Sevgilimin eline sperm bulaşmıştı sonra onu ıslak mendille temizledi aradan zaman geçtikten sonra da prezervatif taktı,prezervatife sperm bulaşmış mıdır böyle hamile kalabilir miyim ben çok merak ettim ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalamazsın. Spermi öldürebilecek 3 etken var.
1. Ele bulaşmış olması.
2. Islak mendil ve çok etkili bir etken maddedir spermi öldürmek adına.
3. Üzerinden zaman geçmiş olması. Bu da spermi öldüren bir etkendir.
4. Hamile kalınabilmesi için spermin rahip girişine fırlatılması gerekir.
Not: Bunlar dışında hamile kalınması ihitmali tabi ki vardır fakat bunlar çok düşük ihtimallerdir. Yine de piyango sana vurabilir. Ortada bir kadın ve sperm varsa hamilelik olabilir.02 Yorumla- +1 yıl
Benim de sevgilimin sperminin bacağımda olduğunu gördüm. Onu islak mendille sildim. Daha sonra cinsel organimin icine sokmadan yüzeysel sildim o bölgeyi. Sonra 2 3 dk sonra bir mendili islatip temizledim daha sonra kuru mendille temizledim. Adet gecikmem var. Sizce hamilelik durumu olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim çok geç oldu cevap ama kalmazsın. Islak mendil spermi öldürür. Kendi kendine streslenirsen adetin gecikir. Bir de mevsim değişikliği zamanları da adetin biraz gecikebilir. 1 hafta gecikmeden stres yapma. Zaten çoktan adet olmuşsundur :)
Spermler açık havada hemen ölür. Prezervatife bulaşan spermler ya ölmüştür ya da artık aktivitesini kaybetmiş, ölmek üzeredir. Yani bu şekilde hamile kalınmaz.
00 Yorumla
Benim de sevgilimin sperminin bacağımda olduğunu gördüm. Onu islak mendille sildim. Daha sonra cinsel organimin icine sokmadan yüzeysel sildim o bölgeyi. Sonra 2 3 dk sonra bir mendili islatip temizledim daha sonra kuru mendille temizledim. Adet gecikmem var. Sizce hamilelik durumu olabilir mi?
. Lutfen cevap ver. Sen öğrendin mi sonucun ne. Ben de bunalimdayim cok gerginim00 Yorumla
Kurbağamisiniz siz ya . Erkek kurbağa spermini bir yere bırakır dişi kurbağa gider o spermlerin üzerine oturur ve gebelik oluşur. Bilmem anlatabildim mi
05 Yorumla
Soran+1 yılolmaz diyorsun yani
- +1 yıl
olmaz peçeteye bulaşmış sperm artık görevini tamamlamıştır. kondom da varsa zaten hiç olmaz.
Soran+1 yılya silinmese bile diyelim tam olarak kuruyunca ölmüş mü oluyolar bir de eli 10 15 dakika içinde bir çok yere değmiştir yani
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılbir kutup ayısının penguenle çiftleşmesi kadar yüksek bir ihtimal.ikisinin ayrı kıtalarda bulunduğunuda varsayarsak tam senin soruna uygun bir cevap=)
00 Yorumla
+1 yılhamile kalmak o kadar da basit bir sistem değil. sperm oksijeni görür görmez ölür. hiç hava almaması lazım. hatta milyarlaca spermden sadece bir tanesi yumurtaya ulaşıyor. o da yumurtanın içine girebilirse.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılçok istiyosun heralde bebek sahibi olmayı? :D incciiini cinciiğni eşeledin :D
00 YorumlaYok daha neler evli insanlar çocuk yapabilmek için aylarca uğraşıyo :)) Kafana takmamalısın
00 Yorumlakorkma canım birşey yoktur . ama sen gene de bi eczaneden al bi test yap ne olur ne olmaz ama sanmıorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıladetime daha nerden baksan 17-18 gün var
+1 yılzayıf bi ihtimal ama şüpheleniyorsan eczanelerde satılan test kitlerinden al.
00 Yorumla
+1 yılçok ilhamlısın rahat ol bulaşmamıştır sıkma kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim içimde korku oluştu ya:(
- +1 yıl
sen çok pipiriklisin bulaştığını bile bilmiyorsun ki zaten .seninki elham.o konuyu unut gitsin
Soran+1 yılbak söyle bir sey var eline bulaştı ama onu sonra sildi falan filan elleride kuruydu yani takarken ama yinede içimde bir kuşku var
- +1 yıl
ellerini silmiş yani elinde sperm yok .inan boşuna pipirikleniyorsun
Soran+1 yılumarım dediğin gibidir teşekkür ederim
- +1 yıl
dediğim gibi ihtimal bile vermiyorum.ayrıca sana yardımcı olabildiysem ne mutlu
Korkuyorsanız risk almayacaksınız ertesin gün hapı alsaydın ozaman
00 Yorumla
+1 yılmerak etme kalmazsın.
00 Yorumla
+1 yılşaka yapıyorsun değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke şaka yapsam
- +1 yıl
yahu yok öyle bir şey olmaz. sakin ol sen
Soran+1 yıltamam çalışıcam :/
al test yap be abe kizim
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha adetime çok var onu beklerken ölcem yani
Allah şimdiden analı bablı büyütsün bebeğinzi :D
012 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmesen:/
Soran+1 yılrahat olsam bu soruyu sorar mıydım sence..aslında yapmak istemiyorum bunları ama kaybetme korkum var..
Soran+1 yılkeşke düşünmese,keşke tüm erkeklerde sadece onu düşünmese ki kızlar sırf bu yüzden aşık olduğu her adamı kaybetmese:/
Soran+1 yılbazen o da istemiyo tamam yapmayalım zaten diyo tam rahatlıyorum sonra şeytan mı dürtüyo napıyo yine aynı şey bunu onla konuşmak istiyorum bu seferde sen bana güvenmiyorsun diyo
Soran+1 yılaynı şeyi hep bende diyorum ama ayrılsa şimdiye kadar ayrılırdı
Soran+1 yılya seni eklesemde seninle bir konuşsak olur mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFazla pinpirik olmamak lazım.
00 Yorumla hiçbirşeycikler olmaz rahat ol
00 Yorumladurmak yok yola devam.
00 Yorumlasıkıntı yok devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah analı babalı büyütsün.
03 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun
Cevap sahibi+1 yılŞaka :) birşey olmaz merak etme
Soran+1 yıluf kendimi dövmek istiyorum
Kalmazsın
00 Yorumlakalmazsın
00 Yorumla
+1 yılyüzde -1
00 Yorumla
+1 yılumarım kalırsın :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında