Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSertleşmemesini anlamaman mümkün değil girmeden bile anlatsın bir penis ya kalkar ya da kalkmaz bunu gözünle bile anlarsın sana gelince zaten evlisin gizli bir şey yaşamıyorsun kafan rahattır zaten yani demek istediğim bekar bayan gibi evden gizli yaşanan sexsin verdiği endişe durumu yok ya hamile falan kalırsam sorunu yok bir bayan arkadaşım anlatıyor onun anlattığını sana yazayım (sevgilim değil okul arkadaşım dostum) içiyoruz bir cafede bir gün anlatıyor ilk sevgilime bekaret verdim diyor belki yüz kez yattık ben safmışım aldığım ufak tefek şeyleri orgazm sanıyormuşum diyor evden gizli cinselik yaşıyorum bizimkiler bilse derimi yüzer diyor korku hakim ya hamile kalırsam korkusu müthiş ahmetten ayrıldım sonra …. Girdi hayatıma bu arada korunmayı ben çözdüm (hap) eee diyorum ben buda beceriksiz çıktı erken boşalıyor falan bekaretimide dert edindi neyse bu da bitti diyor üçüncü sevgili girdi hayatıma onlada tam bir şeyler hissedicem gibi oluyor tam ucuna geliyor yine yok neyse 4 cü giriyor hayatına onun ile vücudumu tanıdım orgazm öğretisini öğrendim diyor eeee diyorum neydi bu adamın farkı acayip kızarıyor falan sonra kafalar biraz iyi olunca dökülüyor dostum sevişmeye önem veriyor ön sevişme ve tempo iyi diyor muhabbet uzunda ben kısalttım kardeş ve özetliyor adam iyi sevişecek ve kadının kafası boş olacak diyor hiç bir şeyi takmadan sevişeceksin diyor gülüyoruz akabinde baya kardeşim sizin olay uyum sorunu bence sende kendini odaklııyamoyorsu sevişmeye eşinde nekadar iyi bu işi yapıyor bilemem sende zaten ilk olduğu için kıyaslama şansın yok aldat 2 3 4 yap demiyorum asla eşindir ama sana örnek olsun diye yazdım gerçek bu olayı bazen kadınlar ilkleri ile orgazm ve zevkle geç tanışır bu erkek ile alakalıdır genellikle ve senin kafan ile ilgilidir adam iyi yapacak ve sende kendini sevişmeye vereceksin ve en önemlisi ten uyumu olacak yoksa çok yazarsın zevk alamıyorum hiç bir şey hissetmiyorum diye yanlız sen değil bir sürü bayan aynısını yazıyor kendi kendine orgaz olabiliyormusun ( mast) la? Falan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki normal değil. İnsan kimle ne yaşadığını bilmez, anlamaz mı hiç? Evlilik kararı almadan tüm bu sorunları aşmış olmalıydınız. Doğum yaptınız mı? Normal mi sezeryan mı? Vajinal ıslaklığınız çok olabilir, ereksiyon olmayabilir, penisi normalin altında ebatlara sahip olabilir.Çeşitli pozisyonlar deneyerek bunu aşmanız mümkün. Sertleşme ve sertleşmeme nedenlerini konuşup, araştırabilir, bir üroloğa, seksolığa, jinekoloğa görünebilirsiniz. Daha hızlı çözüm yok mu derseniz exstra dolgunluk veren pirezervatif satın alabilirsiniz ki epey fark ettiriyor...
00 Yorumla
+1 yılAvucunuzu dolduracak kadar büyükse size yeterli hazzı yaşatmaya yeterlidir. Ereksiyon konusuna gelince ereksiyon olmayan bir erkek size cinsell ilişki yaşadığınız düşüncesini dahi hissettirmez. Sertliğini hissediyorsan ereksiyon olmuştur. Bence haz için farklı pozisyonlaar deneyin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 5 yıldır evliyim demişin hissetmeme en basindan beri mi vardı yoksa bu durum yeni mi başladı bunu çok anlayamadım. Buna cevap verirsen daha doğru yorum yapabilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılSelam
Sorun eşinde de olabilir şöyle bir soru sormak istiyorum sana ön sevişme yapıyor musunuz çünkü olmuyorsa senin pek bir şey hissetmen mümkün değilBelkide sen olayı kafanda bitirmişte olabilirsin yani sana bunu nasıl açıklayabilirim hissetmek orgazm aslında tamamen kafada olan bir şeydir yani sinirsel bir olay ilk önce senin bunu kapata başlatman gerek acaba sen kendini kısıtlamış olabilir misin işte ben orgazm olamıyorum hiçbir şey hissetmiyorum diye.
#perso12 Yorumla- +1 yıl
Herşeye yapan perso, merak ediyorum seni..
- +1 yıl
Yanlış yazdım, herşeye yorum yapan diyecektim..
En yarım saat surmuyorsa seks sirasind gözlerin kaymiyorrsa istemsizce inlemiyorsan için geçmiyorsa titremiyorsan kendine cekmiyorsan sen seks yapmıyorsun gir çık yapıyor bitiyordur buda seks degil
10 Yorumla
+1 yılBence önce bal kutunu yalat iyice zevke gel sonra girsin ama küçük ise çok fazla bisey hissetmiyor olabilirsin... benim gibi büyük olsa bu sefer de büyük içime almakta zorlanıyorum dersin...
00 YorumlaBunu bizden önce eşinle konuş, boş yerlere sadece şeytan oturur, tıbbi destek de alabilirsiniz ama önce iletisim
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülür
Bir uzmana danışın isterseniz.
Buradan kimsenin yardımcı olacağını düşünmüyorum.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHissetmiyorsan içeride yeterli dolgunluğu ve baskıyı hissettiremiyor eşinin penisi ufak ve ince anlaşılan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence bir uzmana danışın eğer sertleşme sorunu eşiniz yaşıyorsa gizliden bir istek artrici bir hap verin tabi sorunu boyunda görmüyorsanız tabi
00 Yorumlaİlla içinde hissetmene gerek yok gördüğünde anlamıyormusun sende acayipsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyorumki
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBir de seks yapmayı bir iki duble atıp denesene? Bence duygusal ve sinirsel bir şey. Kendini çok kasıyor da olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun sende olacağını sanmam sanırım eşin seni nasıl doyuma ulaştıracağını bilmiyo ama bence bu konuyu eşinle konuşarak çözebilirsin yani neler çok tahrik olduğunu hangi pozisyonda daha çok onu hissetiğini ona söyleyebilirsin
00 YorumlaSrun sendedır vajına dudakların genıstır. Sana en az 19 cm kalın laızm. Mıllet klemle orgazm oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemeken biraz küçük ve az sertleşiyor yalı kaç yaş ilerledikçe yumuşae
00 Yorumla Avucuna al ve avucuna kıyasla bize büyüklüğünü anlat. Oradan başlayalım.
00 Yorumla
+1 yıloral çekmiyormusun? Sertliğini, kalınlığını ve boyunu görebilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkcuk mu buyuk mu sen bılıyorsun ama ıcınde hıssetmememn kucuk oldugunu dusuyorum bn
00 Yorumla
+1 yılYa eşininki küçük veya sertleşme sorunu var ya da vajinan çok geniş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. dokununca sertligi hissetmiyormusun içinde hissetmemen imkansız
00 Yorumlahaksız sayılmazsın
önemli bir sorun
sana gurban olsun01 YorumlaUzmana danışın küçük olmasından kaynaklanmaz bence sonuçta kadınlar bakireyken bile içine bisey sokmadan orgazm olabiliyor 🙂
41 YorumlaÇok mu küçük ya da önsevişme yeterli değil bir eksiklik vardır mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle gibidir, normalde kazık gibi olması lazım. Sende vajinanın içinde sürtünüp durarak zevk almalsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen genişliyor olabilirsin. Kucağında ve içindeyken sana parmaklarıyla mast yapsın
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine dar
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma da dar olan yere giren şeyi hissedersin :)
Soran+1 yılGirmio olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılHiç sertleşmiyor mu? Bunu da senin bilmen lazım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun onda iyi bir peniss her yerde her zaman belli olur o kalkmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden mi etkilenmiyor acaba Seksi Bi kadınım ama
Cevap sahibi+1 yılSenle alakalı olduğunu düşünmüyorum onunkinde sorun bu daha ilerde daha ciddi sorunlar çıkarır
İşlevi kadar boyu da önemlidir. sen ilk zmanlar hissediyormuydun peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParmak girse zevk veriyor. ondandanmi ince yoksa 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadarlık evlisiniz ve yaşlarınız kaç. Bizde de eşim kalın diyip duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten sizin gibilerin sorunu bu. Her yazana inanıp at sıkı gibi şey bekliyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer büyük sert olsaydı mutlaka kadınlığını hissederdin sorun eşinde Bence
00 Yorumla Kimin ne dedigine bakma hepsi abartı
Bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz ilgili doktora başvurun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İçinde hissetmiyorsan bir sorun var da peki içine nasıl giriyor
00 YorumlaBenim kullandığım bir karşım var 4 defa boşalsın gene kazık gibi
00 Yorumla
+1 yılSen tatmin olmuyorsun, sıkıntı bu aslında.. Sertleşme sorunu var ve boyu çok kısa herhalde..
00 Yorumlakaç kere birlikte oldunuz ne kadar sürdü acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz 5 yıldır ön sevişme toplam 15 dk
Beraber yapalım kıyaslardın
00 YorumlaZevk almiyorsan erken bisalmiyorsa sende sorun var
00 Yorumlasevişmiyor mu seninle elini dilini kullanmıyor mu?
00 YorumlaNe kadar zamandır böyle
00 YorumlaYani illa ki görmüşsündür ne kadardı boyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşin bencillik yapıyor sanırım. yoksa hissederdin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesinin penisi kucuk mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçüğün birazcık büyüğü ama boyut öne değil işlev önemli diyorlar
Cevap sahibi+1 yılboyut degilde kalinlik onemli ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hissetmiyorsan anormaldir.
00 Yorumla
+1 yılİşin zor hissetmen lazım olmadı strapon alın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam sertleşme olmuyordur
00 Yorumlaİyice oral yap
02 Yorumla
Soran+1 yılOral sevmiyorum
+1 yıleşinde problem
00 Yorumla
+1 yılEşinde sorun var
00 Yorumla
+1 yılUzmana gidin