Karşınızdaki partnerinizin vajinasının dar olması erkeğe zevk verir mi?
Yoksa bir müddet sonra o darlıktan dolayı girememek canınızı sıkar mı?
(İlk ilişkimde darlıktan dolayı çok fazla acı çektim ve tam anlamıyla bir şeyler yaşayamadık zevk almış mıdır?)
Yoksa bir müddet sonra o darlıktan dolayı girememek canınızı sıkar mı?
(İlk ilişkimde darlıktan dolayı çok fazla acı çektim ve tam anlamıyla bir şeyler yaşayamadık zevk almış mıdır?)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zevk almamış olabilir, dar olması sorun değil çok aşırı darsa ilerde problem olabilir. Vajinusmus olup olmadığını araştırmak lazım
İstediği kadar dar olsun. Onun yapısı penisi alacak şekildedir. Kusura bakma da eski sevgilinin beceriksizliği diyelim
Pelvik kaslarının gerginliğinden kaynaklı. Kaç yaşındasın?
Aslında dar değil, sen kendini kastığın için böyle oluyor. Rahat olamıyorsun. Vajinusmus gibi. Çözüm dersen tabiki var.
girme yoksa yaşama da yok sadece verme denemesi var..
darlık ve kuruluk veya stressten dolayı kasma farklı şeyler bu arada haberin olsun
Vajinismus olabilir mi? Eski sevgilim de böyleydi. Başta sokarken çok rahat giriyordu ama sonradan daralmaya başlıyordu.
Vajinismus olduğunu düşünmüyorum
Ne olduğunu düşünüyorsun
Eski sevgilim de vajinismus değildi. Öyle olsa hiç girmez. Ben başta rahat rahat sokuyordum. Sonradan daralıyordu
Bizim başta zor zar giriyor (ilk deneyimim olduğu için) daha sonrasında da git gel yaparken canım yanıyor
Ne kadar ıslanırsan o kadar az canın acır. Bide fazla yapmaya kalkmayın tahriş olur. İç çamaşırı giyerken hatta yolda yürürken bile yanma olur
Sevgiliminde ilk deneyimi olduğu için hemen ilişkiye girmeye çalıştı. Yani ön sevişme yok denecek kadar azdı ıslandığımı da hatırlamıyorum ama inanılmaz ağrı çektim
Böyle iş bilmez angutlarla birlikte olursanız böyle olur :)
Asıl zevk verenler dar olanlar zaten. Geniş olduğu zaman bir anlamı yok
Böyle bir soru duymamış olayım 😊
Neden
Dar olması mükemmel..
Tüm erkekler için böyle midir bilmiyorum.
On sevişmeyi uzun tut, Gözbebeklerinin icine baka baka yarım saat 45 dakika doyasıya öp, Kalbine söz geciremeyeceksin o an. Kalp atislarin nefesini kontrol edemeyecek. Heyecandan kollarınin arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığın ve tatligin, deli edecek.. Sonrasında acı hissetmezssin.. devamını dinlemek istersen bklyrm
Ne kadar dar olursa o kadar zevkli olur
Yani genişletmek önemli konu zatenn
Dar olması zevki arttirir
İlkin tabiki zor olucak. Zamanla alışırsın
Dar daha çok zevk verir
Genelde beğenilir knk
Sen tam hazır olmadan girmiştir o yüzdendir
O da var tabii. Plansız bir şekilde aniden gelişti
Evet ön sevişmeyi yeterince yapmak iyi olurdu
Daha zevkli
Boşaldı mı
Sıkıntı olmaz