- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGünde 5 kez yapıyorum yıllardır bir sorun yaşamadım😂 devam et bir soru olmazzen iyi kafa dağıtma yolu üstelik zevk alıyorsun daha mükemmeli mi var cinsel hayatında sorun oluşturmaz olsa bende okursu hiç sirun yok bende de devammm
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🤗 daha önce olmadığı için ben bu yüzden tedirgin oldum ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılİleriye dönük sorun olmaz da canında kan bırakmaz çok bitkin düşersin. Düzenli yapman gerekir uzun zamandır yapmamışsın ve yeniliklerle karşılaşmış olup ruhun bedenin hepsini bunu istiyor. Bunu yaptıkça tabi şeytan tuzaklarından da cıkmazsın sürekli abdest alman gerekecek
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli abdest alıyorum sıkıldım artık ama ben bunu isteyerek yapmıyorum ve korkuyorum ileride iktidarsızlık olmasından evlendigimde
- +1 yıl
Hayır bişey olmaz ruhen mutlu olur ama bedenen çökersin bir yerlerinden alır çünkü bolca hücre ölümüne sebebiyet veriyorsun ama işte böyle sitelerde takılınca ister istemez insan öyle bir istiyor ki istiyorsun yani kaçış yolu yok sürekli bomba gibi şişiyor beni rahatlar dercesine e durabilmek imkansız kalıyor ama bunu 5lere kadar cıkartma günde 1 2 kez normaldir ama 2 3 günde 1 tam idealdir
- +1 yıl
Yani sağlık acısından zararın olamaz ama dediğim gibi kan eksikliği kilo kaybı görülür. Bunu normal hale getridğin zamanlar tekrar eskiye dönersin
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim ben sürekli yapmıyordum sadece bu ara bir istek artışı oldu bunun siteyle ilgisi de yok çünkü uyku esnasında falan uyanıp istek ya ds sabah falan oldu ama haklısın zararı fazla
- +1 yıl
Güzel bir şey aslında ama işte şu şeytani ve beden sağlığı bozulmasa keşke...
Bunu normal hale gelebilmesi için düzenli bir ilişkin olmalı.. Şöyle ki birlikte cinsellik yaptığın biri olsun hayatında bundan bıkmış artık normale dönmüş olacaksın ve dediğim gibi 2 3 günde bir veya günlük normal şartlarda doğru olanı yaparsın.
Soran+1 yılCinsel bir hayatım yok hiç olmadı evlilik yaşayacağım zaman cinsellik yaşamak istememekten korkum var benim beden sağlığını bozduğunu dahi bilmiyordum ya ben öyle yapan biri de değildim sadece bu sıra neden bilmiyorum ama bu şekilde istek artışı oldu bu da elimde olsn bir şey değil
- +1 yıl
Hayır evlilikte hiç bir problemin olmaz sürekli istersinde istersin. Bunu normal Hale getrirmk önemlidir belki evlilik de sabahlara kadar da sürdürebilirsin çünkü insan doymuyor buna Şahsen yatağımda eşim olsun sabaha kadar uyutmam herhalde. Uyku tutmaz ki sürekli eşimi doyurasım gelir onu mus mutlu etmek isterim. Bütün vucudunu uyarırım. Bunun için biraz fazla beslenmek gerekecek. İyi beslenme sonucu çokda bir şey olmaz
Soran+1 yılAnladım inşallah. Bir zararını görmem şimdi devamli yapmak ilerisi için iyi mi kötü mü
- +1 yıl
İyi de diyemem kötü de diyemem sadece normal halde yap çünkü bu senin bedenin normal bir ihtiyaçıdır yapmak zorundasın. Yapacaksın da yani boşalamdan ne yapcan öyle bekle bekle o sıvı başka yerlerine vurur 😅
Cılgınlık tutar gece yatakta uyku esnasında patladığını görürsün her gece birileriyle falan öyle işte o yüzden bu sorun oluştursaydı dünyada ki tüm insanlar sorunlu olacaktı - +1 yıl
Cinsellğini Düzenli hale gelmesini istersen duygularını özelini benimle paylaşabilirsin hem tecrübe hem daha hoş Bi sohbetimiz olabilir
Soran+1 yılNasıl patladığını falan her gece birileriyle derken nasıl anlamadim
- +1 yıl
Eğer bunu düzenli olarak yapmazsan rüyalarda yaşarsın. Mesala bir 2 hafta yapmasan rüyanda değişik erkeklerle cinsellik rüyaları görürsün.
Soran+1 yılYok hiç de olmadinduzenli yapan biri de değildim bu zamana kadar görmedim öyle
- +1 yıl
Görmen gerekir ama beden temizliğine önem verip abdestli yatıyorsan görmeyeceksin. Çünkü şeytan rüyalarda erkek kılığında cinsellik yaşatıyor dediğim gibi temiz uyursan melekler koruyor o şeytan yaklaşmıyor hani ben çok dikkat ederim gördüğüm oluyor
Soran+1 yılSanırım ondan oluyor dikkst ederim 🤗 ama gece de napim bazen edemediğimiz olur😁
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bunu alışkanlık haline getirmende olabilir cinsel ilişkide kilitorisi ekkle uyarılmadan boşalamassın bu bekarken yaptıgın mast ın alışkanlıgıdır bunuda aşman cok zor olur cinsellikte zevk alır ama boşalamaz orgazm olamasın
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ileride zevk alsam boşalmasam bir sorun olur mu
- +1 yıl
Evet olur pskolojik kendini iti hissetmesin parnerin boşalırken sen hep yarım kalırsın bunu atlatman mümkün ama dedifin gibi hiç boşalmadan cinsellik yaşayarak dayanman gerek uzunca ve ensonund vucudun boşalmaya alışacak tabi bu sureyw kadar dayanmak zor senin için
Soran+1 yılBu şekilde değil de en doğrusu evlenince yaşayarak ogrenmek olacak ssnirim
- +1 yıl
Genelde parner bunu el ile bitaraftan kilitorisi uyararak yardımcı olurlar ya da kendin birleşmede böyle boşalıyor cogu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSorun olacak olsaydı bende olurdu korkma rahat ol ve yazılan olumsuz görüşlere aldırma
İstediğin zaman istediğin kadar yap korkma kuzum14 Yorumla
Soran+1 yılBen de çekindim çok fazla yapıyorum diye çok teşekkürler tatlım ❤️
- +1 yıl
Yok kuzum korkma benim kadar yapmıyorsundur desem yeridir 🤭
- +1 yıl
aşırı kilo kaybı yapmaz nereden çıkarıyorlar bunu
Soran+1 yılBen bir haftada dört kilo vermişim nasıl oldu anlamadım ve çok da kalorili beslendim bunla acaba ilgisi olup olmadığını merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 dk sürüyor benim sizin ne kadar bu sıralar günde bir iki defa yapıyorum
518 Yorumla
Soran+1 yılHiç zamsna bakmadım sadece vücudum istiyor bunu fsrkediyorum ve korkuyorum da ileride cinsel iktidarsızlık yapacak diye
- +1 yıl
Benimle yapmayı düşünürsen, sende sanırım bu bayan gibi 5lere cıkarsın bütün bedenin artık ister de ister 😉😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen dayanamıyorum beni beğenen birisi var söyleyeceğim artık
- +1 yıl
Benim de 10 falan kanka
Soran+1 yılValla ben saaati hiç tutmadım
- +1 yıl
@S1sex ya bir sus ya
- +1 yıl
@yarendmrrx
Biz nereye gidiyorduk konuyu böldü yaw sağlıkcı arkadaşım vajinalra par mak mı basıyon nedeyoon 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@İbrahimuzun sağlıkçı 😊😊😊beni seven birisi var ben yüz vermiyordum seks yapacağız demedik ciddi olacağım onunla
- +1 yıl
Sevgiliyi sexe alıştırma azcık seni sevsin ondan öncesi ya o zaten olacak bişey yani kacınılamz olur hemde
Cevap sahibi+1 yıl@Kemaldes bizde misafir bekliyorduk 😊millet azmış
- +1 yıl
Yeter susun mk
- +1 yıl
@yarendmrrx
Azgınlık işi olamsaydı anan baban bir arada olmayıp şu an dünyada sen olmayacaktın ve bu azgın dünyanın yüzünü görmeyecektin.
Hak değil mi sonuçta seni de tutuyor bu azgınlık - +1 yıl
Görüş sahibineeeed yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel hayatını kötü etkilemez. 25 inden sonra zaten eskisi gibi olamazsın. çok fazla canın ister
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep nedir 25 sonrası
- +1 yıl
Cinsel hormonlar. Libidonun ta kendisi. Durduk yere uyarılmalar. Islanmalar
Yani bende yanlız yaşadığım için vücut sürekli istiyor kafa dağıtamayıncada yoğunlaşıyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yanlız yaşamaktan olabilir de
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilemez. Yap güzelce ama bir süre sonra yetmeyeye başlayacaktır dikkat et buna kaliteli mast yap
16 Yorumla
Soran+1 yılKaliteli nasıl oluyor nasıl etkilemez ileride masta alışınca seks zevk vermiyor yazıyor her yerde
- +1 yıl
Yok öyle bir şey, 5 defa yapacağına sayıyı düşür ama zevki artır. Yanı bir defa yapacağın mast 5-10 defa yapacagin masta denk gelsin
- +1 yıl
Cozum istiyor Musun sen?
Soran+1 yılBu benim sorunum olan bir şey değil aslinda ben cinsellikle ilgili bilgiye sahip değilim ve bu bir süredir olan istek yüzünden bu yaptığım beni korkuttu
- +1 yıl
TMam iste her konuda seni bilgilendirmek isterim. Tecrübemden yararlan, ama sapıklık olarak değil. Tecrübesiz birine bir seyler öğretmeyi seviyorum. Sorunun köküne inerek cozum üretebiliriz
- +1 yıl
Sana cozum
Öneren birini deneyemecek misin arkadasım?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyku hali ve unutkanlık yapar , tahriş olursun bir sürü zararı var
00 Yorumla Bekarim mecbur yapiyorum ama 5 cok ben 2 yaparim gunluk hic bi zararıda yok
15 Yorumla
Soran+1 yılİki bile fazla değil mi ben belki aylardır yapmamıştım
Soran+1 yılİyi de çok hareketli bir dönemde değildim ve çok fazla yemek yedim ama çok şaşırdım
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Günde 5 mast ne bacım bi deri bi kemik kalırsın bi kaç aya
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dönem dönem abartıyorum bir hafta boyunca sonra bir kaç hafta rafat ediyorm
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun sürer mi yani isteğin kesilmesi
Cevap sahibi+1 yılİki üç gün içinde kesiliyor gerçi benim hep mastta kalmıyor çoğunlukla cinsellikle hallediyorum ama
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Arada gelir öyle keyfine bak, zevkini çıkar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sürekli bu tempoda yaparsan artık ileride seksten zevk almazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılMast yapmak için yapmıyorum zaten zevk almak için de yapmıyorum canım istiyor istemsizce
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde yaşayacağın cinsel problem vajinal orgazm yaşamakta güçlük çekebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkiler tabiykide. Masta çok alışırsan ılskiden zevk alamayabilirsin?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet verdiriyor
+1 yılİlişki yaşadıginda partnerin seni anlamazsa sorun olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbır sure sonra mast zevk vermez sadece can sıkıntısından yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılCan sıkıntısı değil normalde yaptığım bir şey de değil sadece bu bir haftadır canım çok istiyor ve sürekli ihtiyaç duyuyorum bu da beni korkuttu
- +1 yıl
korkacak bısey yok bazen olur sonra gecer belırlı donemlerde hormonlar yukselır bu surecı baska bır seye odaklanarak gecırırsen daha rahat atlatırsın
Bişey olmaz devam arada banafa uğra yardımcı olum
41 Yorumla- +1 yıl
Uww
Fazla alıştırma kendini sürekli yapmak zorunda kalırsın saglikciyim bn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Araştırmalar sağlık için yapın diyor zaten
15 Yorumla
Soran+1 yılİktidarsızlık yaptığı söyleniyor
Soran+1 yılYoo ciddiyim ama
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Yo acikinca temek yemiyomusun ole dusun
16 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı asddvafsg
Soran+1 yılSaçmalama ya
+1 yılAynı ben günlük 10 en az
12 Yorumla
Soran+1 yılSen abartmissin
- +1 yıl
Ben ultra azgınım
+1 yılSeksten keyif alamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde yapan biri değilim herslde hemen etkilemez ins
- +1 yıl
Sık yapmazsan sorun olmaz
cok sık yaparsan seksten keyif almayabilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil ya bu ara bu şekilde yine de etkiler mi
Soran+1 yılErken boşalmak sıkıntı mı yani
Soran+1 yılAnladım şimdi
Soran+1 yılDk sürmüyor ya bence anında
Soran+1 yılNe bilim direk boşalıyor 🙁
+1 yılo kadar zamanı nasıl buluyorsun ya
10 YorumlaKüçük kız istiyorsa şımart onu😜
10 Yorumla
+1 yılSikilirsin sogursun muhtemelen.
10 Yorumla
+1 yılMast ihtiyaç olan bisiy sesli sexting yptinmi hiç
00 Yorumla
+1 yılVajinal orgazmda sıkıntı yaşarsın fazla yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuş olayını nasıl hallediyorsunuz peki
15 Yorumla
Soran+1 yılMalesef sürekli alıyorum
Cevap sahibi+1 yılYalnız yaşıyorsun galiba
- +1 yıl
Sürekli yapiyomusunuz
Soran+1 yıl😁😁😁😁😁😁
+1 yılVicüdüm istiyordan kastın nasıl oluyor 😂
124 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bende uyku esnasında cinsel istek artışı hissediyorum
- +1 yıl
Uyurken mi yatağa girince mi
Soran+1 yılUyurken
- +1 yıl
O nasıl oluyor ki
- +1 yıl
Bende günde 2-3 kez yaptığım oluyor ama uyurkende zsvke gelmiyorum yani shsjsjjd
Soran+1 yılNe bilim
- +1 yıl
Yaşla kaynaklı galiba kaç yaşındasın
- +1 yıl
Veya boşaldığını sanıyorsun boşalamıyorsundur
Soran+1 yıl25 yasim
- +1 yıl
Yüzeysel mi yapıyorsun
Soran+1 yılValla ne bilim anlamıyorum da açıkça yapmıyordum ben
- +1 yıl
Giyinik mi yapıyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Giyinik haz bile almazsın bence sen boşaldığını sandığın şey ıslanmaktır
- +1 yıl
Çıplak şekilde yastığa sürtünmeni tavsiye ederim o boşaldığını sandığın anda devam etmenide öneririm zevkini katlarsın
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Sevgilin varsa yardım alırsan daha farklı boyutlara ulaşırsın
- +1 yıl
Alakası yok olsa ben bi deri bi kemik kalırdım
Soran+1 yılAnlamadım ki metobolizma mi hızlandı benim 😁😁😁😁
- +1 yıl
Bence başka bişeyle alakalıdır ve hatt bence kilo alman gerekir çünkü boşalmak insanı mayıştırıyor uyuturıyor
Soran+1 yılHiç bilmiyorum zaten hep uykulu bir donemdeyim yediklerim bana göre aşırı fazlaydı
- +1 yıl
Benimde en sevdiğim şu an ki gibi mast yapıp direk yatıp uyumak ve buns çok alıştım evliliğimde sorun olucak gibi geliyor boşslır boşalmaz arkasını dönğp uyuyan tipler gibi 😂
Soran+1 yılAhhaha inşallah olmaz 😁
- +1 yıl
Ama senin günde 5 kez boşalman biraz anormal yorulmuyormusun ya 😂 veya hiç mi isteğin dinmiyor 5 kez dediğin 5 saat yapar nerdeyse
+1 yılKaç dakika sürüyor abla
12 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim
- +1 yıl
Kızma abla özür dilerim keşke sormasaydım
etkileyebilir 5 kere yapma az yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece keyfine bak istedigin kadar yap
10 Yorumla
+1 yılbi mast ne kadar sürüyor
10 Yorumla
+1 yılolmaz tabiki itina ile sanal s*KS yapılır :)
00 Yorumla
+1 yılEtkileyebilir fazla mast iyi dehil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlıklısın :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence etkilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bensin 😂
410 Yorumla
Soran+1 yılYa ama sağlık için sıkıntı ve ilerisi için korkutucu 🙁
Cevap sahibi+1 yılBoşver yavrum zevk almana bak
Soran+1 yılHahahahah alemsin kız
Cevap sahibi+1 yılAradığım arkadaşsın yemin ederim 😂 şimdi yakınlarıma böyle rahat olamıyorum da
Soran+1 yılKimse kimseye anlatamaz ki 🙁
Cevap sahibi+1 yılİstersen gizliden çıkayim istek atabilirsin
Soran+1 yılYok kanka hiç çıkma sen
- +1 yıl
Görüş sahibi tam dahisin tercihin aynı şekilde benimde aynı zevk almaya bakıyorum
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz devammm
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım