rahatsızlığımdan hormonel sorunlarımdan dolayı çok istekli oluoyrum bakireyim zaten ama sürekli mastürbasyon yapma isteği falan oluyor günlük hayatımı da etkilemeye başladı ne yapacağım ben ya
not: saçma cevaplar vermeyin lütfen
rahatsızlığımdan hormonel sorunlarımdan dolayı çok istekli oluoyrum bakireyim zaten ama sürekli mastürbasyon yapma isteği falan oluyor günlük hayatımı da etkilemeye başladı ne yapacağım ben ya
not: saçma cevaplar vermeyin lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bence Doktora görün
oral partner edinmelisin bence.. sana yapacak.. hem zevkli tatmin edici.. hemde bakretin için güvenli..
yakınlaşmak istemiyorum birisiyle
çokta yakınlaşmak sayılmaz aslında..
onun hormon bozukluğu ile değil de libido ile açıkla daha mantıklı ve mastürbasyon yaomak normal yani yap ama aşırı da fazla yapma
hayır rahatsızlığım var yumurtalıklarımda
adetim düzensiz falan mesela bu ay adet olmadım
bir tek sen değil ama her kadın adetleri düzenli ya da düzensiz olsun istekli olabilir
olabilir ona lafım yok ama normalden fazla oluyor bende
herkesin normali ne kadar bilemem isteğin bir ölçü birimi yok sonuçta ama belki sana göre senin isteğin dalgalı olabilir ondan öyle diyorsundur
doktora gittim zaten niye kendi kendime rahatsızlık tanısı koyayım
senin hastalık gibi gördüğün duruöu ama erkekler yolda arıyor 😂
Sagligindan dolayı derken nasil yani
Bu durum sizin için sorun oluyorsa günlük aktivitelerinizi ve ya boş olduğunuz için istekli oluyorsanız bir uğraş bulun o şekilde azalma olur yoğun olursunuz
derslerimle ilgileniyorum zaten ama en basitinden okulda deneme çözerken bile bir an libidom yükseliyor dikkatim denemede halbuki
Bu durum aslında normal bende Zamaninda bu şekilde idim bende istekli biriyim ben buna çözümü anca yoğun bir gündelik yaşam olusturarak çözüm buldum o bürturlu her fırsat buldukca mastürbasyon yapıyordum
Sitemizde ki hayırseverlerden istifade edebilirsiniz
eyvallah kzsjhdzksdhz
mastürbasyon yapacaksın ve kafanı dağıtacak şeyler bulacaksın
Bu herkeste var. mastürbasyon yapacaksın ya da sevgili
Duzenli cinsel iliski yapmadikca istegin gecmiycek ve sosyal hayatin etkilenicek
Yap sende ne olucak. Zaten bir süre sonra sıkılırsın
Hormonsal derken regl yüzünden mi?
ya pcos diye bişey var yumurtanın çatlamaması gibi bir şey belirtileri arasında düzensiz regl de var
Haliyle sürekli azgınsın o zaman?
rahatlıyorum geçiyor 2 3 saat sonra yine libidom yükseliyor pffffffff
mastürbasyon yapıyor musun?
hmhm haliyle
Beklerim 🤷♂️
Keşke benim de artsa 1 gram isteğim yok
Yapacak bir şey yok bastıracaksın
Hormonlar insanı bazen çok zorluyor
Kafanı dağıtacak şeyler yapmak işe yaramıyor mu
Hormonal sorunlar dediğin ne peki 🤔
polikistik over sendromu
Olabilir