Cinsel Yaşam Eşimi seviyorum ama cinsel anlamda hiç heyecanlanmıyorum, normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 125 Eşimi seviyorum ama cinsel anlamda hiç heyecanlanmıyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl eşinin yardım etmesi bana ters geldi erkek dedigij kendi yerini bilmeli bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Peki eşine karşımı böylesin sadece yoksa sekste başkasını düşünüyormusun hiç 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bu durum elendiğin günden beri aynı mı 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çekim yok normal değil 1 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Psikolojik olabilir 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal değil 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Farklı şeyler gerek 1 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Normalde yüksekmi libidon 1 1 Yorumla Carpediem0707 1 yıl Çok zor bence Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyorsun bence 1 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Oyunu farklı oyna 1 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. normal. bütün kadınlar böyledir 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Anormal bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl B planına yönelme de 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Baska erkege yonelmeden bahsediyorsan oyle bisey olmaz zaten. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam olarak öyle de değil aslında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benzer bi durumun içinde olan birisi olarak zorluğunu az çok anlıyorum Yorumla Soran 1 yıl Erkekler icinde mi zorunluluk bu. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorunluluk dan ziyade biraz hayat koşulu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayalindeki kim 1 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni heyecanlandıran kim Soran 1 yıl Kimse yok Cevap sahibi 1 yıl Peki arzuladıgn Soran 1 yıl Kimse yok dedimya Cevap sahibi 1 yıl Tm of
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin libido dipte 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Farklı birini hayal ediyor musun peki 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
DocDrKece Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Yanlış secim 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Esimin yerinde kim olsa yine ayni sorunu yasardim diye dusunuyorum Yorumla DocDrKece 1 yıl Sana kadınlığını hissettirecek erkek lazim Yorumla Soran 1 yıl Evliyim git anana bacina hissettir kadinligi Yorumla DocDrKece 1 yıl Ben değil ya ne diyon Yorumla Soran 1 yıl Ah gizli olmasam ne demek oluyor Yorumla DocDrKece 1 yıl Dertlesirdik arkadasca yabani kadın Yorumla Soran 1 yıl Yabani sensin Yorumla DocDrKece 1 yıl Özür dilerim arkadaş olabilir miyiz Yorumla Soran 1 yıl Olamayiz evliyim Yorumla DocDrKece 1 yıl Ya olsun nolcak burdan evliligine lütfen Yorumla Soran 1 yıl S.*ktir lann Yorumla DocDrKece 1 yıl Ya kabalasma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
eşinin yardım etmesi bana ters geldi erkek dedigij kendi yerini bilmeli bence
Peki eşine karşımı böylesin sadece yoksa sekste başkasını düşünüyormusun hiç
Bu durum elendiğin günden beri aynı mı
yatakta bosaltıyor mu
Aynı durumdayım ve zor bir durum
Bunu nasıl telafi ediyorsun peki
Sert * için bunlar hep
Grup yapın.
sebebi nedir sence
Çekim yok normal değil
Psikolojik olabilir
Merhaba ne zamandır bu süreç böyle devam ediyor?
Neden sorun nerde
Normal değil
Farklı şeyler gerek
Sen değiştir bence
Değil
Normalde yüksekmi libidon
Çok zor bence
Sevmiyorsun bence
Oyunu farklı oyna
normal. bütün kadınlar böyledir
Normal değil. Onun dışında nasılsın
Troll soru..
Ondan olabilir evet
Anormal bir durum
B planına yönelme de
Baska erkege yonelmeden bahsediyorsan oyle bisey olmaz zaten.
Tam olarak öyle de değil aslında
Benzer bi durumun içinde olan birisi olarak zorluğunu az çok anlıyorum
Erkekler icinde mi zorunluluk bu.
Zorunluluk dan ziyade biraz hayat koşulu
Garip bir durum
Hayalindeki kim
Seni heyecanlandıran kim
Kimse yok
Peki arzuladıgn
Kimse yok dedimya
Tm of
Senin libido dipte