Cinsel Yaşam Evliliği monotonluktan çıkarmak heyecan katmak için neler deniyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu amaçla denediğiniz şeyler var mı? İşe yaradı mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 22 Evliliği monotonluktan çıkarmak heyecan katmak için neler deniyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlişkimiz monoton değil 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu size. Nasıl başardınız yöntemi nedir
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Farklı fanteziler olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neler? Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Bu değişir. Ne istersen seks oyuncağı ile başlar gruba kadar gider. Sen hangisini istersen Yorumla
masörbirbey Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl en değişik fantezi cuckold 1 4 Yorumla Loder6235 +1 yıl Sen yaparmisin eşinle başka erkek alirmisin araniza Yorumla masörbirbey +1 yıl @Loder6235 ben bekarım asla yapmam ama yapan cok kişi var Yorumla Loder6235 +1 yıl Tamam ben yanlış anladım yapanlar da g. a. vat oluyor adam değiller Yorumla masörbirbey +1 yıl @Loder6235 eslerine yetmeyenler yapıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seninki monoton mu 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm üzücüü Yorumla Soran +1 yıl Var mı önerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fantazilerinizi konuşup uygulayın canım Yorumla Soran +1 yıl İşte aklına gelen fantezi var mı Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Monotonluk ve evlilik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlişkimiz monoton değil
Ne mutlu size. Nasıl başardınız yöntemi nedir
Farklı fanteziler olabilir
Neler?
Bu değişir. Ne istersen seks oyuncağı ile başlar gruba kadar gider. Sen hangisini istersen
en değişik fantezi cuckold
Sen yaparmisin eşinle başka erkek alirmisin araniza
@Loder6235 ben bekarım asla yapmam ama yapan cok kişi var
Tamam ben yanlış anladım yapanlar da g. a. vat oluyor adam değiller
@Loder6235 eslerine yetmeyenler yapıyor
Seninki monoton mu
Maalesef evet
Hımm üzücüü
Var mı önerin
Fantazilerinizi konuşup uygulayın canım
İşte aklına gelen fantezi var mı
Paylaşım yapanlar mutlu galiba