Ya korkuyom ama😟 Sürtünme derken kucağına oturucam işte öpüşürken vajinam penisine değicek o sıcaklığı hissetmesini için istedim ama hala korkuyoom iste
Başına değilde elinle başından tut gövdesine sürt başında masaj yaparak sen sulu sulu gövdesine sürt ikinizde bosalinca meni kondomda kalmasını sagla zevk suyu sulu vaginaya değmesin zevk suyundada meni olma ihtimali var ona dikkat et
Arkadan mecbur yapıyorum aslında bende önden yapmak isterim önden yapsam her türlü iyim ve avantajlarım var kuruluk gibi derdim yok fışkırtma denilen olayı yapabiliyorum yani sevgilim çok şanslı çok fazla zevk suyu geliyor ama yapamıyorum işte tek sorunum panik atağım olması😟😟😟Yoksa çoktan yapmıştık sevgilimle ya
Guzelim tanga olmasa da olur gerek yok prezervatif in amaci o hamile kalmamak veya bulasici bi hastaliktan korunmak icin yapilir cikar su tanga muhabbetini takilma ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neden tango takıyorsun tango kumaşı prezervatif zarar verir direk surtsun arka ağırlıklı sürmeye baksin
Ya korkuyom ama😟 Sürtünme derken kucağına oturucam işte öpüşürken vajinam penisine değicek o sıcaklığı hissetmesini için istedim ama hala korkuyoom iste
Başına değilde elinle başından tut gövdesine sürt başında masaj yaparak sen sulu sulu gövdesine sürt ikinizde bosalinca meni kondomda kalmasını sagla zevk suyu sulu vaginaya değmesin zevk suyundada meni olma ihtimali var ona dikkat et
Prezervatif varsa tangaya ne gerek
Korunmus oluyor birak icine girsin
Erkek icindeyken bosalirsa hamile kalabilirsin prezervatif taktigi zaman icinde bosalsa bile senin yumurtaliklarina döllerini birakamaz
Cunku prezervatifi takmissin
1. bakireyim 2. Hamile kalmaktan korktuğum için yapamam ya bundan bile tedirginim
Anal yapıyorum ama ondan hamile kalmam imkansız diye yapiyom
Beni azdirdin Şu an ya onden vermiyorsun arkadan veriyorsun
Arkadan mecbur yapıyorum aslında bende önden yapmak isterim önden yapsam her türlü iyim ve avantajlarım var kuruluk gibi derdim yok fışkırtma denilen olayı yapabiliyorum yani sevgilim çok şanslı çok fazla zevk suyu geliyor ama yapamıyorum işte tek sorunum panik atağım olması😟😟😟Yoksa çoktan yapmıştık sevgilimle ya
En azından penisine sürünmek için böyle bir yol buldum tanga giysem prezervatif taksa kalmam. heralde
Guzelim tanga olmasa da olur gerek yok prezervatif in amaci o hamile kalmamak veya bulasici bi hastaliktan korunmak icin yapilir cikar su tanga muhabbetini takilma ona
Ya normalde tanga giymeden yapacaktım ama yine fikir değiştim işte korkuom
Korkmana gerek yok prezervatif oldugunda
Panic atak var dedigin icin endise ediosun da etmene gerek yok mumkun degil hamilelik
Kalmazsin. Ciplak yapin yapiyorken. Önce guzel bi oral yapsin sana seni rahatlatsin. Sonra surtunsun.
Bir şey olmaz merak etme ayrıca ne yapacaksanız yapın artık tüm site sizi bekliyor
Sende 1 haftadır yapamadın şunu be 😂
Yapıcam da bir türlü cesaret edemiyom çünkü ondan sonrasını düşünüyorum kafaya takiyorum regl olamıyorum ama yapmak da çok istiyorum istekliyim
Sana çok rahat bir sekilde nasil yapacağini soyleyebilirim
Hay senin hayaline tüküreyim ben
Kesin tanga olmasa kalmazdin
Ahahaha iyiydi
Yok ben tanga giyicem
kalmazsın
Asla
Mümkün değil ki
Kalmazsin tabi ya
Emin misiniz ya prezervatif yırtık çıkarsa tangamdan vajinama bulaşırsa
Orasi belli olmaz
Tangan incemi