O kadının elinden erkeğini almak, onun yerine tercih edilmek, daha değerli hissetmek mi güdüleyen şey?

O kadının elinden erkeğini almak, onun yerine tercih edilmek, daha değerli hissetmek mi güdüleyen şey?
Bence hayır. erkeğin tecrübesi. Ve sağlam pabuç olması. Sürü psikolojisininde etkisi var. Ama evli erkek evliliğini yürütebilen erkektir. Düzeni vardır , kadının biri onu seçmiştir. sevgili bulmak kolay ama idare etmek zor. İdare eden adam cukkasına güvenir. Güveniyordur evlendiğine göre. KADIN =PARA demektir şimdi kızların cuzdanına baksak boştur sonuna kadar harcar ya da yarın o parayı harcayacaktır. Hep sonuna kadar harcar :Evli adamın parası avrdır kendi karısnı idare ettiğindne fazlası metrese gider. Bekar adamın parası yoktur. Kadın vajinasının dünyayı satın alabileceğini düşünür. Fındık kadar malını kullanacaktır zor durmda kalsa. Öyle olmadıgını zamanla anlar. Burada ilanda zor durmda kaldım çamasırımı satıp para kazancam diyen kızlar var farkındaysan. Vajina sıvısını pazarlamaya çalışıyor. kadının önlenmez iç dunyasının açığa vurmuş şekli. Fakat evli erkek yuruttugune göre iyidir mantıgı hep vardır. Diğer taraftan evli erkekle olmanın avantajı adamın sessiz olması yani kimseye briişey anltamaması gileyebilmesi. Gizlemezsse karısı duyar mantıken. Bİrde son sebep heyecanlı olması evli erkeğin karısı var ve sen onu çalıyorsun kaçamak ilişkinin gıdıklayıcı heyecanı ve o kadınla bazen yzuyuze gelme ama onun anlamaması korkunç heycan yapar. Adrenalin zevki verir kadınlara
Ahahha sert üslup olsa da güzel tespitler var.
Rekabet olabilir elbette ama tek gecelik ilişki misali geleceği olmayan, ciddi düşünülmeyen, sadece takılmalık ilişki olarak gördükleri içinde olabilir. Cefasını (çamaşırı, bulaşığı, yemeği, ütüsü) başkası çekiyor, sefasını (yaşayamadığı bütün deli dolu fanteziler artı biriktirdiği tecrübesini) ben süreyim misali. Ayrıca evli olduğu için benden daha fazlasını da istemez düşüncesi olabilir, zaten yürüyen ciddi ilişkisi var, işi bitince defolup gidecek bir evi var ne de olsa. Kafa rahatlığı içinde ideal. Dramsız, sadece haz almak üzerine kurulmuş bir ilişki.
Çok güzel detaylardan bahsetmişsin. Farklı açıdan da bakmamı sağladın.
Kullanıcı adınla epey tezat bir cevap olmuş yalnız jdjdk
Ters köşe yapmayı severim. (Kullanıcı) adı ne olursa olsun, insanları önce bi dinlemeli.
Kesinlikle öyle.
Ben de ters köşe yapılmasını severim böyle.
Gerçi şu anda çoğunluk olanlar normalse ben de saçmayım jdjsj
Evli erkeklerin de vallahi çekici bir şeyi yok gel desen hop gelemez canın istediğin zaman pat arayamazsın azdığın zaman çat diye buluşamazsın bi de masallar hep aynı eşiyle zorla evlenmiştir eşi kadınlık yapmıyordur çocukları için evlidir ayrı odalarda yatıyorlardır aman canları cehenneme.:D
Ahahaha nasıl her cevabın 12'den vurabiliyor ya jdjsk
Peki evli ilgisi olanlar bunları henüz tecrübe etmemiş kadınlar mı?
Yok daha beter aşağılanan kadınlar tanıyorum adam mesela karısını senede 3 kere tatile götürüyor sevgilisini bir kere bile götürmüyor maddi destek olmuyor öyle bir canı çekince geliyor kadın ona rağmen adamı bırakmıyor mesela çok var böyle tanıdığım :D
Peki bunu bile yapma sebepleri ne sence? Senin yazdıklarının hepsine empati yapabiliyorum ama buraları anlamakta zorlanıyorum jdkdk
Çocukluklarına inmek lazım o psikologların işi :D
O kadar diyorsun jdjdk
Teşekkürler 💫
Ricalar
Haayır. Yasak olan şeyler hep tatlı olur. Birinden hoşlanırsın ve adam/kadın evlidir. Ona ulaşamayacağını bilirsin ve elde edemediğin için iyice çekilirsin ona. İnsan ulaşamadığının delisidir.
Bu doğru.
Ben de zoru severim imkansız olanlar hariç.
Fakat ulaşsa da elde etse de aynı durumu koruyanlar varmış. Peki bunun sebebi ne?
Aitlik.
Güzel ve değerli bir kavram evet.
Teşekkürler efenim.
Sen niye teşekkür ediyorsun? Jdjd
Ahahaha Pp ve Profile bakınca tam tersi yani Harley Quinn gibi bir etki olunca beklemedim jfjdj
Çok naziksiniz efenim ama bu teşekkürü iade-i cevap için rezerve ediyorum o zaman jdjsj
Bak bu yorum çok daha değerli işte.
O hiç değişmeyeceğine göre naziklik ve kibarlık devam edecek demektir jdjdk
Ahaha yalnız arada eli maşalı versiyon da merak edilebilir.
O ne zaman ortaya çıkıyor? Sataşacak bir şey mi bulmam lazım? Jdjdj
Tarzım değil ama belli de olmaz jdjdk
Jdjdjs
Cevap
13Cevap
Hayır karaktersizliktir bu sadece
Aslında pek sebebini anlamayamadığım, hatta empati bile kurmaya lüzum görmediğim konulardan biri.
Karısı olan, çocukları olan bi adamla neden sevişmek isteyeyim ki? Bazen gerçekten aklım almıyor.
Mesela ilgi duyduğum bir adamın evli olduğunu öğrenince otomatik olarak onu artık "abim" "kardeşim" olarak görüyorum. Hepte böyle oldu bu. Bu hissi anlamak nasip olmasın.
Ben de merak ettim bunu güdüleyen ne diye. Güzel cevaplar geldi.
O kadının o erkekle neler yaşadığını tecrübe etmek olsa gerek. Hele ki evli erkek bu konuda gerekli ipuçlarından bahsedip, iştahını arttıracak fantezileri ona sunduysa aynısını bana da yap bende istiyorum dürtüsü her iki tarafı da karşı koyulmaz bir çekim alanına doğru ilerletecektir.
O zaman cinsel konuda iyi olan evli erkeklere daha fazla ilgi var, başarısız olanlara bu ilgi yok diyebilir miyiz?
Fenomenliğini de tebrik edeyim hazır yazışmışken.
Evli ve düzenli bir hayatı olan insanların enerjisi (kadınlarda dişil, erkeklerde eril) ve çekim alanı daha yüksek oluyor.
Kolayca karşı cinsin radarına girebiliyorlar.
Sonrasında sorumluluk alma durumunda da kalmıyorlar evli oldukları için.
Sorumluluktan kaçma evet, peki düzen nasıl etliliyor? Neyi tetikliyor yani?
Evliliğin sorumluluğu genelde kadının üzerinde olur, yuvayı dişi kuş yapar bla bla..
Erkek bekar gibi yaşamına devam eder.
Tüm hizmetleri bedava alır evlilik boyunca..
Sosyal medyada kadınların profiline bak. Çoğunluğu evli, çocuklu, mutlu yazar.
Erkekler yazmazlar, söylemezler..
Acaba neden😂
Hiç evlenmeyip hata mı ettim acaba hdjsj
Sosyal medyaya da nakamam o da yok jdjdk
Yalnız erkek pek paylaşmayı sevmez bunları ondan da olabilir gibi geliyor bana.
Ahahaha
Bak o zaman o işte bir iş var haklısın jdjjd
Peki 32 35-40 yaşında evli erkek ne istiyor neden sürekli beni nasıl istediğini nasıl yapacağını bir kere yapsa beni hep isteyeceğim diye sürekli bana söylüyor. Her şey sevgilimle adam arkadaş karısıyla ben akrabayiz ve yan yana sevişiyoruz diye adam beni istiyor
Yan yana sevişiyoruz derken? Jdjd
Kadınların evli erkeklerle birlikte olma isteğinin, diğer kadınlarla rekabetten kaynaklandığını düşünüyorum. Yani, asıl sebep erkeğin başka bir kadını değil de beni tercih etmesi. Bu da hem ego tatmini sağlıyor hem de bir üstünlük hissi veriyor
Bu soruyu sorma sebebim de buna benzer bir güdüsünü soran pembeliydi. O yüzden bence de bu his var.
Yasaklık, rekabet, tecrübe, güvenilirlik. Bir çok sebebi olabiliyor. Genelde bir kaç faktör olur ama biri ağır basar. Kimisinde rekabet ağır basar. Güvenilirlik aşısından düşünen daha çok gibi. Evli olduğu için etrafına söyleyemez diye düşünür. Söylese de az öz kişiye söyler der. Bir de genelde sürekli yapalım vs darlama yapamaz diye düşünür.
Bence güzel özetlemişsin çerçeveyi.
Eskiden evlenmeden birlikte olmak yasaktı ve kadınlar icin bu tatliydı ama simdi istedikleri gibi yapiyorlar kimse karismiyor yani artik yasak degil ve tadı kalmadi. Carpık yani ayni cins ile iliskiler bile artik serbest toplumda. Yasak olan yani tatlı olan ne var? Evli erkekler tabiki. O yuzden simdi ona yöneldiler.
Bu da serbest olsa bunu da istemeyecekler yani?
Sırada evli erkeklerin karısı var ona yönelirler. Sonra da... Herneyse cok detaya girmeyeyim zamanla gorürüz zaten
Ahahah jdjdj
Evli kadın fetişi olan erkeklere daha çok denk geldim.
Onların sebebi ne sence?
Gizli kalması, heyecanı, tutku düzeyi, yasak cazibesiz, yüzeyselliği (trip darlama yok), tecrübesi vs.
Bana da evliysem onunla ilgilenir miyim diye soran birçok fetiş erkek oldu şimdiye kadar. Ne berbat insanlar var.
Cidden değişikmiş.
Yani evliysen emrak ediyor değilsen etmiyor jdjdk
Direkt engel atıyorum o tiplere. Ayak fetişinden fazla evli fetişi var burada ve ayakçılara bir şey demem bir zararları yok ama evliye bakana denilecek çok şey var.
Çok doğru değerlendiriyorsun.
Ayak fetişinde engel olan bir durum yok ve bunun sebebi bile daha tam çözülemedi yani engel olamaz.
Fakat evlilere olan ilgi sapkınlık.
Aslında bir teori var. Beyinde ayaklarla ilgili işlemleri yapan bölgeyle, cinselliği kontrol eden bölgenin birbirine çok yakın konumda olması, bazı kişilerdeki fetişin sebebi olabilirmiş.
Ben de güzel küçük ayakları beğenirim ama fetişim yok. Bu konuda da soru soracaktım bak aklıma gelmişken sorayım.
Zaten güzel, estetik el ve ayak dikkat çeker bu normal. Herkes sever bence içten içe. Bunu test etmek isteyen tam tersi el ve ayaklara baksın. Onları beğenmiyorsa estetiğini beğeniyordur jfkfk
evli erkekler çok fazla sorgulayıp baymıyorlar çünkü.
İlişki kafasına girmemek, sadece cinsellik yaşamak mı diyorsun?
Evlilerin daha tecrübeli olduğunu düşünüyor olabilirler
Peki sence doğru mu bu düşünce?
Tecrübeli oldukları doğru olabilir ama ilişki yaşamaları yanlış
Kesinlikle.
Evli erkekler daha tercubeli galiba bu konuda
Tecrübenin tanımı önemli aslında ama evet algıda bu da olabilir.
Olabilir ben daha iyi yaşatırım kafası olabilir
Bundan da ayrı bir haz alma.
Bunu yapanlara sormak lazım. Benim için mümkün değil bunu anlamak.
Heh ben de diyordum ne zamandır birilerine sormadık jdkdk
Gizlilik için ama bir şekilde ortaya çıkıyor görüyorum
Pp güzelmiş.
Nasıl ortaya çıkıyor mesela senin denk geldiğin?
İki kişinin bildiği sır olmuyor yani jdjsk
Yasak olan her şey cazip geliyor zaten son dönemde kadın kadının rekabeti içinde mk
Duble etki mi diyorsun?
Aynen
Tecrübe, güç ve olgun erkek isteği..
Ayrıca daha güvenli geliyor evli erkek.
Hangi anlamda daha gübenli?
Benim dünyamda olamaz, sorunlu ilişkilere bulaşmayı sevmiyorum
En iyisini yapıyorsun.
Sen nelere bulaşmayı seviyon? Jdjs
Ahahah normal jdjd
Hayır böyle bir istek yok birtaraflarınızdan uydurmayın
Neden uydurayım ki? Evli olsam neyse.
Burada sorulan bir sorudan esinlendim.
Neden evli erkeklere ilgi duyuyorum diye cevap arıyordu.
Evet başlığa bazı kadınların yazmam lazımdı doğru. Ben de genellemeye karşıyım normalde ama unutmuşum haklısın.
Tabi ki her kadın böyle değil.
Fakat baya konuşuluyor bu durum yani tek bir örnek yok.
Yasak olan her şey tatlı gelir.
Toplumda kabul görseydi cazibesi biterdi yani?
Tecrübe ve baştan çabuk atmak
Baştan çabuk atmak derken?
Bekar peşini bırakmaz evli aynı şekilde yaparsa eşine söylerim derse bırakır
Doğru diyorsun.
Ahlaksızlık rekabet değil
Başka şekilde de ahlaksızlık yapılabilecekken neden bu peki?
Ahlaksızlık seçilmez
Hayır onun etkisi bence yok
Sence sebep ne olabilir?
Tecrübe ve farklı arayış
Tecrübe veya farklı şeyler bekar erkeklerde de bulunamaz mı?
no evli
yes bekar
Kadınla rakabet olamaz..
iyi ki bekarim
Kaşarlıktan başka bişey olamaz
Neden yaparlar peki sence?
Doyumsuzluk iyiymiş.
Olmaz
Ne olmaz?
Daha zevkli oluyor
Neden daha zevkli?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?