ergenliğimde kendimden 4 yaş büyük sevgilimle cinsel ilişki yaşadım bi şekilde ikna etti ve sevdiğim için kabul ettim o zaman da bekarete önem vermiyordum ve bakire değilim ama ilerde mutlu bi ilişkim olsun istiyorum kendimi eve kapatıcam artık nefret ediyorum yaptığım haat yüzünden ve sanki herkes benimle cinsellik için çıkıcakmış gibi hissediyorum nolur bir şey söyleyin aşırı kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aslında benim görüşüme göre cinsellik yaşayan birisiyle evlenirim, daha mantıklı çünkü ben evlendikten çok sonra her eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle de cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olan olmuş onunnuzerinde durmamak gerekir tabikide senin gibi biriyle tanışmak isteyecek evlenecek çok kişi çıkar önemli olan gönlünce birini bulup mutlu olmak kimseye söyleme en iyisi o durumu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYani yaşanılan güzel bişi değil ama benimde yakın şeylerim oldu tam kızlığım gitti mi bilmiyorum ama bende yakın şeyler yaşadım ama şöyle soyliyim en azından pişman olmus olman güzel bişi tövbe et çokça ve dini arastir Allah affedecek olan ve Allah senin yaşadığın her şeyi biliyor illaki karşına bunu sorun etmicek ya da ne bilim rahatlıkla anlatabilecegin y ada pişman olduğunu tovbe ettiğinden ötürü seni anlayabilecek knsalara çıkacaktır
Sen yeterli Allah'a sığın o seni yanlız bırakamaz18 Yorumla
Soran1 yılmesajı okudum ağlıyorum şu an o kadar içime oturmuş ki bazı şeyler…
Cevap sahibi1 yılÖzür dilerim yanlış bişi soylediysem sadece yakinseyler yaşadık ve az çok tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu
Soran1 yılya benim sadece yakın değildi, bildiğimiz bekaretimi kaybettim
Cevap sahibi1 yılAnladım canım benim sadece seni üzmek icin değil anladigimi belirtmek için söyledim
Soran1 yılkonuşabilir miyiz
Cevap sahibi1 yılTabi ki
Cevap sahibi1 yılİstek at bana yazayım ben
- 1 yıl
nasıl yani yakın bişey yaşadın
Geçmiş geçmişte kaldı iyisiyle kötüsüyle kendini daha fazla üzme Rabbim herşeyin hayırlısını versin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstesende istemesende artık tüm ilişkilerinde bu fırsatı herkes değerlendirmek için çabalicak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYanlış yaptin ama yanlış ta düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılyorumlara baksana ben mş yanlış düşünüyorum sence
- 1 yıl
Yorumlara bakmama veya başkalarının söylediğine ben bakmıyorum ben kendi söylediğimi sana doğru aktarmaya çalışıyorum evet zamanında bir hata yapmışsın bir ilişkin olmuş ama bunu kendinde hata kusur veya yanlış olarak görüp kendini eve kapatman veya bütün erkekleri bu şekilde görüp hayatı kendine zindan etmene gerek yok bence yapman gereken şey çok basit seviyorsan konuş konu cinselliğe gidiyorsa ayrıl
Soran1 yılkeşke herkes sen gibi düşünse
- 1 yıl
Herkesi topla bi yere getir ama gene de bi sen etmez ☺️☺️ o yüzden kendini sev ve değer ver
1 yılAkıl yerine şimdi oturmuş
01 Yorumla- 1 yıl
Yazık sana
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılDestek al istersen kendini yıpratırsın böyle
07 Yorumla
Soran1 yılneden destek alayım ki şu yorumlara bak
Soran1 yılkötü hissetmemek elde değil
- 1 yıl
Herkesin seninle tenin için olmak istediğini düşünüyorsun. Bu yüzden
Soran1 yılsadece düşünüyorum ve kendimi kötü hissediyorum
- 1 yıl
Biri ile her tanıştığında böyle hissediyorsan normal değil. Bu devirde çoğu öyle yaklaşıyor ama hepsi değil
Soran1 yılsadece kendim olduğum için sevilmek istiyorum ve hayır herkesle tanıştığımda böyle hissetmiyorum. ama yaşadığım şeyden sonra ciddi ilişki yapmaya çekinir hale geldim
- 1 yıl
Haklısınız ama bu devirde kimsenin samimiyetine güven olmuyor. Tanıdığını sanıyorsun diğer yüzünü görüyorsun o yüzden bu sevda işlerinin tadı kaçtı
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bunun için doğmuşsun 😉
07 Yorumla
Soran1 yıloezevenge bak sen
Cevap sahibi1 yılHayır sen küçük yaşta verirken O. olmuyorsun ben sana yaptığını söyleyince güzel kardeşim mi oluyorum
Soran1 yılya alt ğstü kendin söylüyosun küçük yaş diye. nasıl bi zihniyetsiniz siz. bu biliçtr bile değildim ve pişmanım diyorum hala o. diyor. adama bak ya
Cevap sahibi1 yılŞimdi kalkıp olayları manipüle etme yaparken gayet aklın başındaydı
Şimdide öyle senin karşında çocuk yok
Hakaret edeceğine dinleyip akıl almaya çalış
Soran1 yılakıl vermiyosun ki aşağılıyosun
Cevap sahibi1 yılOezevenk diyen sensin ben O. Dedim mi
Cevap sahibi1 yılBi müddet inzivaya çekil kafanı toparla ama çöküşe geçme
Hata yaptıysan hatalarından ders almaya çalış
Herkes insan herkes hata yapar ama bunlara rağmen karaketerinle hatalarını kapatacak olan sensin
Gizli Üye(18-24)1 yılSıcak bakmam gibi ama büyük konuşmam da
01 Yorumla
Soran1 yılağlıcsm artık
Gizli Üye(25-29)1 yılAklının başına gelmesi güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha fazla hata yapma ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfırsatım olursa sevişmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl0rosbu olduğunu düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü bir şey düşünmem