yattıysa o da sağa sola kaymıştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Görmek lazım ama memeler ayrıksa uçlarının dışa dönük olması normaldir.
Normal işte
O zaman sorun yoktur
evet bencede sorun yok :D
Yer çekimi sebebiyle oluyor o. Biraz fizik bilen adam zaten anlayış gösterir.
Normal yani hepsi kuzeyi gösterecek diye bir kural yok
Yorumlara dahil olmaktan nefret ederim ama kusura bakma buna çok güldüm
itiraf etmeden yapamayacağım 🤣🤣🤣
@BenBasri 4 yön var diye mi :D haha
Dört yönden birisini göstermek zorunda olmadığı hoşuma gitti 😅😅
@BenBasri e bi yere bakacak bu
E öyle canım tabi bişey demedik 😄
@BenBasri hahaha
Hahaha
Ne ya
Gülüyormusun dalga mı geçtin anlayamadım 😂
@BenBasri guldummm
İyi bari
Rahatladımm 😂🧘🥰
@BenBasri hehehe
🤪🤪🤪
Emsem düzelir bence 😅 hem eğlenceli olurdu. Teninin kokusunu merak ettim
aga beee :d
Güzelim o büyük, dolgun memelerini emeyimde kendine gelsinler😊 erkeğe hasret kalmışlar o yüzden öyle onlar😊
Yok ya sevgilim var
Üzdün :(
Haha
Onlarla ilgilendirsen iyiydi😊
Bilemezsin
Bence ilgilendirirsin❤️
hyr tabıkı
Üzüyorsun ama
Emdir şu göğüslerini artık güzelim❤️
sacmalama lütfen
Off ama
Sende görcem ama göğüslerini atmıyosun
Ayrık diyoruz biz ona. :D Çapraz bakıyor ne ya şaşı der gibi
Bi gözü sağa diğer gözü sola bakan hoca geldi aklıma
Asla sorun olmaz Dik duruyor işte ne güzel daha ne olsun
Hayır niye sorun teşkil etsin.
Sıkı olması yeterli ama o da illa olacak diye bişey yok
Görmek lazım yorumlamak için
Hmmm
Atarsan yorumlarım
anlıyon mu ki
Evet anlarım
Tecrübeliyim bu konuda
Atacak mısın
tecrubelisin derken?
Çok meme gördüm canlı, nasıl iyi nasıl kötü bilirim
vay arkadaş krkuluır senden
Neden korkuyorsun 😀
bu kdr tecrube skıntı
Tecrübe iyidir 😉
Sorun teskil etmez ya.
helall
Sorun olmaz ya bu kadar kafaya takma bence
Bana hiç denk gelmedi
hiç mi görmedz insan
Görmedim ama cok sorun yapma. merak ettim ama
Görmeden bir şey diyemedim
haklısın hocam
Gorsel oneemli anya konya ise sart
Ne şart
Goruntu sarr
Çok yakında olduğum için fark etmem sanırım
meme olsunda dyon yani :D
Öyle de demiyorum
e ne dyon
öyle olması estetik olarak daha iyi
yaa
evet ama görünüşüde önemli
nasıl mesela
yuvarlar ve dik olmalı mesela sarkık olmamalı senin tam olarak nasıl
tarif ettigingibi sanıorsam
öyleyse çok iyi on numaradır rengide iyiyse ten rengiyle uyumluysa
Evet öyle
evet
Yok sorun degil
Ayrık yani kaç beden peki
Büyük
Offf çok fena oldum
Sebep
Büyük olumca dayanamıyorum ben çok hoşuma gidiyor
byük olanla evlenirsin o zman
Keşke olsa böyle 90d falan
masallah
Seninle denk gelemiyoruzki
niye gelelim ki
bakarım 😂
avcunu :d
Yok yok emzirirsin
Küçük değilse sıkıntı olmaz
degıl yaaa
Avuca geliyor mu yani
buyuk be
Ohoo büyükse süper. İleri doğru baksa daha estetik görünür tabi ama. Büyük olması durumunda dışarı da baksa sorun olmaz ellerken güzel çünkü
hmmmmmmm
Öyle. Daha önce göğüslerin ile ilgili yorum yapan sevgilin arkadaşın falan oldu mu?
Muhakkak
Ne gibi
olumlu hep:D
İyiymiş :D
Büyük ve dolgunlar mı
Gibi
Görmek isterdim onları
Haha
Gerçekten :)
Hayaller o da
Hayatlar öyle değil 😀
Beni mutlu ediver yaa nolur
Hala görmeyi istiyorum :)
hala hayaldesin :D
Gerçek olmasını sağlayabilirsin :)
yokk
Benim olmalarını çok isterdim
Görmedim ve görmeyi çok istiyorum :)
yalancı hiç mi görmez insan meemmemee
Seninkiler bambaşkadır
biliyom onu da
işin olmaz :D
Oldurmanı istiyorum
maalesef
Ben de sana bir şey gösterebilirim hem
ney
Özelden konuşalım işte
yok korktum
Ya hayır, gerçekten korkacak bir şey yok :/
kaldr bkim ki prıfilii
Açtım
kapa vazgeçtm :D
Yazsan da konuşsak
vazgectım
Etmem düzeltirdim
nasıl düzelcek ki
Çekiştirerek emdiğinde düzelir zamanla
ben mi emcem :D haha
Yok sen değil ben 😁
haha
Sen yapamazsın onu bana bırak 😂
San kalmaz canım 😀
niye :D
Sahibi var diyelim
vaaayyy tüh olmadı :D
Haha ya
Üzdü😔
Kısmet 😀😀
Ne zaman kısmet 😂
sana olmaz kısmet :D
Yaşıyonmu sen?
tabısııı
Demek yalnız kaldın ve dedin şuna biraz daha takılayım😂
yooo
belli :D
Buna takılmaz knk erkekler sorun yapmayın bunları
Görmek lazım
haklısın hocm
Sarkmadan dolayı mı
yoo
Kaç bedenler
byuyk
Ne kadar büyük
var bıraz
Evli misin ya da hiç emzirdin mi
Ne kadar biraz yani
eski evli :D
Dul musun
e yanıı
Çok mu emdi ex enişte 😄
Büyükse güzeldir 85 var mı
he cok
Güzelse kimse karşı koyamaz arasında boğulmak bile ister
evet tt
Seninkiler o kadar güzel mi 🙃
bence
Masaj yapıyor musun onlara
yookk
Yapayım mı 🙃🙄
yokkkk
Uuuffff tamam beee 😒
Göster de görelim 😒
Pala mı la bu 😅😅
neyyy
Pala vardır kap de. Onun gözleri de öyleydi. Aç bak istersen 😁
anlamadım ki :D
Çoğu öyledir zaten.
sanmam
Simetrik olanını görmedim daha hiç.
hmmm
Oldu evet.
iyi mi duruyor kötü mü ki sence
Bence güzel görünüyorlar.
yaa
Olsa da yesek :)
abi yaşın dogruysa evli değl misin
Boşandık heralde. Evli olsam burada ne işim var?
Normal
Önemsiz.
Bence bu daha estetik benim için
hahaha
Haha 😂 neden güldük
blmem
Hahaha bu daha komik bence
3 nokta nedir?
hiççç :d
görsel gelir miiiğ nasıl görünüyor merak ettim şu an :D
Fotoğraf gelmedi?
Sevmem