Evliliğin sıkıtığı kör noktadan cıkması gerekir İmkan dahilinde sahilde bir otel sehir mekrezinde farklı konsetp olan otel motel olabilir. daha ileri gidelim derlen ormanda arabada , hatta daha ilerisi gece kumsalda değişik seyler olabilir
Mekan değişikliği, geziler, birlikte hobiler, aktiviteler, yapılacak çok şey bulunur ama zaten iki kişinin kafası birbirine uyuyorsa ilişki monotonlaşmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Şu benceme bir göz atın. Birçok şey yapabileceğinizi görebilirsin.
Monotonlaşan Cinsel Hayat Nasıl Renklendirilir?
yeni hobiler olabilir.
Evliliğin sıkıtığı kör noktadan cıkması gerekir İmkan dahilinde sahilde bir otel sehir mekrezinde farklı konsetp olan otel motel olabilir. daha ileri gidelim derlen ormanda arabada , hatta daha ilerisi gece kumsalda değişik seyler olabilir
Farklı yerlere gidin mesela karavanda sevişin farklı iç çamaşırlar şehvetli sevişin
Mekan değişikliği, geziler, birlikte hobiler, aktiviteler, yapılacak çok şey bulunur ama zaten iki kişinin kafası birbirine uyuyorsa ilişki monotonlaşmaz.
Cinsellikle ilgili denemediğiniz şeyleri deneyin. Neyi yapmıyorsanız onlarj yapın cinsel hayatınızı bilmeden yorum yapmak zoe
Aynen katılıyorum
Bazen dini ve ahlaki kuralları aşıp iki tarafında çok mutlu heyecanlı olacağı bir şeyler yapılmalı
Tutkun olmasi lazim yoksa olmuyor burclar ne?
İletişiminizi kuvvetlendirin ve birbirinize istekleriniz doğrultusunda açık olun.
fanteziler yapilabilir oyuncaklar kullanilir.. video cekip izlenebilir.. izlerken yapilabilir
Fantezi kurun aranızda hatta buna uygun oyuncaklar satın alabilirsiniz ilişkinizi canlı tutar
Yapılması gereken ne varsa seve seve yapacak bir delikanliyim...
Sizi heyecanlandıran aklinın ucundan geçen ne varsa denemeye çalışın
basit oyuncaklar ve kıyafetler kullanabilirsiniz
Şimdilik oyuncakalr ve fanteziler ile idre ediyoruz ama yavaş yavaş olay uç fantezilere kayıyor sanırım.
Bence ikisi de sıkıcı 🥱 olmamalı:))
Nasıl yanı sıkıcı olmamalı?
@Tom_and_jerry yani sıkıcı 😴 çift olmamalı..:))
Öyle ölü gibi ruhlar var ki evliler mi yoksa cenaze evi mi belli olmayan evlilikler var şahit olduğum
Anladım kesinlikle katılıyorum
@Tom_and_jerry maşallah sana:)
@Tom_and_jerry evliyim abi kalben
Buna saygım var, sadece sohbet için demiştim
İç giyim ve gecelik modelleri etkili oluyor
Bir şekilde heyecan katmanız gerek
Farklı fantezilere mekanlara açık olmak gerekir
Boşanıp bidaha evlenilebilir
Birazda kadının dominant olması
Farklı ortak fanteziler
Flörtleşme olabilir
Cinsellikte ne kadar ileride olduğunuza bağlı