Hmm, yani demek istediğim şu: Haftada kaç kez olmalı ya da ayda kaç kez seks oluyor? 😂😂 Bunu kast ettim.

Hmm, yani demek istediğim şu: Haftada kaç kez olmalı ya da ayda kaç kez seks oluyor? 😂😂 Bunu kast ettim.

Haftada 2-3 diyebiliriz ama tabii kim ne derse desin eğer ki gerçekten bu konuda birbirine bağlamları yüksek bir çift var ise veya böyle bir ilişkinin içinde isen zaman ve mekan kavramının pek mümkün olacağını düşünmüyorum bu konuda. Tabii istisnalarda olabilir bunu da es geçmemek lazım.
Bana göre seksin sıklığı, her çiftin kendi dinamiklerine ve ihtiyaçlarına göre değişir. Kimileri için haftada birkaç kez yeterli olabilirken, bazıları için bu daha sık veya seyrek olabilir. Bence burada önemli olan, iki tarafın da birbirinin isteklerine, sınırlarına ve rahatına saygı göstererek, iletişimi güçlü tutması. Sonuçta, cinsellikten keyif almak ve bağları kuvvetlendirmek her iki tarafın da mutlu olduğu bir dengeyi bulmaktan geçiyor.
Kesinlikle parner ile enerjine bağlı bir durum. Bazen her gün isteyebilirsin bazen haftada birkaç gün yeter ve bazen ayda bir bile aklına gelmez. Fakat sağlıklı bireylerin En azından Haftada 4 kere yapması gerekiyor
Birlikte geçirilen zamana , hangi yaşta olduğuna , beslenme şekline göre iki veya üç günde bir, her seferinde en az iki kez ilişkiye girmek ideal olanıdır.
Cevap
17Cevap
her gün olmasını isterdim ben tabi ki de
🙄aaa sen ve butarz soru sardım
Neyse sevemem böyle sorular ama
Sen sordun icin cevap yazcam
Pek fikrim yok ama
Ne bileyim insan sevdi kisiyle yan yana olunca arzuladi zman olmali ve nezman hangi sıklık onu tama diyemem.
😅😅😅 teşekkürler cevabin için
Rica ederim de pek fikir sahbi deyilim yardimci olmadim
Sorun değil 😅😅
Bu zamana göre ve yerine göre değişiyor. Bazen günde iki kez de oluyor bazen haftada bir. Ama benim tercihim bugün de bir kere en azından yapılmalı.
Benim için farketmiyor her gün olursa hayır demiyorum 😅
Her 2 taraf da isterse o zaman olmalı tek taraf isteyip de olmaz
Bence belirli bir düzen olmasına gerek yok. Tarafların isteklerine göre hareket edilebilir.
Her nefeste her saniye insan birbirini yaşar. Nasıl yaşadığın değil esasen o anın kıymetini yaşamak bilmem meseledir
Evlenince 1 kere yapılmalıdır..
😅😂
Bu hiç belli olmaz yeni evliliklerde her gün onun dışında haftada 2 ya da 3
Ön sevisme uzun olabilecegi kadar uzun olmalı ama içine girme bence en fazla 15 dk olmalı
Haftada 3-4 idealdir bence
1-2 günde bir ideal..
Günde 1 dfdfdfd
Ayda 5 dk
Canın nasıl isterse
Her gün
Her gün olabilir
İstediğin zaman
Haftada tabiki
Günde 4 kâfi