Cevabın nedir?
bunun en büyük sebeplerinden birisi 90ların sonlarında hem acunun programı "acun firarda" nın hem de spor programı ile karışık haşna fişna anlatan TeleVole tarzı programların o dönemin nesline "brezilyalı kalçası iyidir" fikrini empoze etmiş olmasıdır. bu programlar Rio karnavalına özellikle en fırlama muhabirini gönderir, o fırlama muhabir de program çekiyorum ayağına twerk'le soslandırılmış soft p*rno çekip gelirdi. bunu da tüm 65 milyon ( o zamanlar o kadardı ) TV başında izlerdik.
bir başka destekler nitelikte enstantanede de dönemin ağzı laf yapan ve gerek çalışmak için gerek çakışmak için rusya ve ukraynaya giden göğsü ayı postundan hallice göbeği kamil koç koltuk arkası bardaklıktan daha işlevsel olan abilerimizin 2 metrelik sırım gibi ama ince bacaklı soğuk iklim kızlarından istedikleri zevki alamayışı ve bunu Türkiye'de "iki çubuğu çatmışlar karı diye satmışlar" tarzında anlatmalarıdır. 90ların televolelerinden zaten brezilya kalçasının tartışmasız güzelliğine tav olan Türk erkeği tek umudu olan Rus kızlarının da kanaat notuna rağmen sınıfta kalması üzerine tutturdular bir "yemeğin salçalısı kadının kalçalısı" edebiyatı.
bu popülist söylemin günümüzde evrilmiş hali de "kim kardaşyan kalçası"
hatırlayın bir dönem kim kardaşyan henüz portakalda vitaminken herkes jeniffer lopez kalçasına hayrandı. donlar külotlar bu isimle satılıyor kapış kapış gidiyordu.
sonuç olarak; internetin bizi bu kadar manüple etmediği dönemlerde o dönemin bizi dünyaya bağlayan penceresi olan televizyon, ve onun şişirilmiş safsataları şu an bizi "büyük kalça" meraklısı yapmıştır.
Vesselam30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun sebeplerinden birisi içgüdüsel olarak kalçaların
dişiliği ön plana çıkarması ve doğurganlığı simgelemesi
Tarihsel olarak da baktığımız da eski resimler de
ve semboller de kadınların iri kalçalı ve iri memeleri
olarak tasvir edildiğini görürüz.
İri ve dolgun göğüsler ve kalçalar
pagan kültürün de kutsanmış olmakla
aynı değerdedir neredeyse...
Bunun erkek versiyonun da
uzun ve iri penisleri görebiliriz.
Temel ve ilkel cinsel içgüdülerimizin bir dışa yansıması.
Dolgun ve yuvarlak kalçalı bir kadın hem görsel olarak
hemde cinsel olarak tüm erkeklerin dikkatini çeker!10 Yorumla
doğurganlık sembolü olduğu için. günlük hayatta erkeklerin hoşuna gitmesinin sebebini bilmediği bir çok şey gibi. misal kıvrımlı bel. hamile kadınlarda oluşan omurga esnekliği omurgaya s şekli verdiği zaman bel daha kıvrımlı durur. bu yüzden kıvrımlı bel aslında erkeklere bilinçaltında doğurganlığı çağrıştırır. bu da (genel olarak) hoş karşılanır. veya dolgun göğüs. süt bezlerinin var olması dolgun bir göğüste daha fazla kendini hissettirdiğinden bu da bir doğurganlık sembolüdür erkeklerin bilinçaltında.
70 Yorumla
+1 yılDişiliğin sembolü ve cinsel cağrım yapıyor erkeklerde
170 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
298Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler uçan dişi sinekten etkilenir gadası 🤗
172 Yorumla- +1 yıl
Ya kendi adınıza konuşun ya da genelleme yapmayın.. bu yorum size yakışmadı..
- +1 yıl
Kimse üstüne alınmasın kardeşim alınan kişiler kendilerini bilir
+1 yılErkeğe en güzel hediyedir dolgun kalça ve iri memeler...
Sekste tahrik gücü daha fazla140 Yorumla
+1 yılErkekler küçük yaştan başlar kadınların vücudunu tanımaya etkilenmeye , örnek vereyim 7 yaşındaki bir erkek dahi bir kadının kalçasına bakıp etkilenebilir sakın demeyin küçüktür bakmaz diye , sadece cinselliği bilmediği için etkilenmekle kalır.
Neden bütün erkekler kalça bakıyor çünkü küçüklükten itibaren yanında koca koca kalçalı kadınlar poposu çocuğun gözü seviyesinde oluyor popodan başka birşey göremiyor ki küçük çocuk ve bilinçaltına yerleşiyor ilerde büyüyünce de popo popo popo diye tutturuyor.
Bide poponun hafif yumuşak ve sert arasında olan kıvamı penis için tahrik edici birşey bir erkeğe giyinik halde poponu sürt ayakta boşalabilir, kadın için tek penis var, erkek için göğüs vajina ve popo bu 3'ünü cinsel organ olarak görür erkek.11 Yorumla- +1 yıl
Erkek sadece penisten değil, kasıktanda zevk alabiliyor, yani duvara yastığa kasıklarını değdirdiği zaman bile yetiyor popo da kasıkları doldurabildiğinden erkekler popoyu bu yüzden çok seviyor.
+1 yılBeyin boş olduktan sonra dolgun kalçalar, kafası kesilmiş tavuğun sağa sola koşuşturması gibidir.
211 Yorumla- +1 yıl
Doğru da kafası kesik tavuğu tercih eden yüzdeliği bilsen sadece popo ile evlenecek potansiyeli olan milyonlarca erkek var sorarsan hepsi namuslu, aynı kızların para için evlenmiyoruz fakir olsa da olur yalanı gibi, kızlar paraya erkekler göte bakar bundan kızlar karlı çıkar 😂
+1 yılBilimsel açıklamasını yapayım mı lan bunun :D ehehehe
Bak şimdi kadınlarda östrojen hormonu ne kadar fazla ise kalçaları o kadar büyük oluyor bu da erkeklere çekici geliyor aynı şekilde östrojen hormonu kadının gögüslerini ve güzelliğini de etkiliyor
Erkeklerde ise testesteron sakalları ve kasları etkiliyor testesteron aynı zamanda growth hormonunu tetiklediği için boy uzamasına ve omuzların geniş olmasına sebep oluyor o yüzden uzun boylu geniş omuzlu erkek seviyorsunuz :) Hiç bir şey kader değil bir bilseniz neler dönüyor seksin altında ahhh ahhh asdhashd10 YorumlaMerhaba ben nez her tür sohbet için arayın beni Turkcell, den Telsim, den Ariaidan Aycell, den daha fazla heycan mı arıyorsun sıcak sohbete ne dersiniz işte numaram 0900 910 vs vs diyen o nez yuzunden ben 2002 yılında 85 milyon fatura ödemiştim ev telefonu yani kalça neler yapıyor anladın mı :)
20 YorumlaBilmiyorum ama cidden yandan bakınca kalçadan bele doğru olan kıvrım gerçekten guzel duruyor. Ama fazla olmamak kaydıyla bide basenler çok olmaması lazım. Eger baseñlerde pörtleme varsa sıkıntı. Bel cevresinde hafif yağda guzeldir. Ama Onünda fazlası sarkma yapar güzel durmaz.
10 Yorumla
+1 yılAcıkcası o kadar büyük olması degil de kalca ve bacak uyumu falan güzelse cok dikkatimi cekiyor ama tabi bunu unutmayın bir kızın yüzü güzelse vucut her zaman 2. Plandadır ama tabi ki böyle biri oldugunda elbette dikkat cekiyor bakmadan edeiyor insan ama öyle işte ben caktırmadan bakıyorum işte bazen cogunluk onlar bakıyor 👩👧👦👌👌👌👌
10 Yorumla
+1 yılDolgun çekici kusursuz kalçaların bir kadına cazibe vermesi çekici seksi göstermeside en önemli nedenlerdir.
Ama cinsel çekicilik yönünden bakmadan beğenmeden önce dolgun çekici kusursuz kalçalar bir kadına kıyafetleri ile de yakışmalı çekici göstermeli.
Dolgun çekici kalçalar bir kadına gün içinde pantolonu ile de çekicilik verir.
Pantolon modeli günlük tercih edilir ama kalem eteği ile dar elbisesi ile bir kadın çekici güzel dolgun ama formda kalçaları ile daha zarif olur.10 Yorumla
+1 yılEtkileyen kalçalar değil, düzgün ve geniş leğen kemiği. Çünkü doğurganlık belirtisidir. İç güdüdür. Bu kadın çocuğumu sıkıntısız doğurur dürtüsüdür.
Kalçanız, memeleriniz, güzelliğiniz (o da simetriyi gösterir yani sağlıklı genler demek) hepsi sizden çocuk yapmanın doğru olup olmadığı için önemli.10 Yorumla
+1 yılEvrimsel psikoloji bakimından büyük kalçalar bebeğin daha rahat çıkacağının göstergesidir. Büyük memeler bebeğe daha iyi daha çok süt vermesini, yüz güzelliği ise bebeği korkutmayacak bir anne olacağının görünümünü verdiği için erkekler eş seçerken bunlardan istemsiz olarak etkilenirlermiş
10 Yorumla
+1 yılBeni bile etkiledi erkekleri nasil etkilemesin 😅😅🙈🙈
175 Yorumla- +1 yıl
Akrep kadiniyim ben.. iyi ki erkek degilim cunku tam bir disiyim.. her duyguyu zirvede yasamasini bilirim.. espri olsun diye oyle yazdim beni leez sandilar... ben her saglikli kiz gibi karsi cinsten, erkeklerden hoslanirim..
- +1 yıl
Yok senin icin degil.. en az 10 tane mesaj geldi de... en ilginci kadinlardan da mesaj geldi... tanisalim falan diye.. bu kadinlar da yoldan cikmis anamm 🙄🙄🙄
+1 yılçaat çaaat vurmak ve kasıklarımı kalçalarına vura vura girip çıkmak güzel çünkü :)
30 YorumlaBir kitapta okumuştum. Dolgun kalça doğurganlığı, geniş yapılı omuzlar da erkeğin korumacılığını güçlülüğünü temsil ettiği için içgüdüsel olarak onlardan etkileniyoruz
60 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi degil ama çoğu 10 saniyede bir seks düşündüğü için olabilir.
90 Yorumla
+1 yılBu normal birşey erkeğin ilk baktığı yerdir etkisinde kalir
90 YorumlaBenim kalçama ne kadar da benziyo ya biri beni arkadan mı çekti dedim bir an :-D
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadında dolgun kalça, erkek de sıkı kalça sağlık işaretidir. Mağarada birbirinin kafasına vurup elinden ekmeğinin alındığı dönemlerden gelen bir davranış biçimi olarak üremek için sağlıklı olanı seçmek bir zaruretti. Doğacak çocuğun hayatta kalması ve büyümesinin garanti altında olması için ananın dolgun kalçalı olup sağlıklı çocuk doğurması, babanın da sıkı kalçalı olup ekmeğini taştan çıkartması gerekliliği beynimize kazınmış malesef.
10 Yorumla
+1 yılDamacanaya miken yaratık dolgun güzel bir kalçayı neden sever ki dimi 😂😂😂
90 YorumlaAmerikan emperyalizminin sonuclari bunlar... kliplerde brezilya poposunu gozumuze soka soka millette boyle bir algi olusturdular dermisim... :)) tabiki hayir dolgun popo sert sevisen erkekler icin airbag gorevi yapar... :)))
30 Yorumla
+1 yılSadece kalça hiç bir şey ifade etmez. Belki anlık bir bakma isteği uyarabilir fakat peşinden sürükletmez. Erkekler zannettiğimiz kadar basit değil. O bedeni gosterecek zeka, zekasıyla yapacağı cilve, nizami derken komple bir bütün olmalı.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin bakacağı kadından daha çok, bana özel olabilen bir kadını hayatıma almayı isterim. Dolgun kalçalardan ziyade, vücudunun güzel kokması bile beni baştan çıkarabilir. Önemli olan şey, doğru kadını bulabilmek bence.
30 Yorumla
+1 yılSanırım ellediklerinde rahat ele avuca geliyor ondan 😊 bilemedim ki kocisime bı sorayım bunun cevabını 😉😉
60 Yorumla
+1 yılVurdukça oynadığı için😁
137 Yorumla- +1 yıl
=) hahah sesli kahakah attım
- +1 yıl
@Zlatan_red 😄😄öyle ama, hoşunuza gitmiyor mu
- +1 yıl
=) sorma hemde nasıl :)
- +1 yıl
@Zlatan_red o zaman artilara boğun beni 😁
- +1 yıl
hakedyrsun :D
- +1 yıl
@Zlatan_red eyvallah 😄
+1 yılDolgun kalça leğen kemiği geniş ve normal doğumla anne olabilecek kadının göstergesidir. Evrimsel olan bu gerçek kadınları erkeklerin gözünde daha çekici yapar.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler dolgun kalçaları sevmiyor. Kıvrımlı ve hatlı vücut seviyor. Bu vücutta dolgun kalçalar ince bel ve iri göğüslerden oluşuyor.
90 YorumlaCinsiyet farketmeksizin herkes güzel vücuttan etkilenir
70 YorumlaEminim sorsan onlar da bilmiyordur net olarak nedenini. Içgudusel bir sey galiba
70 YorumlaErkeler kalça sever doğru ama kalçayı nasıl kullanacağını bilmedikten sonra anlamı yok!! Kadın gibi kadın önce onu bilecek. Üstüne oturmayacak eşofmanları çekip😂😂
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle görünüş olarak çok şey kattığını için. Normal hayatta da öyle seksi birşeyler giydiğinde de çok bakilasi olunuyor.
Ayrıca ilişkide hafif geri çıkık poponun yaslanilmasi, okşanmasi bile çok daha güzel.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Dolgun kalçalar erkeği çok etkiler.. Çünkü bir erkek için dolgun kalçayı avuçlamak sıkıp tırnak geçirmek kadar zevkli bişey yoktur.. Özellikle seks esnasında kalçaları yukarı aşağı indirmek kadar baştan çıkarıcı bir zevk daha yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkşaması ele avuca gelişi , vurdukça oynayıp ses çıkarması 😈
180 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkek olarak binlerce yıllık varlığımızdan gelen genetik kodlamamız, hücre hafızamız bize böyle hissetmemizi emrediyor. Ayrıca doggy yaparken o harika kalçaları izlerken içinde olmak dünyanın en güzel duygusu olmalı. Bilmem açıklamam yeterli mi?
10 YorumlaHerkeste var artık, panseksüelim ben de kızlardan hoşlanabilirim ama ne zaman görsem kusasım geliyor artık millet birbirinin kopyası olmuş geziyor
40 YorumlaErkeklere doğurgan kadın izlenimi veriyor iç güdüsel olarak diye biliyorum. Dolgun kadın iyidir. Tahta gibi olmasın. 😃
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında etkilendikleri hatlar ve kıvrımlar, dolgun kalça etkenlerden biri
150 Yorumla
+1 yılGörüntü ve doku itibari ile kadındaki en eşsiz iki noktadan biridir.
50 Yorumla
+1 yılİçgüdüsel olarak çocuğuna annelik yapabilecek sağlıklı biri olarak görür. Nasıl erkekte güçlü uzun boylu ve atletik vücut korunma içgüdüsü doğuruyorsa
30 Yorumla
+1 yılMakine böyle yaratılmış ne bileyim ben ayrıca her şeyi bilmek mi lazım hayat basittir işini görür yaşamını sürersin fazla takarsan hiç bir şeyden zevk alamazsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey yok, iç güdülerle olan bir bakış aktivitesidir. Aslında istenilen selülitsiz bir kalça ve hatların bozuk olmaması. Gerisi önemsiz. Belden aşşağı düz kalça erkeği iter..
10 Yorumla Dolgunlar etkiliyor altını çizelim, bence cevapta belli oldu 😂😄
50 YorumlaErkekler aç çünkü her bir et parçası onları etkiliyor ne kadar çok fazla o kadar libido yani beyin böyle işliyor vizyon dar sanıyorlar ki o fazla eti kesip mangal yapıcaklar
40 Yorumla
+1 yılDolgun kalça ince bel ve fazla büyük olmayacak göğüsler güzeldir. Kalça dolgun ve çok fazla sert olmamalı eğer sert olursa dişilik ruhunu öldürüyor. Bel çevresinde yağ olmamalı insanı organizm den uzaklaştırıyor, memeler çok dolgun onmamalı avuçlanabilmeli he tabiki hatun da biraz oynak olmalı öyle yatağa kan aldıracak gibi hareketsiz uzanmamalı..
10 YorumlaAslinda etkileyen dolgun kalcalar degil tam olarak giyilen tayt pantolon vs dolayisiyla one cikan kalcalar bircok dolgun kalcayi kiyafetsiz gorseler bir daha bakmazlar eminim 😊
10 YorumlaSadece kalça değil erkeklere nefes alması yetiyor :)
40 YorumlaBana gore guzel duruyor, erkeklere gore nasıl durmasın jsjsjsj
40 Yorumla
+1 yılSadece erkekleri etkilemiyor bence kadınları da etkiliyor, çünkü bayan arkadaşlarım yanımdan gelip geçerken kalçama dokunuyor😅
20 Yorumla
+1 yılo erkeklerin anlayabileceği bişey kadınlar için anlam ifade etmez ama erkek oldukları için onlara ederler ve en küçük şeyde kendilerine hakim olamazlar
20 Yorumla
+1 yılgenetik ve sporun birleşmesi ile oluşmus ise eyvallah ama bir kardashian götü gibi çeşitli dolgu malzemelerinin eseri ise beş para etmez.
20 Yorumla
+1 yılNedenini bilmemekle beraber söylediğine katılıyorum yok mu şöyle dolgun kalçalı öhöm pardon salçalı 😁
20 Yorumla
+1 yılOnlara göre güzel ve etikileyiciymiş 😂😂
100 Yorumla
+1 yılBluzundan benimde var şimdi fark ettim :)) erkeklere sormak lazım
40 Yorumla
+1 yılBasit; evrim... dolgun kalça doğurgan kadının simgesi... haliyle erkek için çekici
30 YorumlaErkekler biz böyle yorumlar yaptıgımız sürece zaten gayet rahat a istedigi gibi davranır ortamı yaratan bizleriz cünkü. Sonra bir ri yazmış erkek uçan sinekten hoşlanır. O Türk erkegi yap bakalım bir İtalyan erkegine alman erkegine
30 Yorumla
+1 yılBen de sahip olma isteği uyandırıyor ve dolgun kalkık ve sıkı kalçalar sekste çok ciddi görsel şölen. Özellikle ayakta veya doggy pozisyonlarında çok etkiliyor
10 YorumlaErkekler etkileme konusunda birşey diyemem ama gözlemlerim doğrultusunda kadınları daha çok etkiliyor. Peki ya o neden?
10 YorumlaBeyazorkide nasıl anlatsam her benzer soruda dolgun zayıflarla etmez kadının kalçası beni başka noktaya götürür hele büyükse
10 YorumlaArkası dümdüz olan bir kadından erkek nasıl etkilenebilirki? Kadını gösteren 3 şey var zaten kalçası, göğsü ve gözü :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dolgun kalçalar kadını kadın yapan özelliklerden. Sanırım bu yaratılıştan ötürü, iç güdüsel bir duygu... İzlemek ve dokunmak çok keyif veriyor ve etkileniyoruz...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının kendisi etkiliyor. Kalça ve hepsi bahane. Önden görse göğüslerine, arkadan görse kalçasına bakıyor :)
10 Yorumla - Devamını Gör (321)
Devamını Gör(366)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem