Erkeklerin ilgisini çeken bazı fiziksel özellikler doğurganlıkla ilgili sinyaller içeriyor. Kalça, bel ve kalça oranı gibi belirli özellikler, evrimsel süreçte doğurganlık ve sağlıklı doğum yapabilme kapasitesiyle ilişkilendirildiği için içgüdüsel olarak ilgi çekici bulunabilir.
Örneğin, belirgin bir bel-kalça oranı (genellikle 0.7 civarında) üreme açısından sağlıklı bir vücut yapısına işaret eder ve bu oran, birçok kültürde çekici olarak algılanır. Daha geniş kalçalar, doğum kanalının sağlıklı ve bebek taşıyacak kapasitede olduğu yönünde bir işaret olarak değerlendirilmiş olabilir. Bu içgüdü, erkeklerin sağlıklı nesiller devam ettirme olasılığını yükseltmeye yönelik tercihleri olarak açıklanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
çekici olduğu içindir.
Ben memeciyim. En kadınsı hat memelerdir. Kalça öyle etkileyici ya da dikkat çekici değil benim için.
Erkekler kalçalardan çok etkileniyor. Popomun güzel olmasına önem veriyorum
Kalçada cinsellik yaşayacağı yerler yar o yüzden erkekleri çeker
Farklı bir bakış açısı, kalcaya b. k torbasi benzetmesi😅
Kalça demek hayat demek aslanım kalçalar olmasa sen olmazdın biraz saygı duy. Yüzsüz seni
Öyle düşünme, o yumuşaklık vs. stres topu gibi gdfg
NASIL baktığına bağlı sen öyle derdin başkası farklı görür olayı
yani erkekler belkide bok seviyor :d şaka bir yana bence çok güzel bir uvuz
Aynen ya benim manita da kalçalarıma bayılıyor bazen vuruyor 🙊
Kızın yüzünden çok kalçaya bakıyorlar
Evet onlara göre kalça güzelliği yüz güzelliğinden daha önemli 😂😂
Oylede b. k torbasi olsa nolcak gozukmuyoki icerde o disi cekici gozukuyo zaten olay bu
Hem popoda değil ki bk demi midede
E yani
sırf bu konudan hesap kapattım
Gögüs daha iyi
Yanlış bir bakış açısı bu...
Aşırı kadınsı hoş detay da ondan
Hiç torba gibi değil ama
Nedenini bizde bilmiyoruz
Sizin icin oyle bizim icin bi tutku 😍😍😍
Evet popo onemli
b0ku seviyoruz 😂😂
Gtün için ölen erkeklere sorup öğrensene
Dolgun görünmesi ve sallanması çok hoş
Kalcanin dar olmasi dogurganligi kotu etkiler
Erkeklerin ilgisini çeken bazı fiziksel özellikler doğurganlıkla ilgili sinyaller içeriyor. Kalça, bel ve kalça oranı gibi belirli özellikler, evrimsel süreçte doğurganlık ve sağlıklı doğum yapabilme kapasitesiyle ilişkilendirildiği için içgüdüsel olarak ilgi çekici bulunabilir.
Örneğin, belirgin bir bel-kalça oranı (genellikle 0.7 civarında) üreme açısından sağlıklı bir vücut yapısına işaret eder ve bu oran, birçok kültürde çekici olarak algılanır. Daha geniş kalçalar, doğum kanalının sağlıklı ve bebek taşıyacak kapasitede olduğu yönünde bir işaret olarak değerlendirilmiş olabilir. Bu içgüdü, erkeklerin sağlıklı nesiller devam ettirme olasılığını yükseltmeye yönelik tercihleri olarak açıklanır
Boktan sebeblerden 🤪
Harika oluyor
Estetik görünüyor
Çok yavan
😂😂 yatakta içine giriyoruz ondan
Dimi yaa
Öyle değil işte
İlk oraya bakarım😅
Ön daha iyi