22 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki biri fiziksel olarak vs birbirini begeniyorsa ve ten uyumu varsa cinsellik yaşaması normal değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla ben açık konuya pek girmem fakat ben benden baya büyük bir kadınla 4 yil yaşadım. ben yaşa pek inanmıyorum duygu hepsinden önemli. hoşlanmak gerkir.. yani bu yatip kalkma olayı değil arkadaşlar seviyorsun hepsi bu... oturuşu kalkışı sohbeti kafa yapısı seni anlaması çok önemli..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de benden 17 yaş büyük bir sevgilim olmuştu ikimiz de çok uyumlu bir çift oluştuk bir birimizi istiyorduk ama kadın evliydi ve zina yapmak istemiyordu cinsellikte iki taraf bir birini beğeniyorsa sorun yok ama evlilik konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının benden yaş olarak büyük olmasını isterdim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yaşadığı sekse bakar yaşa bakmaz gadası
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Hazır olduğun ve cinsel sağlıkla ilgili bilgin zaman yapa bilirsin. Ama mutlaka ergenlikten sonra yapılması lazım, çocukken olursa bu istismar olur. Daha sonrası kendine kalmış. Bence yaş önemli değil. 18 yaş üstü yaş farkı hiç önemli değil zaten
50 YorumlaAslında aşk olarak yaş önemlidir ama en önemlisi aranızdaki olan o çekim yaklaşim biçimi bir birinizi anliyorsaniz kafaniz uyuşuyorsa farketmez ama asla çok olgun ya da işte senden çok çocukca düşünen biriyle olma düşünceleriniz ruh haliniz hemen hemen aynı olsun gerisi gelir zaten
31 YorumlaBüyük ihtimalle evli biri ile ilişkili yaşayan kız tipi
Sorsan bekâr dır, Ciddi ilişki vs
Eski den ikişi nin yaşadığı iki kişi arasın da kalırdı
İnsanlar utanırdı kendini kirletilmiş vs hisseden kızlar vardı. Şimdi topluma açık yerler de halk görsün diye bilinçli bilinçli yapıyorlar. Anormallikler normalleşiyor sanki.12 Yorumla
Soran+1 yılEvli biri değil ciddi ilişki de demedim
- +1 yıl
evli de olsa bekâr diyeceğini yazmıştım zaten.
Ciddi ilişki veya değil. Afganistan da kadınlar komple kapanır Bu rada ki gizli pembelerin zihniyeti de sanki aynı gibi Gizlenmişsin şu sorduğun soruya bak
Nasıl bir cevap bekliyorsun ne yazalım ne diyelim?
Ya sen olsan Ne yazarsın Böyle bir soru soran insan hakkın da ki fikir ve düşüncelerin nasıl olurdu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla önemli diyeceğim ama ben de yaptım. Benden baya büyüktü çok erkeksi biriydi. Genelde yaşı büyük erkekler daha erkeksi oluyor elleri bedenleri iri oluyor döşü falan filan da çekici oluyor. O yüzden istiyorsan yap bence şimdiki erkekler hep prenses gibi, küpe falan takıyorlar ıyy
414 Yorumla- +1 yıl
Döşü demen beni bitirdi. Nerelisin? Sen kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yılYa normalde kullandığım bi kelime değil de göğüsü kıllı diyince de göğüs tuhaf duruyor. Kadınlar için deniyor gibi
Cevap sahibi+1 yılEskişehirliyim 19
- +1 yıl
Kaç yaşındaydı adam peki? Ne hissettin buna değdi mi?
Soran+1 yılÖyle erkeksi biri değil emdiwkd yani öyle kaba ya da yaşı büyük gösteren biriyle olmam çocuk gibi de değil ama yaşını da göstermiyor yani bilemedim normal biri 30 yaşında bakımlı bi adam gibi
- +1 yıl
Anlıyorum. Sana bu konu da bazı sorularım olacak iznin olursa?
Cevap sahibi+1 yılBen benimkisi için dedim. Kaba insan ben de sevmem ne alaka? Erkeksi diyince kaba olmuş olmuyor çokta kibar birisiydi. Yani bilmiyorum istersen, sen bilirsin. Ama bence cinsellik yaşayacaksan kalbini bırakıp biraz da mantıkla hareket etmek gerekiyor. Bu işin hastalığı var şeyi var
Cevap sahibi+1 yılYa biz tam ilişkiye girmedik ama duygusal olarak da çok şey yaşadık. Yani benim için ilkti ama ona göre normal şeylerdir
Cevap sahibi+1 yılİstersen buradan soranilirsin hesabımı açmam
- +1 yıl
Maalesef. Eğer direk ulaşma imkanı verirsen çok çok memnun olurum. Gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOlmaz.
- +1 yıl
Tamam nasıl dersen. Çok teşekkür ederim yaklaşımın için de en azından kaba değilsin çoğu gibi. Ama anlamak isterdim bazı şeyleri inan bana. Ve böyle konular dolaylı bir kaç soruyla anlaşılamaz. Ama nasıl dersen. İstemiyorsan ne diye bilirim. Sadece çok isterdim yani.
Cevap sahibi+1 yılProfilimi açmam istersen yaz buradan sor
- +1 yıl
Keşke sen yazsan bana
Evli degilsen, eşin degilse normal degil. Normalmiş gibi algı yaratmayın...
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Normal tabiki neden yaşamasınlar ten uyumunda varsa
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgunlar çok tecrübeli oluyor inanılmaz zevk alırsın
113 Yorumla- +1 yıl
Agzinin ve... nin tadini biliyon
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Dimii
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Cinselliği karı kocanın yaşaması normal. Onun dışında asla. İnsanı hormonlari yönetiyor. Gayri meşru ilişki yaşadığın zaman vücut buna olumsuz tepki gösteriyor. Çünkü yaratan bu şekilde yaratmış
22 Yorumla- +1 yıl
Nasil bi tepki biraz aciklar misin
- +1 yıl
Hormonların ismini vererek bilimsel bir açıklama yapamam unuttum fakat doktorları özellikle bilim adamlarını çok dinledim. Allah insan vücudu İslam'a uygun yaratmış. Ona göre kurallar koymuş. Buna uymadığın zaman bedenin de olumsuz tepki verdiğini biliyorum. Gerek ruhsal gerek bedensel olumsuz etkiliyor insanı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önemli tabiki 35 birisi herşeyi gormüş kafa yapısı farklı birkere jenerasyon farkı var tavsiye etmem. kenfimden örnek verim 22 yaş ile oturup sohbet etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılZaten sadece cinsellik
Zina çok büyük günah ten uyumu diye saçmalıklarla gençlerin aklını çekmeye çalışıyorlar lütfen bu şeytanlaşmış insanların yaymaya çalıştığı kötülüklerin bir parçası olmayın ve bu tuzağa düşmeyin
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu diye bişey yok yaparsan geri dönüşü yok sadece onu bil sonradan evlendiğinde temiz biri olmuycak hayatında ilk bunları düşün
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında amca ise normal değil ama bakımlı falansa ki tcde daha görmedim ben normal
23 Yorumla- +1 yıl
Amcişko diyorsun ))
Soran+1 yılHayır değil baya bakımlı biri yani yoksa benimde işim olmaz
- +1 yıl
)))
Burada garip bir denklem var. Bana göre normal değil ama 20 sene sonra normal olacaktır. Mesela 18 yaşındaki kızla 28 yaşındaki adamda normal değil. 10 sene sonra bunlarda normal olacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Makas biraz fazla açık bu yaş aralığında. Genelde kadının yaşı erkeğin yaşının yarısının 7 fazlası olması uygundur. 35/2=17.5 7=24.5 (25) olması daha doğru kabul edilir.
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik sexual arzular olabilir, tensel ve fiziiksel uyum beğeni varsa istek ve arzularda vardır o zaman tabiki cinsellik olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl35'lik olanın 3 maksimum 5 seneye işi bitecek. Sonra ay'da 4 kez görürsen adamı öp başına koy. Bi kadın menopoza girene dek libidosu azalmaz, aklını başına topla. Yoksa kısa sürede cin başına oturacaksın.
144 Yorumla- +1 yıl
Kızım sen şakamısın. erkek adam 70 ine kadar saplar. kadın menopoza girdiğinde biter. Bu 35 de olur 40 da. sizin piliniz daha erken bitiyor bide libido falan diyorsun.🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAhsjsjdjdj tipik 40 yaşında erkek gerçekten. İşiniz bitiyor çoğunuzun o yaşta. Menopoz sonrası libidosu daha beter artan çok kadın var. Senin dünyadan haberin yok. Kadında azalan hiçbir şey yok. Kendinize bakın siz asıl.
- +1 yıl
Hahahahahahah
- +1 yıl
Kendini kandırmaya devam edebilirsin!
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan 55 yaşında hamile kalan kadında var. Olay çocuk yapmak değil burada, olay performans. Sizde performanstan eser kalmıyor, aniden düşüş yaşıyorsunuz. Ne boş yaptın ama.
- +1 yıl
Sen boş yaptın. bana örnek bir kadını söylüyorsun. Sanki her 55 yaşındaki kadın aynı olayı yaşıyor. ama kòye git bakalım 70 yaşındaki dede saplıyormu saplamıyormu ))
Cevap sahibi+1 yılYarası olan gocunur. Hadi abicim sen git ürolojiye sana bir ilaç versin, işine yarar malum günlerde.
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ablam benim yaa. sana ne lazım?
Cevap sahibi+1 yılHemen her şeye sahibim.
- +1 yıl
Senin nefesini keserim. cümlelerini ona göre kur ))
Cevap sahibi+1 yılAhahahaa
- +1 yıl
Noldu. kahkaha atıyorsun sadece. nefesini keserrim. iddia ediyorum ))
Cevap sahibi+1 yılOf bi git ya. Bari yaşının insanı ol.
- +1 yıl
Yaşımın adamıyım. sen yaşının adamı ol kaybol.
Cevap sahibi+1 yılYorumuma gelen sensin. Sen kaybol asıl.
- +1 yıl
Tamam çekilebilirsin
- +1 yıl
Yaaa ergenlerle uğraşmak çok zor.
- +1 yıl
Bi daha yazanî seksenler
Cevap sahibi+1 yılKompleks ya. Uğraşamam akşam akşam hiç. Boş hava basıyorsun sonra gerçekleri duyunca ağırına gidiyor. Yapmadan düşün o zaman biraz zahmet olacak. Sonra lafı yiyince böyle oturursun. Dua et gerçek hayatta biri çarpmadı yüzüne. Göz var izan var 40 yaş adamın cinsellik performansıyla 20 yaşındakinin bir olur mu? Olayın bilimsel kısmına hiç girmedim bile. Bilmeyen birinden saklarsında, bilen biri sana güler ancak böyle. Git ürolojiye çözsünler sorunlarını.
- +1 yıl
)))
- +1 yıl
Komplesk ya. hiç uğraşmamışsın. isine bak aslanım
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Neden bu kadar inatçı bi kişilik sahibiyim diye kendine sordun mu?
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet mi edeceğiz.
- +1 yıl
Hayır. Sen sorduğum soruya cevap ver?
Cevap sahibi+1 yılCevap versem nolur, vermesem nolur. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Kaçamak)))
- +1 yıl
Mümkünse cevap verme?
- +1 yıl
Çünkü kapasiten yetersiz))
- +1 yıl
Şimdi yol alabilirsin...
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 peki tamam
- +1 yıl
Kabul et. bak benim ismim açık. ben senin gibi kaçak dövüşmüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl😂 abicim tamam amma gurur yaptın. Ne kaçak dövüşmesi ya. Ben burada bilgiyle geliyorum, sen kendi deneyimini değiştirip hava atmaya insanlara anlatıyorsun. Meslek yarıştırmayalım burada, bunda da üzülme sonra. Önce kaşınıyorsun sonra niye kaşıdın diyorsun. Kim dedi sana benim yorumuma bulaş diye. Daha da cevap yazmak istemiyorum, aldın işte cevabını git artık yani, sürekli bildirim geliyor aynı yerden. Yolun açık olsun.
- +1 yıl
))))
- +1 yıl
İyi geceler.
- +1 yıl
Ne kadar bilgili bir insan ))))
- +1 yıl
Yol al da ne kadar ederin var görelim))
- +1 yıl
70 yaşında baba olan adam var sen neyden bahsediyorsun? 50 yaşında erkek bile her gün yapabilir.
- +1 yıl
70 yaşında baba olabilen adam kaldıramıyor olsa nasıl baba olacak? Enjektöre boşalıp onu mu basacak vajinaya? 55 yaşında bir kadın gebe kalabiliyorsa henüz menopoza girmemiş olduğundandır, yani cinsel fonksiyonları yerindedir. 40 yaşında menopoza giren kadında, artık vajinal ıslanma da olmayacağı için cinsel istek azalır, cinsel fonksiyonlar da geriler. Asıl kadınlarda erken bitiyor cinsel hayat.
Cevap sahibi+1 yılBu seferkide 50 yaş ahahahaa bi bitmediniz ya. Engeli yiyinde susun.
- +1 yıl
Cehalet kötü şey...
- +1 yıl
Banker boş ver dostum. ergenlere laf anlatılmıyor. sanki bana seks tanrıçası 🤣
- +1 yıl
Bu normal erkekler için geçerli. Kendine bakan, spor yapan ve düzenli bir hayat yaşayan erkekler de o dediğin olmuyor. Yaşım 45. Ama karşımdaki kadını istekli görür isem sabaha kadar devam edebilirim. Yakın zamanda 3.30 saat boyunca hiç boşalmadan devam ettim. Gençlerin çoğunluğunda erken boşalma sorunu var. Bilgin olsun :)
+1 yılBen ilişkilerde fazla yaş farkına karşıyım ama kadın daha büyükse okeyim, bence erkek büyük olmamalı benim şahsi düşüncem bu yönde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellikte yaş ölçü fizik... önemsizdir. akıl , arzu, istek, performans yeterli. bir de kişisel temizlik ve bakım
gerisi boş takıntılar.00 YorumlaBence örneğin 16 / 21 yaş farkından çok daha olağan ve normal
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ortada reşit olmayan birey var bende buna karşıyım zaten
- +1 yıl
Reşit olmak bir kenara. Zihinsel ve bedensel olarak tam olgunlaşmamış birisi tarafta, diğer yanda durumu istismar etme durumu var. Elbette istisnalar da var. Hatta ebeveynlerin rızasıyla evlenenler de mevcut. Onlara da bir söz söyleme hakkım yok belki. Hatta Avrupa’da 14 yaşından itibaren cinselligin yaşanmasını normal karşılayan da çok. Fakat benim düşüncem erken yaşlar bunlar
+1 yıl22 yasındaki birisinin bunu ben yapmasını istemezdim
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Yasıtların varken neden o yas farkı?
Soran+1 yılHoşlanıyorum çünkü
- +1 yıl
Keyfin bilir canım git naparsan yap ben sadece söyledim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet uyumlu olabilirler
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaş sadece takamdan ibaret 18 İni de gördüm 40 ını da
00 Yorumla
+1 yılYaşı gelir akla rencide olabilir kadın büyükse büyüsü bozulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Eğer 35 yaşında olan erkekse, bulunmaz nimettir. Erkek için yaşın problemi olmaz dolayısıyla 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Gayet normal yaşın bir önemi yok karşılıklı istesikten sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal birsey onemli olan uyum, uyum olduktan sonra gerisi onemli degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılMillet ne desede sen zevk alıyorsan bize izlemek düşer 😏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYas degil uyum istek ve guven onemlidit benim kanaatimce
00 Yorumla Fb misiniz yolsa bu kadar yaş farkı olunca farklı şeyler geliyor akla
00 Yorumla
+1 yılNırmal ama bence artık ekşi beş yaş idealdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Yaş farkına rağmen seks yapan insanları ayıplamıyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal olurda zaten o yaştaki biri ne yapacağını bilir tecrübelidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Normal hatta cokta eglenceli ve duzgun oluyor
00 Yorumla
+1 yılCanın ne istiyorsa yaşa senin kafana yatıyosa geri kalanlara b*k yemek düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemsiz ben 20'li yaşlardayken 40'li yaşlarda kadınla yapmıştım hayatımdaki en zevkli dakikaları geçirmiştim. Ne varsa olgunda var. Çıtır falan hikaye
02 Yorumla
Soran+1 yıl35 olan o
Cevap sahibi+1 yılTamam işte aynı şey. O sebeple daha iyi diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin adam her yaşta her kadını elde eder. Fakir adam hiçbir yaşta sevilmez. Mevzu budur.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla önemli değil. Dilerlerse yaşları tam tersi olsun, önemli olan o ten uyumu zaten. Hiç bir güç onun önünde duramaz.
Çok kıskandım valla:)022 Yorumla- +1 yıl
Hiç kıskanılacak durum değil
Cevap sahibi+1 yılNeden? Birbirini arzulayan iki insan işte. Ne güzel:)
- +1 yıl
Yaş farkı çok
Cevap sahibi+1 yılHiç aşık oldun mu? Kimseyi önemsemeden.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca cinsellik kısmı zaten bambaşka bir seviye
- +1 yıl
Öyle sandım ama aşk değil ilgiydi sadece ilgiyi aşk sandım benden adamda çok büyüktü manipüle çok kolay ederdi beni sonra anladım ki yaptığım hataydı pişmanım çok hemde aşık hiç olmadım ben ömrümde de
Cevap sahibi+1 yılSenin adına üzüldüm. Yara almışsın belli ki. Benim savunduğum böyle bir ilişki değil kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılUmarım aşık olursun ve karşılık bulursun. O duyguyu gerçekten tatmanı dilerim.
- +1 yıl
Olacağımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte o da tam öyle hiç beklemediğin bir zamanda giriyor hayatına :) aslında şanslı sayılırsın
- +1 yıl
Yoo değilim kesin alık birisi bulur beni
Cevap sahibi+1 yılSeni kimin bulduğundan çok senin kimi bulduğun daha önemli. Unutma kadın seçer.
- +1 yıl
Seçmek seçilmek istemiyorum ansızın olsun ya da öyle arkadaşken aşık olmakta olabilir
Cevap sahibi+1 yılUmarım ansızın aşık olup burada heyecanını paylaşırsın
- +1 yıl
Yok burada paylaşmam nazar değer
Cevap sahibi+1 yılElemterefiş kem gözlere şiş 😁
- +1 yıl
Buradan biri deli mi ne ben diyip fake fotoğraf atıyor şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılBeğenen çıkarsa yazarım düşüncesi ile herkese atıyordur heralde
- +1 yıl
O değil ama beğenince ne olacak 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeğenirsen yakından tanımak için numarasını falan alırsın:)
Aşk bu nereden ne çıkacağı belli olmaz- +1 yıl
😂fake fotoğraf ile mi baştan sahtekar zaten
Cevap sahibi+1 yılBelki fotoğraftan daha yakışıklıdır :)
Merak ettim gönderdiği fotoğrafı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 lu adamlar fenaa didjdjdh
157 Yorumla
Soran+1 yılHjnbcg
Cevap sahibi+1 yıl@ghostvari tadı damakta kaldı azizim rurbdheje
- +1 yıl
Nereden biliyosun
- +1 yıl
O zaman ben varım
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Sen ciddi ilişki düşünüyor musun peki yoksa sadece cinsellik mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli bence, bende o konudan şikayetçiym tanıdığım yakın biri kendinden çok yaş farkı olan biriyle sohbet ederken yakaladım tabi farkında değil o henüz bahsetmedim ona
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19-29 23-33 4 yillik bi iliskim oldu cinsellikte yaşandı gayet iyiydik
725 Yorumla- +1 yıl
Sonrasında gelenler aynı hazzı vermemistir
- +1 yıl
@gizliüye neden ciddilik olmadı 4 yıl uzun süre?
Her ikisiyle de 4 yıllık miydi? - +1 yıl
Reis ikisi de aynı. Kız 19 iken adam 29 iken başlamış 4 yıl sürmüş ve kız 23 adam 33 iken bitmiş. Büyük ihtimalle adam doydu bıraktı. Bu yaş grubunu kullan at yapıyor genelde o yaş grubu
- +1 yıl
Vay mk ya bu nasıl Bi kardeşim la kardeşim kızı 4 yıl kullan sonra bırak ulan hiç mi vicdanın yok mu
- +1 yıl
Birazdan gelip n'alaka kardeşim ben bıraktım diyecek, sakın inanma 😅
- +1 yıl
Tamam la 4 yıl kullanmış işte bıraksa nolacak zaten alacağıni almis
- +1 yıl
Reis bunlar sonra da çıkıp temiz erkek/temiz kız arıyorum, herkes o. rspu herkes yvsak diyolar. Tuhaf bir dünya
- +1 yıl
Hah lan işte bende bunu demek ıstiyorum bu kadar ucuz karakter de olmasınlar ya
- +1 yıl
Bu arada yorumu yazan arkadaş anonimsin ve seni tanımıyorum. Şahsına değil genel olarak söylüyorum bunları. İstisna olabilirsin sen o yüzden yanlış anlama
- +1 yıl
ya sakin ol seni mahkemeye vermeyecek ondan bağımsız olarak yorum yapıyoruz genel olarak bukadar korkmayın olm sakin olun :) ben zaten kıza bisey demiyoruz y*vşaklar olan erkeklere diyorum Erkekler kızları kandırıyorlar zaten ağlarına düşürüyorlar böyle skyrlr 1 yıl 2 yıl 3 yıl 4 yıl 5 yıl artik neyse kızları kullanıyorlar zevkini alıyor şeyini alıyor Sonra bir kullanılmış peçete gibi kenara atıyorlar sonra diyorlar ki ben bakire bi kiz istiyorum ya Senin yediğin bok bok değil Sonra ben temizim sg
- +1 yıl
Mahkeme ne alaka dostum 😆 tanımadığım birinin şahsına sallayarak kalp kırmayı sevmem ben. Bir yanlış anlaşılmayi düzelttim
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz herkes sakin olsun 4 yillik ilişkimiz ciddiydi aileler tanisiyodu zaten dediğin gibi ben ayrıldım ama gerçekten artik yordugu için ayrıldım kullanildigimi dusunmuyorm sevildiğimi. dusunuyorum ama ilişkinin yiprandigini onun bana sevgisinin bittiğini dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Yenidenyenii ve seni mahkemeye vermeyecem ckvjxen
- +1 yıl
Ondan sonra gelenler tatmin edici oldu mu
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahFb34 zamanla bi soğuma oldu hem aşk olarak hem cinsellik olarak sonradan pek kimseyle oyle önemli bisiler yaşamadım
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahFb34 gerek yok
- +1 yıl
Nasıl istersen sadece 5 dk
- +1 yıl
Yav nasıl istersen deyip ardından nokta bile atmadan sadece 5 dk demek nedir reis 😆
- +1 yıl
Görüş sahibi takılma geçmişe, bir süre kimseyi hayatına alma uzun ilişki sonrası attığın adımlar yanlışa sürükler
Cevap sahibi+1 yıl@Yenidenyenii biteli 1.5 sene oldu deprem bölgesinde yaşıyorum ve deprem. zamani bitirmiştim kotu gunde aslında herkesin ne olduğunu gördüm mutluyum o yuzden
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun. Ailede kayıp yok inşallah
- +1 yıl
@Yenidenyenii bak keyfine kardeş sen
Cevap sahibi+1 yıl@Yenidenyenii sukur yok tesekkur ederim
- +1 yıl
Ha şükür. Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yıldedıgın kısıye asık mısın anlık heves mı pekı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir dönem yasadim fb olarak gayet keyiflice uyumluyduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilişkide cinselik direk olmamalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş önemli tabi annem yaşında tranny ile olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal yavrum genç yavrularla olmak her zaman iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılYa bence o kadar yaş farkında uyumu yakalamak kolay değil
00 YorumlaOlabilir, kınamamak lazım her şey olabilir şu hayatta..
30 YorumlaErkeğin tecrübelisi önemli bence o da yaşla oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
33 yaş ya da 35 yaş tecrübesiz mı sence?
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İstiyorsanız yapabilirsiniz tabii ki de yani yaş bazen önemsiz kalabiliyor
00 YorumlaBence önemli değil olgun erkekler daha iyidir hatta
10 Yorumlabormal gayet bence cinsellikte yas onemli degil
41 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler abuk subuk yazan çok
Yaş her konuda önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen son bunu diyen 24 yasındaki bir kızla yaptım kız resmen zevkten eridi aletim damarlı kalında her gece yapalım sen neymişsin diye arıyor hep:)
00 YorumlaKanks takil gec ciddi yola girilmez moruklarla
21 YorumlaAllah akıl fikir versin
20 Yorumla
+1 yıl22 yaş biri için sonrası pişmanlık olur
20 Yorumla
+1 yılHayır makinanın gücü önemli
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi