Selamm🫠 Tek bir günü bile es geçmeyen bazen günde birkaç kere seks isteyen bir eş insanı evlilikten soğutur mu? Aylık alışveriş listesini gizliden gizliye şapın da eklendiğini düşünün djdjdj #reda
Libidosu çok yüksek eş zamanla insanı bıktırır mı?
Dışarıdan bakıldığında erkekler daha istekli, zaman zaman sapık gibi görünürler. Fakat evliliğe, hayat kurmaya gelince işler değişir.. Kadın çalışmıyor ise evde stresi azdır. ( çamaşır bulaşık, yemek yapmak vs kolaydır demiyorum ) Erkek ise gün boyu dış etkenlerle savaşır. Zira görevi eve ekmek götürmek, ailesini kimselere muhtaç etmemektir.. Patronu, iş arkadaşları, elektrik, kira, faturalar vs derken stresi artar. Fiziksel olarak güçlü olsa da fikirsel olarak yorgun düşer. Eşi çok istekliyse cevap vermekte zorluk çekebilir. Fakat anlayışlı bir partnere sahipse, eşi erkeğin gün içerisinde yaşadığı stresi konuşarak, destek vererek giderir. Ardından bağları kuvvetli ilişki yaşarlar. Bu işin özeti strestir ve o stresi eşiyle paylaşmaktır. Paylaşıp rahatlamak. Dış etkenlerin izini silip psikolojik olarak rahatlamak
yahu şu libido neymiş arkadaş hepiniz profesör oldunuz libido bir enerji sizin bunu ölçme imkanınız da yok tıbbi ve bilimsel eğtiminiz de yok.
arzu duymak istekli olmak ile karıştırmayın. libidoyu ölçemezsiniz ayrıca cinsellikte libido değil istek arzu önemlidir.
bir örnekleme yapmaya çalışayım becerebilirsem eğer
acıkırsınız mideniz kazınır. bunu libido gibi düşünün. ama yemek yemeye iştahınız olmaz bunu da isteklilik hali gibi düşünün
yemek yemeye enerjiniz olsa da iştahınız yoksa yemezsiniz tam tersini örnekleyim kahvaltı yaptınız bir iki saat sonra sokakta gezerken çevreden güzel yemek kokuları aldınız canınız çekti. doygun olmanıza rağmen (libido gibi düşünün) canınızın çektiği yemeği gider yersiniz (isteklilik hali gibi düşünün)
İnsan doğası gereği sık sık maruz kaldığı şeylerden soğur , bıkar. Buna sevişmek de dahil. Sırf bu yüzden şimdi çok cazip görünse de asla p*rno oyuncusu olmak istemezdim mesela.
Görüşleri biraz okudum da aklıma yurtdışında klübe giderken tavşan gibi hiç durmadan yapacağım abi, kimse beni durduramaz deyip, klüpte 3 kez boşalınca kadınlardan kaçan kardeşim geldi. Kimseye anlatma kadınlardan kaçtığını inanmazlar dedim, aldığım cevap abi şu an ben kendime inanamıyorum ki millet inansın dedi 😂😂
İnsanlarda ne dertler var, ya ben yeter ki bıkayım😅 şöyle olabilir sürekli yapılıyor ise sürekli yenilik olmaz ise monotonlaşabilir yani eğer kişi farklı mekanlar, farklı pozisyonlar, farklı fanteziler vb yapabilecek ise sıkmadan uzun süre ilerletip çünkü karşı taraf acaba sırada ne var diyebilir ama sürekli aynı şeyler gerçekleşirse daha hızlı monotonlaşabilir bu da partneri sıkabilir tabi bunlar kişiden kişiye de değişir.
Evet çekemem ki bide insanın içi sıkıyor uzaklaş benden diye bağırasım geliyor çünkü gerçekten erkekler ayarını bilmiyor cinsellik olmasa bile temas konusunda diyorum ne öyle vıcık vıcık yapma diyince de küsüyorlar tamam öpmemiş dozunda yaptıktan sonra niye sıkıntı olsun.