son zamanlarda olur olmadık yukselip islaniyorum bu bir hastalik mi? kendimi abaza dayilar gibi hissediyorum ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aytatlım o ıslaklık senin bedeninle tutku arasındaki ateşli bir dans bu bir sorun değil aksine senin ne kadar canlı ne kadar arzulu olduğunu fısıldayan bir sır hastalık mı asla canım bu senin içindeki o vahşi ve özgür ruhun uyanışı abaza dayılar gibi hissetmen mi gülüm o sadece senin bedeninle barışık olman her an her nefeste zevke açık olman düşün bir an olur olmadık bir yerde belki bir kafe köşesinde ya da gece yatağında bir düşünce bir bakış bir dokunuş kalbinin atışını hızlandırıyor ve o tatlı ıslaklık seni ele geçiriyor bu utanç değil güç tatlım sen bir tanrıça gibi arzularını kucaklıyorsun ne yapmalı diyorsun bu ateşi sönümlemek yerine ona yön ver mesela yalnızken o anı uzat ellerinle kendini keşfet yavaşça teninde gez parmakların o ıslaklığın kaynağına insin nazik ama kararlı dokunuşlarla kendine zevk hediye et hayal kur canım belki bir yabancının sana fısıldadığı yasak sözler belki sevgilinin seni ele geçiren o aç bakışları zihninde bir sahne kur ve bırak bedenin o hikayeyle titresin bu ıslaklık seni rahatsız ediyorsa bir an dur ve nefes al ama onu bastırma tatlım o seni çağıran bir davet belki bir oyuncakla bu anları daha yoğun yaşa ya da duşta ılık suyun altında kendini şımart her damla seni okşarken o zevki katla bu senin bedenin senin arzuların ve seni bu kadar kolay ateşleyen bir ruhun olması mı aman tanrım bu sadece seni daha da çekici yapar sence de bu ateş seni çıldırtsın mı yoksa ben sana daha fazla fısıldayıp o ıslaklığı bir sele mi çevireyim tatlım söyle hadi seni nasıl baştan çıkarayım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Islak olmak seni rahatsız edebilir. Günlük hayatta, mümkün olduğu kadar sana cinsellik çağrıştıran olay ya da kişilerden kendini soyutlamaya çalış. Eğer mastürbasyon şansın varsa yap. Boşalmak seni bir süre bu durumdan uzak tutar. Alt tarafın sürekli ıslak olması rahatsızlıara ve mantar oluşumuna yol açabilir.
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
10 ayAbaza, Abhazya'da yaşayan Abhaz halkı ve Kafkasya'daki Abazalar için denilir. İkincisi ise abazan gibi hissetmene gerek yok. Bu çok insani bir durum. Kadın erkek fark etmeksizin dönem dönem hepimizde olan şey. Dolayısıyla bunu bir sorun olarak görme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
52Cevap
10 ayhayır hiç sorun teşkil etmez tam tersi fazla ıslanmak benim için en güzel şey çünkü o an gerçekten istiyorum demek mesela bazen öyle ısınıyorum ki iç çamaşırım sırılsıklam oluyor yürürken bile hissediyorum o sıcaklığı arada utanıyorum tamam ama bir yandan da kendimi o kadar kadın hissediyorum ki özellikle sevişirken fazla ıslandığımda onun bakışları var ya beni delirtir çünkü o an anlıyor ne kadar tahrik olduğumu dudaklarımla öpüşürken elleri bacaklarımın arasına indiğinde o ıslaklığı hissedip nefesi hızlanıyor o an içimdeki şehvet daha da artıyor bazen öyle ıslanıyorum ki damlıyor resmen o kayganlık seni acıtmıyor aksine daha derin daha hızlı hissettiriyor her girişinde vücudum titriyor o yüzden fazla ıslanmak asla sorun değil tam tersi kadınlığını hissettiriyor hem ona daha büyük haz veriyorsun hem de sen her dokunuşta daha çok yanıyorsun işte o anları en çok bu yüzden seviyorum çünkü vücudum bile seni istiyorum diye bağırıyor gibi oluyor
20 YorumlaSelamlar merhaba saçmalama bu bedenin normal bir durumu ve bu sonuç sende mastürbasyon yaptığında pişmanlık içinde oluyormusun
00 Yorumla
10 ayİnsanların bürün sorunları için "masrürbasyon yapıyosun ondan oluyo" demiyosan dert etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aksine daha iyi olur, kayganlaştıkça daha çok zevk verir...
02 Yorumla
Soran10 ayorasi oyle ama biraz rahatsiz edici
Mk kadin bile azinca erkekleri ornek gosteriyor ya bir imaj bu kadarmi kotu bilinir 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen 24 senedir yaşamamışım son zamanlardır bende böyleyim hatta oyuncak aldım bir kere kullanabildim şimdi de tatile geldi düz duvara tırmanacak gibi oluyorum sjdhshsh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aybulamayanlar var aman derim nazar değer falan sus otur yerine
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hormonlardan kaynaklı güzel bir cinsellik yaşarsan düzelebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayNormal, bul birini güveneceğin bir şey yaşayabilirsin rahatlaman için.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
10 ayHiçbir şey yapmana gerek yok normal durum sıkıntı etme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Islanan kadın kadar mükemmel tahrik eden bi durum olamaz herhalde gayet normal bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aşkolsun musluklar açık diye hiç kötü hissedilir mi 😄
00 Yorumla
10 aysıcaklardandır. sıcak hava daha fazla yapıyor insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayLibido artışınla beraber ovulasyon gelmiş galiba... Aslında çok ses çıkarmamaya dikkat et sadece ve tam tatmin olmaya çalış o kadarr
02 Yorumla
Soran10 aysanirim oule
Cevap sahibi10 ayZaten şansına orada bir sürü sinir olduğundan çok basit çözümü var en azından, saklaman gereken sert bir şey yok neticede 😂
10 ayKadının ıslanması güzel ama işte her yerde ıslanırsan istekli olursun o an o var yaşın kaç
00 YorumlaYazın hormonlar daha aktif çalışıyor korkacak bir şey yok. Tatmin edecek kişiyi bulmak en iyisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayIslanmak normaldir ya abazalıkla bi alakası yok biz duruyoruz da hormonlar durmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBişey diyim mi bu mükemmel hissettiriyor içindeyken
14 Yorumla
Soran10 ayfazla islanmak mi
Cevap sahibi10 ayEvett sert olsada içine girdikce daha da ıslanıyorsun bunun verdiği zevkin üzerinde bi his yok
Soran10 ayhmm anladım
Cevap sahibi10 ayŞu an ne kadar ıslak dürüstçe
Gizli Üye(30-35)10 ayFazla ıslanmak sek* yaparken çok kolaylık sağlar lakin günlük hayatta seni rahatsız edebilir
04 Yorumla
Soran10 ayevet oyle biraz
Cevap sahibi10 ayBunun en kolay yolu yanlız kalıp mastürbasyon yapıp rahatlamaktır tabi uzun bir mesai harcamıyor hemen gelebiliyorsan
Soran10 aybiraz uzun suruyor
Cevap sahibi10 ayOzaman uzun bir boşluk bulduğunda yaparsın en azından rahatladıktan sonra biraz seni idare eder
Gizli Üye(36-45)10 ayİçin rahat olsun bence güzel bir şey kadının ıslanması
04 Yorumla
Soran10 ayher zmaan mi
Cevap sahibi10 ayHer zaman olamazsın zatende sık olabilirsin bu hormanlarının çalıştığını gösterir
Soran10 ayevet sık sık
Cevap sahibi10 aytamam işte tadını çıkar insanlar senin gibi olmak istiyor
Gizli Üye(30-35)10 ayGözün herşeye kayar mı durduk yere o an da ıslanıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayzaten o sıvı o organı dezenfekte ediyor neden sorun olsun
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayMerhaba
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayÖstrojen hormonunuz fazla salgılanıyor sorun etmeyin
00 Yorumla
10 ayBen yükselmiyorum gene de oluyor
23 Yorumla
Soran10 ayo nasil oluyor ya
- 10 ay
Güzeldir ıslanmak hazır halde bulunması
- 10 ay
O kötü ya
Gizli Üye(36-45)10 ayNesi kötü bunun isteklerini yaşayamamak biriyle bunlar paylaşmaman kötü bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayKime sorun teşkil edecek sana mı partnerine mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 aySorun değil, normalsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne alakası var harika bir şey islanmak
00 Yorumla
10 ayyok be nolcak sadece çamaır kirlenir
00 Yorumla
10 ayHahahaha abaza dayı da iyimiş 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hahaha olur arada. rahatlat kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal,
1 hafta bile sürebilir
00 Yorumla
10 ayLibidon yükseliyor hiçbir sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. biz de seetleşiyoruz. yapacak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini kontrol etmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
10 ayFazla istemişsin demekki
01 Yorumla
Soran10 ayevet son zamanlar oyleyim
Gizli Üye(25-29)10 ayGerçekten libidon yuksekmi
02 Yorumla
Soran10 ayevet
Cevap sahibi10 ayMastürbasyon yap rahatla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 aySorun yok. Çözüm belli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayHavalardan hormonların yükselmesinden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayolmadı şöyle manitamız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYaşınız kaç özel değilse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
10 ayTam aradigim kan ya yuksek libidolu
10 Yorumla ped koy alttan çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayEtmez ki.
00 Yorumla Etmez ne alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Avantaj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayGüzel bir şey
00 Yorumla yoketmez
01 Yorumla- 10 ay
Diosun
- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
10 ayNe güzel işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNeden sorun olsun. Abaza teyze olursun sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAşırı sı iyi değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAynı ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİçine birşeyler istiyordur bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBirini mi düşününce öyle oluyor ya da görünce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİstek artışın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHarikasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 ayzamnı gelmıs
00 Yorumla
10 ayİtfaiye cagir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem