Bi cok sevglim oldu gencte oldu olgunda oldu, ama mesela genc sevglm isteksiz bana fazla yanaşmazken 45 yasndaki sevglm sürekli cinsellik istiyordu, ve kat kat daha iyiydi. Yanı bence libidonun istegın cınselligin yasla alakaso yok bence. Genc olup ısteksiz olanda cok sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Belki genc gibi 5 posta atamazlar ama 1 atp tam atarlar😂
dogru tespit ama kadinin beklentilerinide beklemek lazim. cogu kadin bosaldiktan sonra dokunulmaktan nefret ediyor. o sebeple iyi bir sekste erkekler kullaniliyor.
Gençler skor odaklıdır. Sadece kaç posta atacağına bakarlar karşıdakini hiç düşünmezler. Yaşlılar partnerinin zevk almasına odaklıdır. Gir çık olayından fazla öpme okşama yalama sevişme olayı daha fazladır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yaş ile değil kişinin kadını arzulamasıyla ilgili gadası
yaşla alakası var evet
dogru tespit ama kadinin beklentilerinide beklemek lazim. cogu kadin bosaldiktan sonra dokunulmaktan nefret ediyor. o sebeple iyi bir sekste erkekler kullaniliyor.
Cinsellim yasan insanlar daha cok libidosu ÿuksek oluyor.. cinsellik yaşandikca ve partnerin de istekli olunca hep yapasin geliyor hep dusunuyosun
Evet bu ben hahahaha
Mesela cnsellk yasaynca dahada istekli oluyorum ama yasamasam aklıma gelmez
Ben hergun yapsam bıkmam.. genelde kadinlar senin gibi.. ateşlemek lazim atesi baruta iyi vermek lazim ve kadini azdirmak lazim
5 posta 5 dakika sürüyorsa zaten bir anlamı kalmıyor 😂
Ha şunu bileydimiz. Cinsellik aşktır, duygudur, sadskat, heyecan, samimiyet, niyet önemlidir.
Alakasız zatrn. Olgun hatunlar da çok istekli olabiliyor
Kisinin istegine gore degisen bir sey. Kimisi 20 sinde isteksiz kimisi 40 inda panter
Benim takıldığım kız benden 10 yaş büyük olgun seviyorum
Valla kişiden kişiye değişir
Ben aşırı yanıyorum aşırı istekliyimdr
Yaşlılar kıymetini bilirler
Neden ne gibi
Gençler skor odaklıdır. Sadece kaç posta atacağına bakarlar karşıdakini hiç düşünmezler. Yaşlılar partnerinin zevk almasına odaklıdır. Gir çık olayından fazla öpme okşama yalama sevişme olayı daha fazladır
yaşla alakası yok libidonun
olgun daha iyi olur sekste
Sen daha az değilsin var ya
hayir ben ce yok her yasta farkli guzel zevk
Libidonun yaşla alakası yok
Şartlar değişkenlik gösterir
O zaman daha benim gibi olanı denk gelmemişsin
Hormonlarla ilgili
Yaşlılar Her zaman tecrübelidir
Kesinlilşe istek ve arzu ile alakalı
Sağlıklı olduktan sonra yaş sorun olmaz
olgunlar daha isteklidir kendimden biliyorum :)
Yo ben 5 de atarım ama harbi atarım 😂😂
Bence ilgisi yok sana
Yaşla pek ilgisi yok bencede
sımdıkı genclerde ıs yok
Cevabı sen vermişsin zaten
Hayir yok tabi ki
Yaşla var
Haklısın
Tecrübe önemli ve tabii ki istek de
Yorum yapmayacam.
Keyifliymiş