Daha önce sadece yala. a oldu yine yaptırmakla yaptırmamak arasındayım kime guvenecegim onuda bilmiyorim 😔 istesem su dk yaparım rahat ortamim var ama güvenecek erkek sinek bile yok etrafımda güzelim ama ailem aşırı baskıcı olduğu için hiç sevgilim olmadı 😒artık karismiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Çok istekliyim hep ne yapmalıyım bilmiyorim bakireyim de hormon baktırmalı mıyım sizce?
Önce oral yapacaksın vajinaya sonra da anal deliği de yalayacaksın. Ardından yağlı parmakla genişletip kızı kucağına alacaksın. Başı girene kadar biraz acıycak ama sonrasında köküne kadar alabiliyor tek hamlede 😈
Bilen birisinin yapması lazım ilk seferde. Ben öyle bir yaptım ki kız her mastürbasyon yaptığında poposuna da bir şey sokuyordu o zevki tekrar tatmak için.
Bekaret alırken de aynı şekilde dikkatli olmak lazım. Ben bir kızın bekaretini alırken 2 gün uğraşmıştım sonradan sabah akşam seks yaptık tabi 😈😈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kanka 🤔 acaba küçük titreşim aletlerinden mi alsam
Nereden nasıl
Kanka küçük masaj aletleri var internetten sipariş edebilirsin. O senin işini görür senin olayını anlıyorum ben
Nereden sipariş veriyim taz
İnternete yazsana arkadasım
Ne yazıyım
www.trendyol.com/.../mimo-titresimli-usbli-masaj-aleti-mini-masaj-aleti-p-55760433
bundan ucuzunu bulamazsın bak
Verdik ya
Ben güvenilirim. 😎 Libido yüksekliği bir bozukluk değildir ki. Yaratılışın böyle.
Nereden bileceğim güvenilir 🤔
Özelini benle paylaşanı başkasıyla paylaşmam. Öyle ifşa etmek gibi huylarım yoktur.
Ne iş yapıyorsun 🤔
İşim ile ilgisi nedir?
Sen söyle açıklayacağım
Tanımadığın ve güvenebileceğin aç gözlü olmayan sadece senin zevkine odaklanacak ve istemediğin birşeyi asla yapmayacak biri lazım sana.
Artık karışmıyorlarsa zevklerinin örtüştüğü bir partner bulabilirsin.
Nasıl? Ve ben s. x istemiyorum yani bakirelik bozulmasını istemiyorum bu yaşa geldim sonuçta 20 yım
Bakireyim bozulmadan cinsellik yaşanabiliyor. Güvenebileceğin biriyle bunu yaşayabilirsin.
Sevgili yapabilirsin ya ila gorusursun edersin yani illa yolunu bulursunuz
Halen bi yolunu bulamadin mi ya cozum bende ama gizlisin bebis nasil yapcaz
Bence hersey guvenmeye bagli demi
Peki sen oral yapacak mısın erkeğe?
Yaparım sadece onu birde şu. tunebilir o kadar 🙈
Umarım bana bu tür kadınlar denk gelmez
Niye?
Hem beni kullanacak hemde Bakireyim diye başka bir erkeği kandıracak
Sanki sen hicbirsey yapmadın da tertemiz kız hakkediyorsun
Benim öyle bir iddiam yok ama sen eşinin karşısına temizim iddiasıyla çıkacaksın
Yoo söylerim
Vajinamı sana sakladım aşkım derim 🤔😘😂
Bol bol anal seks yap bide tam olsun 😄😈😄
Olmaz anal yapmam😔açıyor cok 1 kere yapmıştım yarısı girdirdi
İyice kayganlaştırıp yavaş yavaş üstüne oturursan vajinanda gibi hissedersin Penisi. Bide klitorisin ile oynarsan deli gibi orgazm olursun 😈
Krem sürmüştü zaten ama yarışı girdi izin vermedim gerisine 😔
Acıdı 😔😒
Önce oral yapacaksın vajinaya sonra da anal deliği de yalayacaksın. Ardından yağlı parmakla genişletip kızı kucağına alacaksın. Başı girene kadar biraz acıycak ama sonrasında köküne kadar alabiliyor tek hamlede 😈
Beceriksizdi o canımı acitti ve popomu yırtacak diye korktum 😂😂küçücük penisi vardı parmak kadar ama kalındı çok 😔
Bilen birisinin yapması lazım ilk seferde. Ben öyle bir yaptım ki kız her mastürbasyon yaptığında poposuna da bir şey sokuyordu o zevki tekrar tatmak için.
Bekaret alırken de aynı şekilde dikkatli olmak lazım. Ben bir kızın bekaretini alırken 2 gün uğraşmıştım sonradan sabah akşam seks yaptık tabi 😈😈
Nasıl iki gün uğraştın? Hiç çıkmasının mı evden 🤔😂
Tabi sabaha kadar kızın vajinasına zorlamadım sjndbd
Ertesi gün tekrar denedik hemen girdi zaten 😋😈
Sen kaç yaşındaydin o kaç? Seninle yapıyim o zaman bende 😂😘
Küçük yaramaz seni bu libido ile iyi dayanmışsın bugüne kadar 😈😈
Ben 21 o 20 yaşındaydı. İki bekaretini ben aldım 😈
Şimdi kaçsın? TM seni seçtim sen yapacaksın oral bende sana 😂🙈
Şimdi 24 sen kaç yaşındasın?
Saatlerce yaladıktan sonra o taze vajinana girmeyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun küçük hanım 😈
Girmeni çok isterim ama bakireyim isteyemem😔
Küçüğüm ben senden 4 5 yaş🙈
Tam kıvamındasın güzel 😈
Başlarken Bakireyim ona göre diyip azdırdıkça içime gir diye yalvaran kızların bakireliğini almak daha zevkli oluyor 😈😈
Ben demem😂
Ne oldu vaz mı gectin 🤔😂
Uykum geldi djdjjsj
Bu sözü en son diyen bakirenin boynunu emdiğimde nasılda ilk fırsatta altıma yatıp bekaretimi al dediğini görmeliydin 😈
Ben demem 😂 var mısın yok musun 😘
Meydan okuma kabul edildi bakalım kaç dakika dayanacaksın 😈
Merak ettim seni bana yazabilir misin?
Hey
Daha önce nasıl güvenmiştin birine
Anlık gelişti o arkadaşımdı diyebilirim. ama onun yapmasını istemiyorum bir daha çünkü bir daha karşılıksız yapmam dedi 😒
Seninde ona mı yapmanı istiyor bir daha olurdu
Sen yapar mıydın ona oral güvenilir birini bulsan
Yaparim o bakimsizde her yeri kiskilliydi yapmadım oba hicbirsey 😂
Özellikle kaslı birine yapması çok güzel olur bence 😀
O kadar kıllı birine bende oral yapmazdım😀
O esmer ben beyazım birde onun her yeri killiydi iğrenç işimi gordurdym bıraktım 😂
Bu isteğini ona nasıl söylemiştin peki arkadaşa karşı bu konular daha zor açılıyor ya 😀
Kucağına oturdum gerisi geldi 😂🙈
Sende çok fenasın 😀
Kaslı birinin kucağına oturmak ister miydin
Nereye kayboldun 😀
Gel senin ilacın bende
Bu kadar istekli olman harikaa
Ne olur ben yalıyım sadece yalamak istiyorum
Ne güzel işte
Kapalı birimisin
İst isen yaz
Bana güven olmazmı
bence sevişmelisin