Bir yere otursak , ayakta olsak ya da yürürken akıntı geldiğini anlıyorum ve çok rahatsız ediyor sıcak bir akıntı Halinde sonra kendimi temiz hissetmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞu an gülerek anlattığın bu durum, aslında çok rahatsız eden bir durum. Ama sen buradan yazmakla kalacaksın ancak doktora gitmen gerekiyor. Bunu erteleme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, bazı kadınlarda günlük akıntı fazla olabiliyor, yoğunluğu da miktarı da değişebiliyor. Günlük ped varken bile rahatsız edecek miktarda geliyorsa mutlaka muayene olmandan fayda var
06 Yorumla
Soran1 yılAkışıni hissetmek çok tuaf aşağı iniyor. ve sıcak bir akıntı Halinde ister istemez nedeni rahatsız ediyor
Soran1 yılOndan yana sıkıntım yok gibi akıyor olması ordan hissediyorum o çok tuaf
Soran1 yılBen zaten bildim bileli böyle 😂 alışmak nereye akışı varken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHer kadinda var. Bazilarimiz da daha fazla. Ben kendimi bildim bileli pamuk kullaniyorum. Pamuksuz hayatta duramam. Tavsiye ederim en rahati. Basta rahatsiz olahilirsin ama normal bimde satilan pamuğu aliyorum cok kucuk olmayacak, el avucundan az daha buyuk parca koparip o kisma koyuyorum oyle ic camasiri giyiyorum.
23 Yorumla
Soran1 yılİşte o yoğunluk rahatsız ediyor sıcak bir şey iniyor ve zaten o hâlde sıvıyı hissedince hiç iyi hissetmiyorsun teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Pamuğa gelince hissetmiyorsun iste ondan bahsediyorum disari cikamiyor cunku pamukta kalıyor. Pamugu degistir mis
Cevap sahibi1 yılRahatsiz olunca da hemen lavaboda pamugu degisiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Enfeksiyon kaynakliysa antibiyotik ya da antibiyotikler tampon konularak duzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun problemini asla çözümü ve tedavisi yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim bir erkek olarak bu konuda bir şey demem aslında uygun değil. Ama tavsiyem günlük pedleri kullanman. Yani akıntı olabilir bari ped kullan, çıkartıp atarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPamuklu ic camasiri ve gunluk ped kullanmanizi oneririm
02 Yorumla
Soran1 yılBen yoğunluğu ve akışından şikayet ediyorum
Cevap sahibi1 yılPamuklu camasir azaltir
Gizli Üye(18-24)1 yılZevk akıntısı gibi akıntı m? Kaliteli bir ped ve pamuklu iç çamaşırı kullan.
01 Yorumla
Soran1 yılYapış yapış oluyor akıntı sıcak. Bir şekilde
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ped kullanmıyor musun günlük ped lerden genelde akıntı her kadında var
011 Yorumla
Soran1 yılVar küçük pedler ama ben akıntıdan şikayet ediyorum sanki aşağı bulaşık deterjanından deterjan akar ya onun sıcak hali gibi bir şey sürekli aşağı iniyor o çok rahatsız edici
Soran1 yılYumurta akı gibi yapış yapış
Soran1 yılVar evde zaten küçük küçük akıntı yoğun o rahatsız ediyor Allahım kesilsede huzur huzur gezsem
Soran1 yılÖyle değil uzuuyor akıyor geliyor sanki hapşırdinda aşağında bir şey akıyor uzun uzun
Soran1 yılİğrenç ama evlenene kadar bekleyicez artık
Soran1 yılNasip
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDurup dururken akıntı olması normal mi
023 Yorumla
Soran1 yılBildiğin akıyor sıcak bir şekilde çok rahatsızlık veriyor
- 1 yıl
Tahrik olduğunda ki tarzda bi akıntı mu yoksa koyu beyaz bi akıntı mı?
Soran1 yılNasil anlatayım yapış yapış oluyor işte
- 1 yıl
Mantar vs yoksa o akıntı vajinanın gayet sağlıklı olduğunun bir göstergesi. Eski kız arkadaşımda da benzer sorun vardı. Çok anlamam ama bi ped çeşidi kullanıyordu sürekli bu akıntı için. Belki çözüm olabilir sana da.
Soran1 yılAkıntı rahatsız ediyor ped vs Okey günlük. var ben onu hissetmek istemiyorum sıcak bir şey aşağı iniyor o çok garip
- 1 yıl
Eğer yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyorsan jinekoloji bölümüne muayene ol ama bildiğim kadarıyla o akıntı gayet normal.
Soran1 yılUzun zamandır böyle çok sık hissediyorum o sıkıntı birde sıcak sıcak akıyor 😂
- 1 yıl
Sıcak sıcak olması da güzel aslında 😂 ama rahatsız ediyor diyorsun işte
Soran1 yılGeldiğini hissetmesi çok kötü köprüden geçiyor nakaks neyse belki evlenince düzene girer
- 1 yıl
Evlenene kadar sıcak sıcak devam 😄
Soran1 yılCinsel ilişkimde olmadı ondan
- 1 yıl
Belki de o yüzdendir. Gündelik hayatta libido seviyen ne durumda?
Soran1 yılBir erkeğin sesi olsun şeyleri belli olsun kaslı bakışları manalı olsun hoşuma gidiyor arzuda oluyor
- 1 yıl
Tutkulu ve arzulu birisi olduğun için demek ki. Sen dikkat etmesen de gündelik hayatta çevrende gördüğün şeyler etkiliyor demek ki. Mesela rastgele gördüğün bir erkek, bir bakış vs
Soran1 yılEvet içime sinerse o kişi keşke benim olsa diyorum
- 1 yıl
Arzular şelale desene. Bu anlattığına göre o akıntı az bile yalnız 😄
Soran1 yılErkekler kapatılsın 😂
Soran1 yılya da kapatılmasın lazım oluyor
- 1 yıl
Benim ne suçum var ya😂
Soran1 yılOnlarin yüzünden oluyor zaten dar şeyleri giyorlar belli ediyorlar bazıları bilerek yapıyor 😅
- 1 yıl
Bazen ben de bilerek yapıyorum doğru 😂
Soran1 yılYapmayin sizde 😂
- 1 yıl
Denerim 😂
Gecelerimi oluyor
51 Yorumla
Soran1 yılGün içi daha yoğun bazen bir aynı hapşırıyormus gibi oluncada bir şey aşağı doğru iniyormus gibi baya akıntı oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgilenmiyorsun herhalde onunla doğru dürüst 😅
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇünkü tahrik akıntısı olduğu çok açık
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki istek durumun nasil o sıralar
00 YorumlaNasil akinti yani
00 Yorumla
1 yılBu akıntı sebebi ne bizde öyle bişi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktora gittin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılGünlük ped kullan
00 Yorumla
1 yılEnfeksiyon
00 Yorumla
1 yılAkacak tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye böyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi