Bu kişiden kişiye değişen bir durum olsada (abartmadan sallamadan) genel olarak ne kadar zamanda bir olmalı bunun normali nedir? Her gün bir kaç kez olabilir mi veya bir kaç günde bir iki bunun ölçüsü nedir veya var mı?

30 Nisan 2025
Bu kişiden kişiye değişen bir durum olsada (abartmadan sallamadan) genel olarak ne kadar zamanda bir olmalı bunun normali nedir? Her gün bir kaç kez olabilir mi veya bir kaç günde bir iki bunun ölçüsü nedir veya var mı?

30 Nisan 2025
Yaşa göre değişir ama 30 dan sonra erkekler için haftada 3 kadınlar için 2 oluyo 40 dan sonra erkekler için yine 3 😂 kadinlar ise 1 maalesef, doğrusuda kişilerin anlaşarak konuşarak yaptıkları evlilikte ya da beraberlikte uyuma göre canları istediği zaman olmalı bence, kimi çift 4 kez yapıyo kimi çift 1 kez ortalama..
Öyle bir ölçü yok. Dediğin gibi tamamen kişilere göre değişen bir durum. Hatta o kişileein hormonlarına desek daha doğru.
İki farklı uç nokta var.
Bir tanesi nemfomani, gün içinde sürekli isterler yani beyin sürekli cinsellik düşünür ve kendini durduramazlar.
Diğeri de aseksüel. Onlar da bunun tam tersi olarak cinselliğe uaktır ilgi duymazlar hatta tiksinmeye kadar gider.
Diğer insanlar da bu iki uç arasında farklı seviyelerde bulunur.
Günde birkaç kez yapan da var, birkaç gün arayla yapan da var değişir.
Bunun normali şudur diyemeyiz. Sadece en çok görülen yani ortalama olarak bie sonuç çıkartabiliriz o da haftada birkaç kez olarak ölçüyorlar.
Aslında bunu sıktığı genelde haftada bir veya iki diyorlar ama ben bunu şu şekilde düşünüyorum Ben evli değilim sevgilim yok yani cinsel bir hayatım yok Ama şunun cevabını net bir şekilde verebilirim ki bu kişinin fiziksel özelliğini istek tarzına yaşadığı coğrafya aynı zamanda mevsimlere göre bile değişiyor yani Mesela aşırı bir libido yükselmesi genelde yaz aylarında fazla oluyor veya kişilerin yediği yiyecekler enerji veren yiyecekler veya yaş durumu etkiliyor Mesela örnek veriyorum 30 yaşındaki birinin sıklıkla cinsel isteği olması ile birininki çok fark eder
İki tarafta kendini hazır hissettiği zaman
Hazır etmek erkeyin görevi bence
Cevap
37Cevap
Evlilikte iki günde bir. Hadi fırsat olmadı üç günde bir olmalı. Haftada iki eşler birbiryle temas etmeli. Peşpeşe iki posta mı ya da gecenin sabahında bir daha mı o kısmı tercihlere kalmış ama insan sürekli aynı yatakta kokusunu hissettiği kadını her gece arzuluyor. Min haftada iki özlem gidermeyi bu işin asgarisi olarak kabul ediyorum
Yaşam kalitesine bağlıdır. Fakirsen her boş kalıp canın sıkıldığında yapmak istersin. Orta halliysen ortam bulup aşk sağladığında. Zenginsen yaşamın her anından zevk alabildiğin için seks ancak final olur.
Farklı bakış açısı
Biz aşağı yukarı 10 yıldır evliyiz ortalamaya vurursam iki güne bir minimum 2 defa oluyor. Haftasonları sayı biraz daha artabiliyor. Gel gelelim ki hepimiz insanız. Yorgunluk, stres, sinir, iş, sosyal hayat ve aile ister istemez etkiliyor. Her zaman aynı şekilde olmuyor tabii.
Parnerim ve benim istediğimiz sıklıkla seks yaparım. Haftada 3-4 kez filan olmalı çok yoğun zamanlarda haftada en az 2 kez seks yapılmalı
Partner mühim tabi..
Evet partnerim sevgilim istekliyse 3-4 kez yaparım. Bir sevgilim vardı hergün istiyordu çok güzeldi düzenli hergün yapardık.
Maşallah size
Teşekkür ederim sağolun 🙏
İki tarafta istekli olduğun da. Bu bir günde 3 de olur 1 hafta da 3 de. Ama illa bir ortalama soruyorsan 20 40 arası haftada 3 gibi 40 50 arası 2 50 ve üzeri artik ne denk gelirse...
Ortalama fena değil😂
Abartmanin anlami yok 😅
Her gun 3 5 diyenler 2. Yi zor yapar 😅
Yanii öyledir her halde😂
Emin ol öyle. Onların çeneleri bir yerlerinden daha fazla çalışıyor 😉😅
Hadi iyisin bir gün 4 yaparsin ikinci gün dört 3 gün 2 cide selaa ni okurlar 😅
😂😂😂👏
😅😅
Sağlıklı her birey hayat bakış açısı çerçevesinde (evli ya da günlük takılan) haftada 2 kez yapmalı. O birleşme final değil mesela. Daha çok bütünleşme ve adadaki bağı güçlendirip her iki cinsin kendini daha iyi hissetmesi kadınlığı ve erkekliğin yönelik. Haliyle seks olmadan, mastürbasyon bağımlılığı ile ruhsal sıkıntılar daha büyük olur bireylerde
Bunu belirleyen kişilerin aura ve çekicilikleridir benim için.
Her hangi bir programa bağlı kalmaksızın spontane gelişen birlikteliklerden yanayım.
Duygusal ve bedensel isteğin birbiriyle eş olduğu hissedildiğinde. Yani sadece sperm torbasının büyümüş olması yeterli değil anlanmalı bu 😁
Bana her gün uyar sonuçta spor yapıyorum gücüm kuvvetim yerinde 💪🔥
bana kalsa her gün olabilir olduğu günlerde oldu çok
sakinolreis
@cokdoldumbb bazen olamıyoruz
upss
1 gün ara vererek yapmak mantıklı geliyor bana
Sayılara takılmamak gerekli bence. Dürtü geldikçe yapılmalı. Kadınlara zevk vererek bir daha istemelerini sağlayacak şekilde davranılmalı.
Her gün de olabilir ayda bir de kişilerin arasındaki sohbete anlaşmaya kavgalara bağlı.
Ay da bir olursa sıkıntı büyüktür
ne kadar dayanabiliyosan o kadar sık olmalı 😂😂
Günde 1 kez. ya da 2 günde 1 kez benim için ideal. Öyle 15 günde ayda 1 e gelemem
bana kalsa her gün ama en kötü gün aşırı olmalı
Bence ayda bir iki yeterli
hala buralardaymışsın
Heee buralardayım sen kimsin
konuşmuştuk bir dönem de bayağıdır girmedim. . anonim.
Heee hatırlardim niye gizli cevap veriyorsun ki?😂😂
ne bileyim ben alışkanlık :)
ekledim yine
Şaka gibi 😄
değişik :D
Sendin o sen kardeşim 😂
evet yakaladın beni :D
hafızanda güçlüymüş :D
O fonem siteye yeni dönmüştüm ve bana mm oral vermiştin kardeşim.
Dönem*
Moral vermistin**
Klavye sapıttı yine😂
:D veririm ben
Allah'ım yaa akıl da versin amin
versin o da lazım
Bana kalsa günde 4 5 kez
Her gün 4 5 kez Selimiye çeşmesi mübarek 😂😂
Sanırım öyle sağlık sorunu degıldır umarım 😂
Bı doktora görün bu sorun olabilir 😂😂😂
Mesela ust uste 6 kez yaptgım oldu menı akısı azalıyor sadece zvk suyuna falan dönüyor ama inme yok insede ufak bı temasta yıne eskı halıne dönüyor
Fenomenler mesaj kutularını kapatabiliyormu ben herkesınkı acık sanıyordum 🤔
😂😂 bizim neyimiz eksik mesaj kutumuz neden kapalı olmasin?
Bilmem hiç kapalıya denk gelmedim 😀 bence açık olmalı fenomensın sonucta 😂
Aynı zaman Uber modum ve hesap döndürüp kapatabilirim 😅🥳😂
Demek benim soruları silen sendin 😂😂 cidden ben bu yazılı kuralları anlamadım bazen cok mantıklı sorularıda kaldırıyorsunuz sebebı ne ıgoraz edıyorun ıade edılıyor ya da edilmiyor. Bana kaldırılmayan sorulara bakıyorum acayıp sorular var
Igoraz ne ya itiraz 🤦🏻♂️
Kural dışı soru ve görüşleri kaldırdığımız doğru ama özellikle bir üyeyi takip edip soru ve görüşlerine bakmam
İşte kurallar çok belirsiz onu demeye çalışıyorum. Bazı edıtorler kafasında bı kural koymus ona göre kaldırıyor soru ve yorumları
Mümkünse en az 2 günde 1 ve en az 2 kere olmali
Belli bir süresi olmaz.
canin istedigi sıklıkla
İki tarafta hazır olunca hergün yapabilir
Haftada 3-4 kere olur
haftada 3 ya da 4 kez diyelim hadi :D
Bıktırmayacak arayı soğumayacak düseyde
İhtiyaca göre değişir
Kişilerin performansına göre değişir haftada 2 veya 3 ideal olandır
Yılda bir yapsam kar sayıyorum
Haftada 3 normal
Her gün 3 öğün